Last news in Fakti

1 Март, 2021 11:27 2 003 14

Тръмп предлага големи промени в изборите

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Предложения за различни реформи

Тръмп предлага големи промени в изборите - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп предложи серия от промени в избирателната система в САЩ, съобщи FOX News.

Предложенията си Тръмп направи по време на реч пред Конференцията на консерваторите в Орландо. Предлага се ограничаване на избирателните секции в дните, в които американците могат да гласуват.

Експерти разглеждат причините за загубата на последните избори. Според някои Тръмп не е положил усилия да мотивира своите поддръжници да гласуват отсъствено.

В същото време демократите проведоха широка кампания за гласуване по пощата. Тръмп настоява изборният ден да е само един.

Според него извън секциите трябва да се гласува само при основателна причина. Предлага се отмяна на гласуването по пощата, както и изискване за предоставяне на лични документи при лично гласуване.

Отправя се призив републиканците да се противопоставят на ново предложение за закон, според което избирателните райони ще бъдат определяни от независими комисии за предстоящите избори.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уха

    3 24 Отговор
    Бързо в затвора подлец
  • 2 хъхъ

    9 12 Отговор
    Късно е либе за китка...откраднаха ти победата...а ти имаше 4 години да извършиш истински и радикални промени, които очакваше целия свят. Поредното разочарование.
  • 3 Тръмп Forever

    18 5 Отговор
    Боец до края,няма спиране при него!
  • 4 Оправете

    2 1 Отговор
    си последното изречение-няма смисъл в написаното...
  • 5 Бледолики

    6 2 Отговор
    Промените в изборите ще бъдат всички съществуващи етноси различни от бялата раса ще ги изпратят от там от където са им дошли някога родителите, второ всички бели либерали продажни пенсионери като Байдън заедно с тези от другите етноси и вън от Америка, индианците ще ги пратят в Боливия и Перу, джендърите ще ги изпратят в Саудитка Арабия там ще се погрижат хубаво за тях, данъци за богатите, намаляване на изсичането на горите и внос на дървета от Китай за да се разшири монголската пустиня и всичко ще е ок
  • 6 3DX повече

    4 5 Отговор
    Съгласно конституция на САЩ всеки има на предложение и глас. Въпросът Колко ще подкрепят тези предложения ? Първо 380 милион избиратели да гласуват в един ден ???? Почти не възможно. 2 когато имахте цялат власт на конгреса , над секретните отчети, цял куп институции който прогнозират бъдещето, проучват общественото мнение защо не се вслушахте ??? Сега ли дойде време за промени в закона когато загубихте. Никой неправи тези работи след а преди с цел да му бъдат в полза. Но не мога отрека постигнато от вас в икономиката.

    Коментиран от #10

  • 7 честниизбори

    5 5 Отговор
    След като демократите спечелиха в най- честните избори с гласуване по пощата, без удостоверяване на личността на гласувалия с документ, Тръмп какво иска да каже с тази промяна на изборната процедура да се изисква удостоверение за личността на гласуващите?

    Та това не е демократично и такива избори никога не могат да бъдат честни, честни, честни, най- честни, ако се изисква задължително гласуващия да удостовери личността си с документ и изборите да се проведат в един ден.

    Върховния съд на Аризона е разпоредил на губернатора на щата да направи одит и сверяване по лична карта, на изборните списъци на гласували и машините за гласуване от изборите ноември. Инфото го има в соц. платформи за споделяне на снимки, клипове, новини.

    Изборите и изборните резултати спечелени от демократите на Пелоси и президент елект Биден, дори и без удостоверяване на голяма част от гласуващите с личен документ и сривове в машините за гласуване, бяха най- честните избори.
  • 8 Уха

    2 4 Отговор
    Неуморим..имаше една такава приказка за лудите
  • 9 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    0 2 Отговор
    Перушан предлага той да е първи,
    пък другите да се борят за второто място...
  • 10 найчестни

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "3DX повече":

    Cъглacнo кoнcтитуция нa CAЩ вceки имa нa прeдлoжeниe и глac. Въпрocът Кoлкo щe пoдкрeпят тeзи прeдлoжeния ? Първo 380 милиoн избирaтeли дa глacувaт в eдин дeн ???? Пoчти нe възмoжнo.
    ................

    Затова тези избори през ноември бяха най- честно проведените и изборните резултати бяха най- честни, въпреки, че в много случаи на гласувалите по един от начините- на място, електронно, по пощата не се е следяло задължително удостоверяване на гласа с лична карта, а пък частните корпоративни медии напълно цензурираха Тръмп и предизборната му кампания.
    Частните корпорации медии и ИТ( спонсорирали демократите- Цукенгрубер, Гейтс) цензурираха, между другото и сега свободата на словото, сами определяйки кое е правилно и кое радикално, фейк и т.н. А в Конституцията е заложено, че всеки човек има правото на свобода на словото, което не може да бъде ограничавано и цензурирано според частни корпоративни критерии на частни корпорации- частни корпоративни медии и корпоративни ИТ соц платформи.

    Президентската кампания на Байдън( спосорирана от ИТ соц платформи- Цукенберг, Гейтс, Сорос), изборите и изборните резултати през ноември са най- честните, най- честните, най- честните.
  • 11 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ -СЕМИТИ - ЦИОНИСТИ В САЩ --- ТЕХНИ СА ФИНАСИТЕ ;БАНКИТЕ И ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ !!!!!! НО СВЕТЪТ ЩЕ СМАЧКА ДОЛАРА /ОТПЕЧАТКА / И ТОГАВА И ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ НА ИЗРАИЛ НЯМА ДА ПОМОГНАТ ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕТО НА ДЖАНГЪЛИТЕ , А ТВОРЦИТЕ ИМ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 12 туйонуй

    1 1 Отговор
    Промяна първа и единствена - изборите се признават, докато аз, клоунът, не ги спечеля.
  • 13 Аналитик плюс

    2 1 Отговор
    Най-важното на този етап е Тръмп да танцува по нервите на (псевдо)Демократите и тези, които наистина гласуваха за тях. Така ще им помага да се "дънят" и губят самообладание. Останалото ще се развие от самосебе си.
  • 14 The White Whore

    0 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Тръмп предлага големи промени в изборите"
    Да се чете: "Пуделът на расистите от израел предлагат големи промени в изборите"