Last news in Fakti

14 Януари, 2021 12:05 4 677 17

ЦРУ разсекрети документи за НЛО

  • документи-
  • цру-
  • сащ-
  • извънземни-
  • нло

Сами ли сме във Вселената?

ЦРУ разсекрети документи за НЛО - 1
Снимка: Shutterstock

Истината е някъде там. Хиляди документи от ЦРУ за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) бяха публикувани. Според разузнавателната агенция това са всичките техни записи за НЛО, предаде News.bg.

Според експерти няма начин да се потвърди изцяло това. Все пак са разсекретени близо 2700 страници. Документите са достъпни в Black Vault, онлайн архив от декласифицирани правителствени документи. Това стана възможно , след като основателят на сайта Джон Гриневалд - младши закупи CD-ROM, който ЦРУ направи с документите си за НЛО. Гриневалд все пак отбеляза, че разузнавателната агенция е събрала документите в "остарял" формат, което затруднява анализирането на колекцията.

Някои от докладите, включително за едни от мистериозните експлозии в руски град и друг, който от първа ръка разказва за странно наблюдение на летящ обект в близост до Баку, столицата на Азербайджан, са такива текстове, които може да очаквате да намерите в научно-фантастичен роман, а не в официални държавни документи. Появата на документите идва точно, когато НЛО - или, както ги нарича американското правителство, неидентифицирани въздушни явления - изглежда са привлекли вниманието на законодателите в Конгреса.

Три видеоклипа, изтекли през април миналата година, показаха неидентифицирани обекти във въздушното пространство, които са заснети на лента по време на полети за обучение на пилоти. Пилотите се чуваха, отбелязвайки скоростта и формите на предметите. Бившият американски сенатор Хари Рийд, който беше начело на предишни усилия за разследване на НЛО, ретуитира видеото: "САЩ трябва да разгледат сериозно научно това и всички потенциални последици за националната сигурност. Американският народ заслужава да бъде информиран. През август миналата година министерството на отбраната създаде работна група за НЛО, за да "открива, анализира и каталогизира НЛО, които биха могли да представляват заплаха за националната сигурност на САЩ".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мой

    24 7 Отговор
    Искам извънземните да приберат бочко пееф и доган. Спешна.

    Коментиран от #8

  • 2 Герлан

    25 2 Отговор
    Заплахата за националната сигурност на САЩ е предподтавка за обявяване на военно положение според техните закони. Там има една поправка, подписана от Барак на 31 декември 2010, според която при такова положение армията може да изземе функцията на полицията по арестите без обяснения и без адвокат.
    Та....заплахата, ако я няма на земята...може да е от извънземни.....
  • 3 НЛо

    22 5 Отговор
    Ние сме извънземните! 11 години герберотъпизам и крадене и все още има живи българи в страната , за ужас на американските господари на крадливата тиква..........
  • 4 Весел пор

    22 0 Отговор
    Малко по малко дават информация и ни подготвят,странно защо?
  • 5 Той

    14 1 Отговор
    До снощи по една наша програма вървеше сериала "Синя книга! Който е запознат знае че всичко е потулвано още 40те г Не вярвам сега да е по различно!
  • 6 Важно е

    4 2 Отговор
    Който управлява армията, той ще назначи следващия президент. Аз не зная дали това е Тръмп или Бай Дън.
  • 7 Behemoth2445

    2 3 Отговор
    Е то е ясно ,че Тръмп е извънземен....
  • 8 Твой

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мой":

    Защо навсякъде замесвате политиците ни, не ви ли пресъхна устата да плюете непрекъснато ?
  • 9 Чоки

    3 1 Отговор
    Същината на всичко е връзките им с другите видове, а не разни летящи обекти. И както винаги най-важният въпрос е : Защо това е наи-забулената тайна за обществото? Отговор :Преди хилядолетия Другите са имали свободни контакти с хората, но по някакви причини, решават да се отдръпнат и забраняват на хората да ги изобразяват с истинският им вид. Хората заменят рептилските глави с глави на птици или хора. За това свидетелстваг надписи от Шумер. Въпреки.това има безбройни артефакти на които може да видим как изглеждат другите видове. С една дума те са намерили причина да изтрият от съснанието на обикновенния човек съществуването си НО потдържат връзка с жреците преди и определени правителства сега. Явно е че всичко зависи само от тях-кога и какво да се разкрива!

    Коментиран от #10

  • 10 322

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Чоки":

    Може би част от причините да са увеличаващата се популация на хората, както и това как ще се развива Човекът без тяхното явно присъствие. Може би сме тръгнали по грешният път. Може само да гадаем.! Но е сигурно, че те са тук и никога не са си тръгвали. Проект Синя книга е измислен с цел заблуда - нещо, което е тук, да се правиш, че го няма и го търсиш в звездите.
  • 11 ДОЛНИ СКОТОВЕ

    3 0 Отговор
    , А КОГА, ЩЕ СПРЕТЕ ДА ПРИКРИВАТЕ УБИЙЦИТЕ НА КЕНЕДИ И ЩЕ РАЗСЕКРЕТИТЕ ДОКУМЕНТИТЕ ? :)
  • 12 МИСЛЯ

    1 2 Отговор
    ЧЕ ИЗЯСНЯВАНЕ УБИЙСТВОТО НА КЕНЕДИ Е ПО-ВАЖНО ОТ, ДА СЕ ВАДИ НОЖ НА УМРЕЛО КУЧЕ :)
    ДЕТО МУ ОСТАВАТ 6 ДЕНА ДО 20 ЯНУАРИ :)
    АБЕ, СЕГА ТОВА С КУЧЕТО, ДА НЕ Е ДИМНА ЗАВЕСА ЗА СВИНЕТЕ ? :)
    ДА СЕ ЗАТУЛЯТ И КРОТКО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СИ ГРУХТЯТ ПО ХИСТОРИ, КОЛКО ЗЛЕ ЗАВЪРШВАЛИ ДИКТАТОРИТЕ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СИ ДЕЛЯТ ВЛАСТТА С ДОБРИТЕ СВИНЧЕТА :)
  • 13 ЕЙ СВИНИ

    1 1 Отговор
    НАЙ-ОТГОВОРНО ВИ ОБЕЩАВАМ ! , ЧЕ НЕМА ДА СТЕ ЖИВИ ЗА ДА ВИДИТЕ, КАК ЗАВЪРШВАМ :)
  • 14 КАПИТАН СМЪРТ

    0 1 Отговор
    АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ В ЧАС СЪС СВИНСКИТЕ ОФЕРТИ, АЗ ГЛЕДАМ НЕТ1 ОБИКНОВЕН ПАКЕТ, БЕЗ БЪЛГАРСКИТЕ, БОДРЯШКИ ТЪПОТИИ, ДЕТСКИТЕ, МУЗИКИ, ХОЛИВУДСКИ РЕДКИ... :)
  • 15 КАПИТАН СМЪРТ

    0 0 Отговор
    ..ТЕ НЕ САМО СВИНКИТЕ ИМАТ ОФЕРТИ :)
    ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ! И ЩЕ ВИДИТЕ :)
  • 16 дядоЯго

    2 0 Отговор
    Новият върлуващ модифициран вирус е създаден с цел да ни подготви имунните системи за предстоящите преки контакти с инопланитяните.Просто ни предоставят технологии и става много трудно да се крият.
  • 17 факт

    0 0 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯ КОРОНА ВИРУС ЩЕ Е НЛО!