Last news in Fakti

12 Март, 2021 09:04 3 058 5

Стотици студенти са наказани заради нарушаване на локдауна

  • северна ирландия-
  • студенти-
  • великобритания-
  • локдаун

Нарушителите трябва да минат задължителен допълнителен курс

Стотици студенти са наказани заради нарушаване на локдауна - 1
Снимка: Shutterstock

Стотици студенти в два университета в Северна Ирландия са временно отстранени от участие в образователния процес заради нарушаване на правилата за блокиране, наложени заради пандемията, предаде БНТ.

Университетът на Queen's в Белфаст и Университетът в Ълстър съобщиха, че са въвели "строги" дисциплинарни процедури за справяне с нарушителите на правилата. Около 229 студенти на Queen's са временно отстранени от август, докато университетът Ълстър е прекратил временно студентските права на 263 студенти и е изгонил трима от септември.

Нарушителите на правилата в Ълстър трябва да завършат задължителен допълнителен курс за обучение относно "добра информираност за отговорно гражданско поведение" като условие за връщането на студентските им права.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boiko

    15 2 Отговор
    геноцид на сатанистите
  • 2 Чук и Гек

    18 1 Отговор
    Властите наказват хората, заради сопствената си некадърност да се справят с проблемите! В 21 век,при тези технологии и напредък, цяла година не могат /или не искат/ да спрат един нищо и никакъв вирус. Само се перчат, че се справят и нищо! Затваряйте - отваряйте, проветрявайте, пийте - не пийте, постави намордника, спазвай дистанция, чакаме ваксината и хаоса предстои!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Наркос

    5 1 Отговор
    Егати фарса... сега студентите са им виновни , че не могат да измислят лекарство. Иначе големи учени били , но всъщност платени проститутки!
  • 5 Аз40🏴‍☠️

    6 0 Отговор
    Скоро ще има огромни бунтове в целия свят срещу Култа. Ще се стигне и до вътрешни войни. Прекаляват от 1 год. Ето ви ги резултатите. В България дори не знаят много от хората, какво реално се случва в другите страни. Това от публикацията си е точно така. Знаете ли, че в някои детски училища в щатите дават точки на малчуганите, които изпълняват послушно заповедите на ковид-19, и като съберат няколко ги пускат на разходка в двора като кученца. А тези непослушните са наказвани и осмивани пред другите послушковци. Това целят, това са стъпките водещи до геноцид. Има изследвания за същите.