Last news in Fakti

8 Март, 2021 10:09 2 955 2

В Букурещ затварят закритите части на заведенията

  • румъния-
  • ресторанти-
  • заведения-
  • коронавирус-
  • букурещ-
  • пандемия

През последните дни в Румъния има покачване на заразените

В Букурещ затварят закритите части на заведенията - 1
Снимка: Shutterstock

От днес в Букурещ действат нови ограничителни мерки, предаде БНТ. Вътрешните салони на заведенията затварят.

Няма да работят също театрите и кината. Забранени са представленията на открито, концерти и фестивали. Присъствено на училище ходят само децата от началните класове и в професионалните паралелки. Другите са на дистанционно обучение.

Мерките са в сила от полунощ и ще са в сила 14 дни. През последните дни в Румъния има покачване на заразените с COVID-19. В събота в Букурещ бяха регистрирани 906 нови случая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    2 2 Отговор
    Затваряйте затваряйте, то дано пламне скоро целия свят че тогава да видим вие еврейски олигофренчета които си мислите че сте богове къде ще се криете, само ще си мечтае те за хитлеровото време
  • 2 Аз40🏴‍☠️

    6 0 Отговор
    Общностите по света трябва наложително да се пробудят за това, какво се случва, защото ще дойде ден, когато ще бъде прекалено късно за съпротива. Всичко е една добре организирана измама. Поп-кОлтурата беше за това, за да затъпи голяма част от хората и да ги пригоди да участват в генната терапия, която в крайна сметка ще приключи с големи човешки маси.