Last news in Fakti

28 Януари, 2021 12:40 2 278 4

Една снимка събра над милион за благотворителност

  • бърни сандърс-
  • снимка-
  • благотворителност

Благотворителна акция на Бърни Сандърс

Една снимка събра над милион за благотворителност - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският сенатор Бърни Сандърс обяви, че е събрал голяма сума за благотворителност от продажбата на артикули с неговата прословута снимка с плетени ръкавици, съобщи Вашингтон Пост.

Снимката беше направена по време на встъпването в длъжност на новия американски президент. Социалните платформи бяха залети от коментари за плетените ръкавици на Сандърс.

Той беше един от кандидатите за президентската номинация на демократите. Когато разбрал колко е популярна снимката, той веднага започнал да продава артикули в своя сайт.
Дотук е събрал $ 1.8 млн. Сандърс обяви, че те ще бъдат дарени за благотворителни дейности в щата Върмонт.

Той вече е влязъл в контакт с различни благотворителни групи. В същото време припомни, че подобни дейности няма как да заменят ролята на правителството.

Отправен е призив за повече внимание към нуждаещите се хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек

    4 4 Отговор
    Много са стиснати Афроамериканосите.Марксистът Бърни заслужава повече внимание и съответно дарения.Той лично се прежали и се оттегли от надпреварата с Кица на предишните избори.А в Англия един дядка ветеран от войната на същата възраст събра към 70 милиона паунда като обикаляше двора си с една проходилка.
  • 2 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор
    а у нас БЛАГОТВОРИТЕЛНИ хондации се рекламират и отказват помощ такива са ХЕЛП ФАРМА който отказаха помощ на малкия ДЕНИ от ГРАД ВРАЦА КОЙТО Е РЕАЛНО НУЖДАЕЩО СЕ ДЕТЕ човек
  • 3 Бате Бойко

    5 1 Отговор
    Аз ако се снимaм с плетени чорапки с пръсти ,ГЕРБ шe спечели ли изборите а
    ?😠
  • 4 Криеш името си страхливец

    1 0 Отговор
    Бърни, кандидат за император на USA и на целият свят с изключение на НЕ желаещите Русия и Китай събра пари! Браво Сандърс! Дари ги на американските коренни жители - индианци блокирани в гета, на африканските страни от които сте крали роби или за популацията на избитите бизони!