26 Февруари, 2021 09:10 2 832 2

Израелската програма за даряване на ваксини в чужбина е замразена

  • израел-
  • коронавирус-
  • ваксина

Вчера премиерът Бенямин Нетаняху обясни, че на определени държави по света се изпращат "неизползвани" дози от ваксината на американската компания "Модерна" - за да осигуряване на благоразположение към Израел

Израелската програма за даряване на ваксини в чужбина е замразена  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израелската програма за даряване на ваксини в чужбина е замразена заради съмнения в законността ѝ, изказани от главния прокурор на страната.

За това съобщи обществената израелска телевизия, а информацията беше потвърдена и от министъра на отбраната Бени Ганц.

Вчера премиерът Бенямин Нетаняху обясни, че на определени държави по света се изпращат "неизползвани" дози от ваксината на американската компания "Модерна" - за да осигуряване на благоразположение към Израел.

Близо половината от общо над 9 милиона израелци вече са получили поне по една доза, но на палестинците са предоставени едва 2000. В същото време Хондурас получи днес 5000 дози от Израел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    2 0 Отговор
    Това се нарича подкуп!!! Въпреки, че не разбирам за какво им е благоразположението пък точно на Хондурас.?
  • 2 Баце

    1 3 Отговор
    Дайте на нас и не само ще признаем холокоста, ще уволним Орлин Горанов, но и ще започва всеки учебен ден в училищата с рецитиране на "Евреите са най-висшата раса и заслужено управляват света"