Last news in Fakti

2 Март, 2021 13:16 3 491 3

Помагачи на Карлос Гон изпратени в Япония

  • япония-
  • пътници-
  • карлос гон

Решение на американски съд

Помагачи на Карлос Гон изпратени в Япония - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Двама мъже бяха върнати от САЩ в Япония, съобщи FOX News.

Става въпрос за баща и син. Днес те са пристигнали в Токио.

Обвинени са, че са помогнали на Карлос Гон да избяга от страната. Дълго време се водеше дело за тяхното екстрадиране.

Гон е бивш изпълнителен директор на Нисан. Смята се, че Майкъл и Питър Тейлър са помогнали той да избяга, скривайки го в сандък.

Двамата мъже ще бъдат отведени в център за задържане. Гон е съден за възстановяване на огромна сума на автомобилната компания, използвана за лични разходи.

Семейство Тейлър бяха задържани в САЩ, точно преди да напуснат страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👺👺👺

    0 0 Отговор
    Ооо, Японците са най-добри във изпиЛването на човеко животинския мисловен орган!
  • 2 Вместо

    0 0 Отговор
    да му издигнат паметник, че ги спаси от сигурен фалит, като ги държеше настрани от Рено, те ще му избодат очите, така е няма ненаказано добро, пък бил откраднал няколко милиона, на фона на печалбите които им осигури няколко милиона са капка в морето, но японците са си такива, като направят грешка, и винаги мислят да се самоубиват по самурайски, е да ама Гон е Ливански измамник и схемаджия, не му се умира по самурайски.
  • 3 Кръндела

    0 0 Отговор
    Какво ми го възхвалявате тоя тъмнозелен шанаджия? Всичкото меринджей е такова. На мандатен принцип, пазарлъци, схеми и т.н. и всички тия мегаконцерни и компании са с държавно участие, ходи после ми говори ти за пазарна икономика.
Новини по държави: