Last news in Fakti

19 Януари, 2021 07:24 2 137 11

Разнобой! Тръмп отменя ограничения за пътуване, Байдън смята да ги остави

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Премахването на рестрикциите трябва да стане факт в същия ден, когато започват да действат нови мерки за пристигащите на американска територия със самолет

Разнобой! Тръмп отменя ограничения за пътуване, Байдън смята да ги остави  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Действащият американски президент Доналд Тръмп отмени въведените във връзка с пандемията от коронавирус забрани за влизане в страната на граждани от голяма част от европейските държави и Бразилия. Отмяната влиза в сила на 26 януари, посочва Ройтерс.

Премахването на рестрикциите трябва да стане факт в същия ден, когато започват да действат нови мерки за пристигащите на американска територия със самолет.

Миналата седмица от центровете за контрол на заболяванията излязоха със заповед, според която от 26 януари чужденците трябва да представят негативен тест за коронавирус или документ, че вече са прекарали болестта. Тестът трябва да бъде направен до 3 дни преди полета, а резултатите могат да бъдат на хартиен или електронен носител.

Междувременно говорителка на новоизбрания президент Джо Байдън заяви, че новата администрация няма намерение да премахва забраните за европейските държави и Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бaро Вкаров

    28 1 Отговор
    Ама Байдън знае ли,че е станал президент?🐵
  • 2 ввв

    27 8 Отговор
    Най великия американски Президент ДоналдТръмп !!!! Не се хареса на евреите, не слуша!
  • 3 Хаха

    5 9 Отговор
    Манипулира докрай - премахва ограниченията, които са планирани миналата седмица по време на неговото управление и трябва да влязат в сила, когато вече не на власт?! Защо въобще са предвидени такива мерки и защо не са премахнати, докато той е президент, а в последния момент?

    Коментиран от #8

  • 4 Велика Турция

    2 10 Отговор
    Да живее Ердоган и Тръмп!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 надарена кака

    0 4 Отговор
    Дреме ми напрашките!
  • 8 Дрън дрън

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Защото той пак ще е президент и тази лъжа с корона вируса ще излезе на яве

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 туйонуй

    4 1 Отговор
    Друг разнобой - единият слуша науката, а другият не я слуша. Трети разнобой - единия се подиграва на другия, че носи голяма маска. Остава един ден. Наздраве.
  • 11 Хм,.какво точно искаш да кажеш...

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дрън дрън":

    Ограниченията са въведени по времето на Тръмп. Парадоксално е, че трябва да влязат в сила, след като вече не е на власт?! С две думи, той решава, че това, което е въвел, е глупост. А иначе да напомням ли отново, че изработването на, по НЕГОВИТЕ думи, "медицинското чудо", "което ще спаси живота на милиони и ще сложи край на пандемията веднъж завинаги", демек ваксината на Pfizer/BioNtech, пак е по време на НЕГОВОТО управление. С две думи, независимо дали коронавирусът е лъжа или не, бъдещият бивш президент е част от нея и има своя принос.