29 Март, 2021 11:19 2 281 1

Готвят промени в правителството на Австралия

  • австралия-
  • премиер-
  • скот морисън

Въвеждат повече жени на министерски постове

Готвят промени в правителството на Австралия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Австралийският премиер Скот Морисън обяви кадрови промени в правителството, съобщи Гардиън.

Премиерът се опитва да успокои обществото. През последните седмици има повишение в недоверието към правителството.

Това стана след разкрития за тормоз над служителки. Морисън обяви, че в правителството ще има седем жени.

Това ще гарантира значимостта на техния глас. Премиерът обяви, че възнамерява да разшири женското присъствие в управлението.

Планират се няколко министерски промени. Те вече са били обсъдени в кабинета.

Очаква се това да върне част от доверието към правителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точка Омега

    0 0 Отговор
    И Краят на дните идва. Откровение на Йоана: 12:1 И яви се на небето голяма поличба – жена, облечена в слънце; под нозете ѝ – месечината, а на главата ѝ – венец от дванайсет звезди; 12:2 тя беше непразна и викаше от родилни болки, и се мъчеше да роди. 12:3 След това се яви друга поличба на небето: ето, голям червен змей със седем глави и десет рога, а на главите му – седем корони; 12:4 опашката му повлече третината от небесните звезди и ги свали на земята. Змеят застана пред жената, която щеше да ражда, та, кога роди, да изяде детето ѝ. 12:5 И тя роди мъжко дете, което ще управлява всички народи с железен жезъл; и детето ѝ бе грабнато и занесено при Бога и престола Му
Новини по държави: