Last news in Fakti

28 Януари, 2021 13:32 1 497 7

Д-р Антъни Фаучи: САЩ трябва да спрат с разделянето и политизирането в усилията за овладяване на епидемията!

  • антъни фаучи-
  • сащ-
  • коронавирус

Експертът смята, че всеки щат използва различни начини в борбата със заразата, а Федералното правителство трябва да ги координира

Д-р Антъни Фаучи: САЩ трябва да спрат с разделянето и политизирането в усилията за овладяване на епидемията! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Според публикация в сингапурския вестник „Лиенхъ Дзаобао“ от 26 януари, на 25 януари директорът на американския Институт по алергични и заразни болести Антъни Фаучи е заявил, че САЩ трябва да си вземат урок и да спрат с разделянето и политизирането в усилията за овладяване на пандемията от новия коронавирус, предава Радио Китай.

По време на видео среща в рамките на Световния икономически форум в Давос Фаучи заяви, че когато в страната има разногласия е трудно да се разреши свързаната с общественото здраве криза. А когато въпросът за общественото здраве се политизира, то това не е от полза за усилията за справяне с кризата.

Фаучи каза, че всеки щат използва различни начини в борбата със заразата, а Федералното правителство трябва да ги координира. През изминалата година обаче то не е действало така и различните щати са били принудени сами да се справят с вируса.

Фаучи добави, че СЗО играе важна роля в справянето с кризата.

„Трябва да се гарантират международният обмен, координация и сътрудничество в областта на общественото здраве, подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт!

    10 2 Отговор
    Фаучи подлого еврейска кажи как се овладява епидемия като ни лекарство имате ни ваксина.

    Коментиран от #3

  • 2 Лайка

    2 2 Отговор
    Прав е Фаучи и дано са случи реално.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Аз40🏴‍☠️

    11 1 Отговор
    А бе като се замислите, че даваха в началото тоталитарен Китай за пример как да се подходи с хората по време на "пандемия" е достатъчно да ви се изясни малко от голямата картина на този план. Фаучи, Сорос, Гейтс, всички харчеха в Ухан от години та да им тръгне машинацията някак. Има си документи, разследвания. Всичко е черно на бяло.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Факт!

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Личи":

    Не пожелавай зло на ближният си.
  • 6 Шекел

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Аз40🏴‍☠️":

    Сащ е едно гнездо на усойници.
  • 7 Личи

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Аз40🏴‍☠️":

    Пуснаха лудите с акъл. До обяд спят и после се включват. Аман от простотия и четящи Фейсове. Алал да Ви е.