2 Март, 2021 07:57 1 414 13

САЩ одобриха нов министър на образованието

  • сащ-
  • министър-
  • мигел кардона

Утвърдиха кандидатурата на Мигел Кардона

САЩ одобриха нов министър на образованието - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сенатът на САЩ утвърди Мигел Кардона на поста министър на образованието, съобщи FOX News.

Новият министър има произход от Пуерто Рико. Той има опит като преподавател в държавни училища и комисар по образованието.

Има и малък опит в политиката. Кардона е прекарал своята кариера в Кънектикът.

Известен е със своята стратегия за равенство в училищата. Кандидатурата беше представена през декември.

Тя е част от идеята за разнообразие в администрацията на новото правителство. Основен приоритет е сигурността в училищата.

Голяма част от министрите в новата администрация вече са одобрени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    8 0 Отговор
    ГОЛЯМ И ЗЕЛЕН ПРАЗ!

    Коментиран от #12

  • 2 Сатъра на Хана

    4 1 Отговор
    11 роднини на Сюлейман Паси ............................. .............. .......................... от общо 22 членове на кабинета на БайДън :))

    Коментиран от #5

  • 3 Ужасът предстои

    12 1 Отговор
    Сащ са един неяероятен тюрлю гювеч. Това ще е първата държава в света където белите предават властта не на местните а на всички небели. Резултата ще го гледаме следващите десетилетия под формата на всякакви вътрешни проблеми. Надявам се единствено да не успеят да наложат манджата си в европа. Западна европа е почти сготвена, сега прилапват и източна. Дано Русия Китай и Индия удържат, докато сащ се самоунищожат.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 провинциалист от провинция Тракия

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ужасът предстои":

    "Надявам се единствено да не успеят да наложат манджата си в европа." Европата в полилавяла от патладжан... В един момент при нас ще са по-малко.
  • 5 Лицемерие

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сатъра на Хана":

    Кое му е разнообразието от 22 ма министри 11 са с шапчици? При само 5 млн от 335? Сащ са превзети от израел вече официално. Могат ако искат и президент да имат, но не го правят официално, стоят в сянка за да не събират омраза. Ще се изненандат някой ден как следващия холокост няма да е в европа
  • 6 Гост

    1 2 Отговор
    В отбора на Тръмп почти няма бели хетеросексуални мъже. Най - много са афроамериканците, жените, има четирима азиатци и дори една индианка. Ха да видим докъде ще ни доведат тези професионалисти от малцинствата. Ако изобщо са избирани по критерии за професионализъм, а не по квоти колко негри или хомосексуални трябва да заемат ръководните позиции.
  • 7 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ужасът предстои":

    След десетина, двадесет години ще стане като ЮАР. Пълна деградация, спадане на жизнения стандарт и опасност за живота на бялото население. Но медиите пишат статийки повече за Марс, отколкото за тази република. Там човешките права на белите не се спазват. Но тенденциите в съвременния ни свят са, че за човешки права се алармира само ако човеците са от расови, сексуални или други малцинства.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ха ха ха

    3 0 Отговор
    След психично болният тр@верс за здравен министър - всеки друг изглежда цвете за мирисане 🤣🤣🤣
  • 10 Ляв плюс

    3 0 Отговор
    Масовото образование в САЩ за децата е под всякаква критика. Преподаването е на много ниско ниво. Нищо не стимулира или принуждава децата да учат. Те трябвало да се чувстват свободни? Знанията, които получават, дори да са добри ученици, изобщо не са достатъчни за съревнованието в живота. Изглежда, че това е целенасочено и е в абсолютна противоположност на местата, където се учат "отбраните" от Висшата класа, призвани да поемат ръководните длъжности в държавата един ден. Така че, изобщо не може да става дума за равен старт, поне приблизително. Какво пък, на всяка държава и трябват и черноработници........
  • 11 саня во флариде

    1 1 Отговор
    най-новата моде сега е в Калифорния, математиката става расово коректна поради което няма да е вече инструмент за подтисничество на цветните. реформата на математиката в училищата в Калифорния четете и се радвайте!
  • 12 Кую

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "глоги":

    Те одобряват и нашите кауни.
  • 13 DOĞAN BURSA

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Че те Белите са расово малцинство в света да има около 600 милиона Бели