8 Март, 2021 07:38 5 781 45

Меган Маркъл направи смразяващо разкритие: "Мислех за самоубийство"

  • меган маркъл-
  • опра уинфри-
  • кралско семейство-
  • самоубийство-
  • принц хари-
  • елизабет втора

Не исках повече да живея, каза тя в предаването на Опра Уинфри

Меган Маркъл направи смразяващо разкритие: "Мислех за самоубийство" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган Маркъл сподели в интервю пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство са се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна, предаде телевизия Си Би Ес, цитирана от AFP и Ройтерс.

Съпругата на принц Хари каза също, че Бъкингамският дворец е отказал да предостави закрила на детето ѝ, каквато е традицията. Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. „Не исках повече да живея”, заяви Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

По думите на Меган особено я терзаели „тревогите и разговорите в кралския двор, докато е била бременна, за това колко тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете”. Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от изумление: „Какво?”, а след това да замълчи за момент, отбелязва AP, предаде Нова телевизия.

„През месеците, когато бях бременна, през цялото време чувах, че няма да получим сигурност и титли, както и тревожни коментари за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди”, каза Меган, която е метис - така се наричат потомците на смесени бракове на европейци и американски индианци. Попитана от кого е чула подобни коментари, тя заяви само: „Смятам, че това силно би ги злепоставило”.

Меган каза, че британското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор не само не са я защитавали, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала съпругата на принц Уилям - Кейт. Съпругата на принц Хари сподели, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ състояние, но не е направило нищо, за да ѝ помогне. „Просто вече не исках да живея. И това бе нещо много ясно и реално и е постоянно плашеща мисъл. Спомням си как той (Хари) просто ме утешаваше”, каза Меган в интервюто за Опра Уинфри. Съпругата на принц Хари сподели също, че двамата чакат да им се роди дъщеря.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРИСОВ ПРИ НАВАЛНИ

    28 7 Отговор
    В една килия,че да се замислят и те като Меган Маркъл..

    Коментиран от #38

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Саманта

    84 2 Отговор
    Тая действително е голяма актриса. Побърка ги всичките и най вече оня шаран Хари.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дядо Гъдю

    31 1 Отговор
    Пуста мотика...
  • 6 Сатъра на Хана

    47 3 Отговор
    Пиърс Морган, дългогодишен критик на Меган Маркъл, публикува своя отговор, предполагайки в Twitter, че емоционалното интервю е шоу на актьорско майсторство. "Твърде късно ли е за номинациите за Оскар? #Meghan", написа той в Twitter. Но той не спря дотук. „Това интервю е абсолютно позорно предателство на кралицата и кралското семейство“, пише Морган, описвайки интервюто като „гнусна деструктивна самоцелна глупост“.
  • 7 Интригантка

    64 3 Отговор
    Това е най добре изиграната роля на тази жена. Влезе в ролята на Даяна и с трикове върти Хари, който в случая е палячо. Подла и неприятна.
  • 8 железаров

    44 3 Отговор
    Нашият вожд,и той е метист,от племето дивите тикви.Ама като го гледам,хич не-се притеснява от това.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Намери

    33 1 Отговор
    слабото място на Хари и с това спекулира постоянно !
  • 11 Щи кажа

    32 0 Отговор
    Ей, проблеми имат хората, не са като нас!
  • 12 плюс минус

    44 1 Отговор
    Ех, Хари, Хари, глава проста.....
  • 13 БАЙ Х@Й‼

    23 0 Отговор
    Добре е да внимава да не се изненада във ваната ‼
  • 14 Рупа ли

    36 0 Отговор
    Добре дее....,тая индианка не си ли взе пример от Даяна. Нея я убиха заради това ,че имаше връзка с арабин.В британското кралско семейство не се допуска расово смешение,а тая рупа ли рупа.
  • 15 Големи сълзи

    52 1 Отговор
    Да имаме проблемите на тая паразитка, сватба за десетки милиони, къща за милиони, дворци, приеми, дрехи, слуги, а на нея все й е малко, може би е очаквала кралицата да й прави реверанс. Истинската лейди знае как да мълчи, а тая м а й м у н а на тъпия Хари не спря да се оплаква.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 BigBulgarianBoss

    25 0 Отговор
    Тая от колко години е бременна?
  • 18 Тази

    38 1 Отговор
    Не само е лоша актриса, но и играе по възможно най-нелепия си сценарий.

    Много, ама много се е объркала и се е взела на сериозно. Даяна поне имаше масова подкрепа от населението, а тази метиска е противна на всички.

    Колкото до зомбирания Хари, дали в резултат на ритуални практики или сбъркана генетика, вече е утекъл у канала...
  • 19 Перо

    36 1 Отговор
    В кралското семейство има вековни традиции и изключително строг протокол! Живота в това общество е наказание и тормоз за случайни външни хора. Същевременно и членовете на кралското семейство са задължени да спазват утвърдения етикет,който за пръв път беше нарушен от принцеса Даяна,впускайки се в безогледни нерегламентирани връзки с араби и свърши безславно. Това е втори случай на непокорство и разпуснатост,а този брак е трябвало да се предотврати,преди сключването му,като безперспективен.Сега остават последствията: резил за семейството,трона и страната.
  • 20 Горната и дол

    30 0 Отговор
    На принц Хари долната глава засега е надделяла над горната,ама това няма да е вечно. Ще поостарее и ще му се върне акъла в горната глава.
  • 21 Иван

    17 12 Отговор
    Кралското семейство е нацистко, расистко и колониалистко,но........Меган и Опра трябва да знаят, че в Африка такива като Хари са деликатес и носят късмет и щастие на тези, които са го изяли.
  • 22 Хари

    23 0 Отговор
    от малък беше ренегат и ауткаст.
    Дали заради загубата на майка си, дали защото много прилича на един друг мъж, а не на баща си, дали защото е втория наследник на короната...
    С всичките си действия още от тийнейджърските години показваше този характер и отпор на авторитета на баба си и баща си.
    Може и да съм прекалено консервативен, но каквито и да са ти мотивите, не се прави така.
  • 23 Простосмъртен

    11 4 Отговор
    Дагийба у принцовете и принцесите..
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ми тууу

    26 1 Отговор
    И Даяна,и тая чомра наивно си мислеха,че те ще налагат нови правила и ,че точно те ще карат влака в британското кралско семейство. Кралското семейство има вековни тредиции и на който не му харасват да не се убутва там. Преди години когато Даята загина общественото мнение беше на нейна страна. Сега случката се повтаря,но при мигрантския натиск и агресивен новотовор на днешните розови либерасти въобще не съм сигурен,че приказките и с Опра Уинфри ще хванат масов дикиш. Просто две цветнокожки се събрали да злобеят и си мислят,че може да яхнат вълната на американските суфражетки - Ми тууу...
  • 26 Грешката

    29 2 Отговор
    на Хари е, че изобщо я е завел в двореца.
    Как точно е очаквал да посрещнат един цветен и амбициран за власт примитив в подобна консервативна институция?
    Отделно, че е по-стара от него, с брутален развод зад гърба си и категорично доминираща в отношенията им.
    Тя още щом влезе в двореца, взриви реда и хармонията с чутовни интриги.
  • 27 Наблюдател

    28 1 Отговор
    Нито една златотърсачка не е победила!

    Посредствена актриса - надали някой може да каже два филма с нейно участие!

    Загърбила семейството си, изритала съпруга си и очаква да превземе света.
  • 28 Аз40🏴‍☠️

    5 14 Отговор
    Пак играят театрални постановки. Меган Маркел е от кръвната линия на семейство Буш, Ричард Никсон. Произхода и е свързан с Едуард III от Англия. За справка вижте в americanancestors, че не лъжа. Който не го знае: кралските семейства никога не се мешат с простолюдието, а само се представя, че уж го правят.
  • 29 Тото

    18 2 Отговор
    Защо ни занимавате с тези примитиви, чийто живот е единствено интриги, заговори и охолен живот на гърба на обикновените хора
  • 30 Пацо

    20 1 Отговор
    Нека се обичат. Няма лошо. Но този брак не виждам да има бъдеще. Жалко за Хари. Драмите тепърва предстоят и за съжаление нищо добро няма да има за никой. Всички са губещи .

    Коментиран от #34

  • 31 И сега

    12 0 Отговор
    Дали принц Чарлз е правил тест на Хари?
  • 32 Павел Пенев

    20 1 Отговор
    Всички циганки са много лъжливи и нахални.
  • 33 Мечо Пух

    19 2 Отговор
    В едно средно статистическо семейство съществуват неписани правила за ред и поведение, а какво остава за кралски двор - олицетворение на държавност, сила мощ. Една типична янки, умела манипулаторка, която решила, че ще врътка двора на малкия си пръст. Маймуната преди да изяде кайсията, мери костилката на дупето си дали ще мине. А Опра търси сензация за предаванията си. Нали с това живеят - от скандалите. А глупакът Хари ще се събуди след време, олекнал с милиони и злепоставен пред света.

    Коментиран от #35

  • 34 Бачо Киро

    2 13 Отговор

    До коментар #30 от "Пацо":

    Що да нямат бъдеше? Тя барем си е изкарвала баят лев и преди това, дреме и на шмайзера, напълно самостоятелно може да си върши работата, а парите примерно в сравнение с теб са милиони пъти отгоре, така ли е? Е щом според твоите думи за нея няма надежда, ти тогава къф го дириш? Голям праз за напиканата кралица и нейните офърляни бастуни ... Кво въобще се прехласвате с тея умрели псевдомонарси? Едно време кралете са ставали такива на върха на меча, унаследените титли са пълна боза ... Какви крале, принцове и тн са днешните? Отдавна трябваше да са им били шута на всичките и да ги пратят да копаят на нивата.
  • 35 Бачо Киро

    3 12 Отговор

    До коментар #33 от "Мечо Пух":

    Ти откри Америка бе, Колумб! Опра търсела сензация, верно ли? Добре дойде да светнеш хората ... И вземи се скрий с тоя кралски двор от имбецили ... Всичките са абсолютно ненужни индивиди. Не бой се за Хари, нищо му няма. Доколкото съм забелязал, той не е чак такъв бастун като останалите от фамилията си. Човек може да живее прекрасно и без бабишкерата да му гледа през рамото през цялото време. Гладен няма да остане, не бой се.
  • 36 Катерачка

    17 1 Отговор
    Меган е себична интересчийка, която страда от нарцисизъм“, бяха първите думи на полусестрата на Меган Маркъл.Още преди годежа Саманта Грант заяви, че Меган е "социална катерачка". „Просто искам да предупреди кралското семейство с каква жена си имат работа“, допълни тя. Меган е от разбито семейство,както и тя самата успява дя се рязведе един път преди да оплете принц Хари. Навремето баща и отказа да дойде на сватбата и.
  • 37 мястото ти

    14 1 Отговор
    Каквото и да си мислим за крале и кралици , англичаните си обичат кралицата , ако не искаха монархия , щяха да са република, кой ще им попречи. А Мегън може да се хареса само от лигавите амерканци дето само да им подметне някой за расова дискриминация и вече светът се е свършил .ми да се беше оженила за арабски принц... там проблем с цвета на кожата нямаше да има.
  • 38 пфууу

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "БОРИСОВ ПРИ НАВАЛНИ":

    има ли новина под която да не си се изср@л
  • 39 Мечо Пух

    11 2 Отговор
    До коментар # 35 "Бачо Киро"

    Като знаем как е възникнала тази необетована земя на янките - изпращали са от Континента оковани престъпници с кораби там и как се чудят как да си измислят история и да покрият избиването на местното население, естествено че на Мегън няма да й харесат традициите и реда в двора. Къде й е родословното дърво? Защо не се омъжи за някой треторазряден цветнокож холивудски актьор, дето смърка и бие, пък не помни и с коя се е търкалял снощи ами драпа да се намъкне в кралския двор. Цивилизационни години на различия. Затова всеки в племето си. А ти не е лошо да почетеш повечко история на цивилизацията.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 No Exit

    10 1 Отговор
    Да беше се самоубила. Едно е да мислиш, друго е да го направиш. Никой няма да ти помогне, както помогнаха на Даяна, защото си девета глуха и децата ти няма да станат крале.
  • 42 Изпитано

    2 0 Отговор
    Ако не ти стиска се качи на S класа в Париж.
  • 43 бодак

    3 0 Отговор
    Кралското семейство са безнравствени същества, дори сатанисти.
    През 19 век водиха две войни с Китай, наричани Опиумни войни. Китайските власти се бяха хванали за глкавата, от бизнеса с наркотици, който Агентите на Короната въртяха в Китай. Бедата беше че голяма част от населението на китай се дрогираше. Китай на два пъти реже търговията с наркотици на Агентите на короната и двато пъти великата Британия започва война. Война за правото да търгуваш с наркотици....
    Та как мислите, дали канала е изтърван и предоставен на някой друг и дали това доходоносно перо е отпаднало да носи доходи на короната.
    На Запад в 30-те години на века, още преди Хитлер, стерилизираха хора, за които преценяха че са непълноценни. Дори има няколко Холивидски драми на тая тема.
    въобще от Запада и неговия знаменосец Британия и поелата щафетата САЩ, светът нищо хубаво не е видял, няма и да види.
    Тези хора колонизираха почти целия свят, ловяха хора в Африка, като животни и ги продаваха и ги ползваха като роби.
    Измислиха учения като комунизъм и либерализъм ( още по-гнусно)...
    Живеят в пещерен материализъм , без никаква духовност. Налагат схващания с които на дело престъпниците имат повече права от жертвите и много още, беди в т.ч. и войни натресе Западът на хората по Земята.
    Вий сега с някакъв си дребен расизъм ги занимавата. Кралицата си го е преместила от единия крачол в другия ....
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 МЪРЛА

    1 0 Отговор
    НЕ Е МИСЛЕЛА ЗА НИКАКВО САМОУБИЙСТВО , ЛЪЖЕ !