Last news in Fakti

25 Януари, 2021 07:17 2 431 5

Израел забранява пътническите полети за и от страната за седмица

  • израел-
  • коронавирус-
  • ваксина

Ваксинацията в Израел започна преди месец и една четвърт населението вече е получила първата доза от редовно доставяната ваксина на "Пфайзер"

Израел забранява пътническите полети за и от страната за седмица  - 1
Снимка: Shutterstock

Властите в Израел забраняват всички пътнически полети за и от страната за една седмица, като се започне от понеделник вечерта.

Затваряме "херметично" небето, за да спрем разпространението на новите щамове на COVID-19, докато в същото време ускоряваме ваксинацията, обясни премиерът Бенямин Нетаняху, предаде Ройтерс.

Ваксинацията в Израел започна преди месец и една четвърт населението вече е получила първата доза от редовно доставяната ваксина на "Пфайзер".

До днес тя бе достъпна само за възрастните и хората от високорискови категории.

От днес тя е достъпна за всички лица над 40 години, както и за тийнейджърите от 16 до 18 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се затворят наистина херметически

    15 0 Отговор
    Светът няма да скърби
  • 2 Караибрахим

    3 2 Отговор
    Затварят полетите, за да не ги ръсят с вируси. Това доказват евреите.
  • 3 Очаквам война

    0 0 Отговор
    Освободи ха небето за бойните самолети
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Вчера ортодоксалните евреи се бунтуваха яко в Израел. Биби разцъква предизборно населението с ГМО-ваксините за да му гласуват. Трябва му криза да спечели, няма друг шанс. Трябва да е оня на белия.
  • 5 осведомен

    2 1 Отговор
    Кво стаа бе Фазера не действа май нали бяха рекордьори нещо ХАААААА няма брой заразени и умрели всеки ден за ЕСССР и САЩ както ни пишехте за Русия при 20 000 заразени и 500 умрели или не е политкоректно