Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 11:00 3 517 31

Затишие пред буря! Поддръжници на Тръмп искат да взривят Капитолия

  • сащ-
  • капитолия-
  • доналд тръмп

Засега не е обявена дата за годишната реч на президента на САЩ, но по традиция тя се произнася в началото на годината

Затишие пред буря! Поддръжници на Тръмп искат да взривят Капитолия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Поддръжници на експрезидента на САЩ Доналд Тръмп, които нападнаха Капитолия миналия месец, искат да взривят сградата и да убият членове на Конгреса, предаде Ройтерс.

Заплахите показват, че екстремисти може да нападнат сградата по време на речта на президента Джо Байдън "За състоянието на съюза", заяви вчера пред конгресмени началникът на полицията на Капитолия Йогананда Питман, предаде БТА.

Тя препоръча въведените мерки за сигурност да бъдат запазени, докато не бъдат решени проблеми със сигурността.

Засега не е обявена дата за годишната реч на президента на САЩ, но по традиция тя се произнася в началото на годината, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно, но факт

    66 6 Отговор
    Май само в америка има някакви плахи опити за бунт срещу налагане на новия световен здравен диктат, робство и чипиране ?

    Коментиран от #4, #21

  • 2 Клюкарника Ф

    6 76 Отговор
    Ето до какво довежда кремълската пропаганда във фейсбук.
  • 3 дедо Герчо

    31 3 Отговор
    СМЕХ,СМЕХ,СМЕХ...ХЪХЪХЪ....
  • 4 мислещ

    52 3 Отговор

    До коментар #1 от "Странно, но факт":

    Нищо такова няма, всички тези "заплахи" са, част от тях измислици на "демократите", другата част са истински и идващи отново от тях. Психо и физически терор до дупка, докато стадото блее.
  • 5 един от многото

    26 2 Отговор
    Ми какво чакат?
  • 6 555

    41 6 Отговор
    "Черна революция"! Пада ви се по закон, след изнасянето на разни цветни революции с които унищижихте много човешки животи да опитате от "меда" им!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 белите там ,

    28 3 Отговор
    Но истинските натурални заселници от двеста години назад,са средната класа, и тази част от населението,която реално произвежда реален продукт с принадена стойност.От индустриалните центрове,до огромните фермерски, земеделски масиви.Но се оказаха малцинство.Конярите се оказаха превзети от всякаква паплач.Сега ще се повишава бройката на пришълци именно от тези региони.Лилави,кафяви,глеждосани.,самодо края на годината ще нахлуят официално над 1,5 милиона.И поне още толкова през мексиканскс граница.Да работят за дребни пари. Точно тези,са най лесно манипулираната част от обществото им.На бялата къща не и трябват хора с независимо мнение.Те са много опасни.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мислещ

    7 2 Отговор
    Иначе да, някой истински фанатик няма никаква вероятност да организира нещо подобно. Както и не фанатици събориха кулите.

    Коментиран от #18, #25

  • 12 мислещ

    11 1 Отговор
    ?!?! Вие нормални ли сте? Какво точно имаше за триене в по-горните два поста? Нормални анализи без никакви заплахи или цинизми.

    Коментиран от #22

  • 13 Аз40🏴‍☠️

    16 1 Отговор
    Глупости, просто Ройтерс имат интереси и манипулират.
  • 14 Грогу

    24 3 Отговор
    Много ги е страх ггадовете от Тръмп ...като нищо ще инсценират втори Райхстаг и ще си гръмнат Капитолия , за да унищожзт Тръмп .

    Коментиран от #16

  • 15 Гражданска война

    11 5 Отговор
    Този път ще се бият Изтока и Запада
  • 16 мислещ

    23 3 Отговор

    До коментар #14 от "Грогу":

    Да, но с тази корекция, че всъщност ги е страх не от Тръмп, а от нормалните хора, които го подкрепят (Може да са наивни и те, да, защото Тръмп си е гениален план на статуквото; но имат морал и здрав разум и не подкрепят злото).

    Коментиран от #19, #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Stéphanie 🎲

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "мислещ":

    ШОК 😳и аз не разбрах защо 🤔Явно във България духа на един прекрасен човек още витае из медията 😂„Добър журналист е тоя, който пише N€ това, което ..........., а това, което трябва.“А сега се сети кой е умишлено не написах цялата култова реплика 😝
  • 19 Грогу

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "мислещ":

    Напълно съгласен.
  • 20 рептилче

    8 0 Отговор
    абе как върви операция ваксиниране на хората по земята?
  • 21 Психиатър

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Странно, но факт":

    Ти си пациент и никак не е странно облъчен си с руска пропаганда
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гласоподавател

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "мислещ":

    Има ли нормални зад товарищ Тръмп
  • 24 Vov

    9 0 Отговор
    бомбардират наред по света, а сега вее и у дома става напечено. При толкова изборни измами и заграбване на властта е нормално да се чака отпор и ответен удар.
  • 25 Great

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "мислещ":

    Той се мисли за мислещ какво да кажем за останалите офце
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Грил

    6 1 Отговор
    Кулите си ги събориха самите американци.Втори въпрос е ,кой им даде този съвет/няма да се учудя, ако са евреи или възпитани в полигоните на сащ, терористи от мюсюлмански произход/.Тези терористични групи, произлизащи,трябваше да нападат Русия но обикновено става обратното.Тези групи нападаха самите сащ и им се подиграваха.Има много снимки и фактологичен материал. Ако се разровите ще ги намерите.А за Тръм ,подкрепям наблюдателния коментатор.Тръмп е едно голямо нищо.Жалко ,че ибрикчията Б. Борисов ни върза за тази пропаднала страна и нефелите й Президенти.В групичката не влиза Джон Кенеди-убит подло от американци ,под диктовката на най-противните нации-англичани и евреи.Има документи.Аз ги търся и съпоставям лъжата и истината.Всичко го има написано.Трябва само да се потърси.
  • 28 Павел Пенев

    7 1 Отговор
    Прави впечатление,че началника на полицията на Капитолия е циганин от Индия.Може би е назначен с препоръката на вице президента?
  • 29 Ти си

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Га4е":

    напълно объркан в коментара си в частта за вероизповеданията. И друг път си излагал тези глупости под друг ник нейм. Вземи, че се ограмоти и не трупай повече грехове пред Бога. Ако, разбира се вярваш в Него. Но и да не вярваш, ще отговаряш за хулите един ден, когато застанеш пред Съдията
  • 30 лично мнение

    2 0 Отговор
    Сащ нямат вяра.Имат повече от 20 престъпни секти.Най-престъпни са на адвентистите ,петдесятнициттте ,мормоните ,катари, еремити.адамити.В подкрепа на изтрития коментар на №26/гаче/ще напиша сектите в сащ:1/Врата към рая-Маршал и Бони Нетълс 2/Храм на народа Джим Джоунс-спиритизъм и ницшеанска вяра 3/Клон Давидов-Дейвид Кореш-изолация от света,недояждане,изповеди, безсъние 4/Орден на слънчевия храм-проповеди за края на света5/Децата на Бога,протестанти,секта на Дейвид Б. Берг -развращаване на малолетни 6/Аум Шинрикио извършване на атентати 7/10 божи заповеди/Уганда/-самозапалване, самоубийтва 8/Ку-Клукс-Клан-до средата на 19 век;убийсва и мъчения на негри 10/Сциентология-Хъбард;пречистване на духа-например сциентолог е артиста ТОМ КРУЗ.Когато се правят глупави забележки от №29/ти си/,наистина непознаващи Православната и Католическа религии,ще четем много нелепости.Сектите в сащ са вредни за т. нар американци.Когато се напише на български език-секти -сащ , излизат точно 20 и повече на брой секти.Аз цитирах най-опасните.Първо се справете с документи ,относно религия и секти.Има ги.Колкото до протестантите ,те също са встрани от вярата.Хенри VIII от католик преминава в протестант.Сега Англия бере плодовете на тази промяна .Също има документи.Четете човече и не критикувайте без да имате основание.Колкото до Тръмп ,той наистина е неадекватен ,без образование ,парите са натрупани по нечестен път ,не знае езици/да знаеш само един език ,не е за похвала/,приличат
  • 31 лично мнение

    1 0 Отговор
    продължение от №30-по това с Б. Борисов.И двамата са без образование, циници крали пари и говорят само един език-родния и то неправилно.Четете човече повече.За религията естествено ,че нищо не знаете.Прочетете и тогава пишете.