Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 13:45 1 841 5

Републиканците готови да подкрепят партия на Тръмп

  • сащ-
  • републиканци-
  • доналд тръмп

Продължава неговата популярност

Републиканците готови да подкрепят партия на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Републиканските избиратели продължават да имат високо доверие към Доналд Тръмп, съобщи Huff Post.

Ясно е, че той продължава да е фаворит за следваща републиканска номинация за държавен глава. Ново проучване разглежда настроенията на републиканците към възможна негова нова партия.

46% от анкетираните биха я подкрепили, а 26% са против. Протестите във Вашингтон не са се отразили на неговата популярност.

Повечето републиканци смятат, че той няма пряка отговорност за последствията от митинга. Популярността на Тръмп сред републиканците продължава да е висока.

Той вече обяви, че ще подкрепи републиканците на междинните избори. Проведе и разговори с водещи фигури в партията.

Очаква се обявяване на сътрудничеството.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 20 Отговор
    Бай Дончо все повече започва да ми заприличва на Цвък. Остава само да кръсти партията Републиканци за Тексас и да вземе на заем емблемата от Цвъки.
  • 2 Днес

    1 10 Отговор
    страничката на Тръмп ли е посветена? Да не би да ви мъчи носталгия.
  • 3 2121

    1 9 Отговор
    Доказано тъп.По тъпота Тръмп е равен на предателя Бойко Борисов.Всички президенти на сащ /изключвам Джон Кенеди,убит по заповед на сър Уилям Стивънсън-пак Англия ; те в убийствата се разменят с евреите/са кукли на конци.Нали се управляват от Израел.няма нужда от повече примери.По минусите ,разбирам ,че моят коментар е верен /за тъпотата ,неграмотността, липса на образование ,нечестно спечелени пари-това е Тръмп/.
  • 4 Аз40🏴‍☠️

    10 0 Отговор
    Велик е Доналд Тръмп, остава завинаги в историята на света като най-смелият от всички лидери. Удари Култа, където най-много го боли! В програмата им по депопулация. Целия свят го обича.
  • 5 raiko

    6 0 Отговор
    От космоса се видя какво стана на последните избори и как го "сготвиха" с корона, BLM, Антифа, гласования по пощата, импийчмънт и т.н. Големия шок за републиканската партия беше, че след избирането на Байдън избирателите не застанаха зад партията, а зад Тръмп. Защо иначе ще се изреждат един след друг да ходят във Флорида да си приказват с него докато си цъка голф-че. За 4 години Тръмп успя да отвори очите на много народ в ЮС и да покаже истинската корупция сред дипломатите. В последните седмици бая народ от демократите се изреди да говори, че ако е знаел това и онова не би гласувал за Байдън. Е как да го знаят като MSM-ята бълва глупости за Тръмп. Гледйте в тубата Тъкър Карлсън всеки ден и ще видите за какво иде реч...