Last news in Fakti

15 Януари, 2021 17:08 1 556 1

Земетресенията в Хърватия не спират - Януари 2021

  • хърватия-
  • земетресение-
  • трус

Няма данни за пострадали хора

Земетресенията в Хърватия не спират - Януари 2021 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Земетресение с магнитуд 4,1 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на Хърватия, вторичните трусове там продължават, съобщиха от Европейския сеизмологичен център, предаде БНР.

Земният трус е усетен в 13.01 ч. местно време с епицентър на 22 километра западно от Петриня и на 40 километра юг-югоизточно от Загреб, с дълбочина 10 километра.

Няма данни за пострадали и материални щети. При земетресение в края на декември в района на Петриня загинаха седем души.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bake Rolls

    5 2 Отговор
    Голем филм . Не им завиждам . На нас ни трябват земетресения с дълбочина 1 метър и епицентри Столипиново , Христо ботев , Факултета и да се усетят само там .
Новини по държави: