Last news in Fakti

8 Април, 2021 14:14 11 784 82

Играта на криеница приключи. На ход е Слави Трифонов.

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • криеница-
  • избори-
  • българия-
  • чужди медии-
  • има такъв народ

Ето какво пишат западните медии за Трифонов

Играта на криеница приключи. На ход е Слави Трифонов. - 1
Снимка: БГНЕС

"Политическото бъдеще на България изглежда несигурно", пише агенция Франс Прес в кореспонденция от София. Международните медии продължават да следят развитието на политическите събития в страната и вчера съобщиха най-напред за "много необичайната" (според ДПА) оферта на Борисов към партията на Слави Трифонов, а после за новата идея на ГЕРБ - правителство без Борисов. "Не е ясно кой може да сглоби коалиция", коментира Франс Прес.

И последните публикации за България в международните медии се въртят около споменатите две имена: Борисов и Трифонов. Коментарът на Клеменс Ференкоте за обществено-правната мрежа ARD започва с констатацията, че избирателите в България са показали червен картон на Борисов. "Вътрешно-политическите баланси в България сериозно се разместиха след изборите в неделя и сега става въпрос за политическото оцеляване на дългогодишния премиер Бойко Борисов", отбелязва авторът. Той констатира и, че за ГЕРБ на хоризонта не се виждат никакви партньори, а Борисов се намира в "задънена политическа улица". "Предизборната му стратегия да се представи като единствен гарант на политическата стабилност и на компетентноста не се реализира. Заради неудовлетворителния мениджмънт на пандемията и на ваксинациите, заради непрестанните обвинения в корупция и заради трайното отсъствие на правова държава само една четвърт от избирателите дадоха доверието си на Борисов", пише още авторът. Ференкоте изтъква, че успехът на Слави Трифонов и неговата партия "Има такъв народ" граничи с истинско вътрешно-политическо земетресение. В края на коментара си авторът изказва предположението, че Борисов ще се опита с всички възможни средства да склони Трифонов към коалиция или експертно правителство, защото в България в момента става дума не само за борбата срещу пандемията, но и за разпределянето на европейските милиарди от помощните фондове срещу коронавируса и от дългосрочния бюджет на ЕС.

В берлинския "Тагесцайтунг" Барбара Йортъл е публикувала портрет на Слави Трифонов под многозначителното заглавие "Сатирикът Станислав Трифонов ще разтанцува българската политика". Авторката припомня изборните резултати и новината, че Трифонов е влязъл в карантина и пише: "Още по време на предизборната кампания Слави блестеше главно с отсъствието си. Интервюта пред медиите? Дебати с опонентите? Нищо такова. Вместо това той разпространяваше популистките съобщения на партията си най-вече чрез своята кабелна 7/8 TV, която настройваше хората срещу антипандемичните мерки и омаловажаваше опасността от коронавируса. Макар че всъщност гологлавецът с обици на ушите изобщо не се страхува от голяма публика."

Авторката разказва накратко за биографията и телевизионната кариера на Слави Трифонов, както и за неговата музика "в стил чалга - едно музикално направление, което е разпространено навсякъде из Балканите". Цитиран е и пасаж от песента "Няма такава държава", в който се казва: "Не ми говорете за закон и конституция - в тая държава всичко е проституция". В края на статията си Барбара Йортъл си задава въпроса "А сега накъде?" и цитира българския наблюдател Първан Симеонов, според когото Трифонов е "гневен мъж на средна възраст, който събира около себе си разочаровани от политиката хора". Авторката констатира: "И тъкмо този мъж сега е на ход. Играта на криеница приключи."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хдфх

    37 25 Отговор
    слави по добре да не влиза в политиката,че няма да излезе

    Коментиран от #75

  • 2 гост

    91 57 Отговор
    Бъдещия експертен кабинет на Слафчо: певеца на мутрите - учиндолския чалгопитек - ПРЕМИЕР , Годжи - министър на финансите , хаджи Тошко - МВР , Мангъров - министър на здравеопазването, Ванката - министър на транспорта , Грахич - министър на културата , Чeрeпa - глaвeн прoкурoр ! Има такъв (прост) народ !

    Коментиран от #27, #28

  • 3 БАЙ Х@Й‼

    36 6 Отговор
    Не знаех, че Слави бил сатирик‼
  • 4 Боко Харам

    27 10 Отговор
    След завладяването на Нигерия е ред на Задунайска губерния. Няма нужда да ни колят, а само да ни насъскват да се джафкаме помежду си. Като хвърлят и по няколко гроша, копейки, долари и шума на тълпата е още по-забавно да се гледа как се самоизяждаме...Дано тези, които изръфат по-слабите се поправят, ама надали...
  • 5 Майна

    63 22 Отговор
    ХАЙДЕ, СЛАВИ, НАРОДЪТ ЧАКА..ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА МАФИЯТА! ТИ СИ..!

    Коментиран от #18, #21, #66

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    42 38 Отговор
    Напротив! Сега ни е паднало да раазмажем Тиквата. Да прави веднага правителство и да отваря ресторанти, барове, дискотеки, магазини и театри. Да се освободим веднъж завинаги от робството на ГЕРБ

    Коментиран от #24

  • 8 Хитлер

    52 20 Отговор
    Слави не го виждам нито политик нито премиер хаха

    Коментиран от #70

  • 9 SDEЧЕВ

    16 5 Отговор
    ИНВЕСТИТОР КЛАС А ВИЖДА СНИМКАТА НА НОВИЯ МП И ГАСИ МОНИТОРА . ДЪНО
  • 10 МОЧА трябва да се разруши !

    23 12 Отговор
    Всички червени шамани говорят колко спешно и необходимо ни е правителство. Цялото БКП (ГЕРБ, БСП ) войнство ни убеждава, че е опасно да се върви към нови избори. От една страна са прави за себе си, БКП (ГЕРБ-БСП-ДПС ) имат повече от 50 %, но не смеят да се разкрият. Избори, докато БКП падне под 30% !
  • 11 Бюджетните

    21 12 Отговор
    Борисов умря,да живее Борисов!
  • 12 роялът

    1 21 Отговор
    Младите от 25 до 35 г. не знаят, че Калин Вельов е бил в Куку-бенд и Хъшове.. .. Калин Вельов ще е, премиер! Всички ще подкрепят четвъртата сила какво се чудите? ГЕРБ няма да сформира, Слави ще се откаже, БСП няма с кого, .. Но
  • 13 Да хваща

    14 9 Отговор
    Тошка за ръка и да се разкарват !
  • 14 Софиянец

    35 20 Отговор
    Дългия не е чак толкова тъп колкото изглежда. Дано вземе единственото правилно решение да състави кабинет и застане в сянка като коректив. Да България има прекрасни експерти и идеи, те трябва да отнесат тежкото а Слави ще обере овациите като спасител на България измъкнал я от тинята. Друг вариант не виждам а втори шанс да се измете статуквото няма да има никога. Въпроса е Славчо дали е мъж и доколко е нарцис.

    Коментиран от #77, #81

  • 15 Емигрант

    24 6 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледа.
  • 16 Жоро

    37 29 Отговор
    Този път много българи изтеглиха късата клечка,като гласуваха за чалгаря и неговите шутове,за сестра галева,която беше заедно с отровното трио,които издигахте бесилки,носехте ковчези,осквернявахте националните символи на България,замеряйки герба на България с боя,яйца ,домати и какво ли още не и тия политически неграмотни от ДБ.

    Коментиран от #40

  • 17 Хитлер

    33 10 Отговор
    На България и трябва един силен лидер който да забрани всички партии да вкара виновниците за сегашното положение в затвора и да възроди армията и икономиката чрез построяване на заводи,привличане на чуджестранни инвестици и да върне Македония отново към България и това не е Слави певеца
  • 18 Аноним

    18 8 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Клоуна на мафията , няма как да има възмездие льольо
  • 19 Цървул

    12 10 Отговор
    Откога 55 г е средна възраст,бе Първане?
    Човек, който с крак и половина е в трапа ли?

    Коментиран от #44

  • 20 Реалист

    28 9 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРманиязаБг":

    Слави никога не е страдал от измисленият от ГЕРБ коронавирус. Просто леко се покри, защото го хвана шубето, че единственият шанс да унищожи ГЕРБ лежи на него

    Коментиран от #78

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дрон

    28 12 Отговор
    Едно е ясно германските кукловоди Меркел и ония от ЕНП сс бесни, че техния дебел кузируващ пудел го наритаха и приходите, към шкафензи, ще пруключат! От Скави нищо не става и не зависи, всичко е в ръцете на Президента, който ще трябва в някакъв момент да сформира служебно правителство, което да проведе честни, неманипулирани традиционно и купени избори от Борисов и ГЕРБ! След това, "каквото сабя покаже", важното е позорният и тъмен, диктаторски период "Борисов" да прилючи и да си получи заслуженото!
  • 23 Тиква

    19 7 Отговор
    Дойче Веле, пак ли Вие плякате? Нали Вие и Конрад измислихте името Герб! И бяхте горди с това до месец. Да върна назад и да пусна линк какво сте писали? Замълчете и не се обаждайте с вашата пик медия.
  • 24 БСП за България и Радев

    24 13 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Не си прав. Единственият полезен ход са предсрочни избори и кабинет на генерал Румен Радев. Ако е вярно че Доган натиска госпожица Нинова да не подкрепя президента, да си тръгне и тя до с. Крушовица незабавно с 200
  • 25 роялът

    14 13 Отговор
    Администрацията е 95 000 човека, ако роднините им гласуват за ГЕРБ, ще са 300 000, всички цигани са 300 000. 600 000, а за ГЕРБ са гласували почти 900 000. Реално администрацията зависима от ГЕРБ е 20 000 човека и още толкова човека в частни фирми, и ако роднините им гласуват ще е 160 000, и реално само 100 000 са купените гласове. Просто си измислят резултатът. Защо не говорят какъв е машинният вот и невалидните бюлетини.
  • 26 хах

    2 2 Отговор
    Тази Клеменс Ференкоте да не е псевдонима на нашето момиче от бтв -
    Десислава Минчева?
  • 27 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    За МВР си уцелил в десятката!!!Хаджията ще ги редуцира и ще ги направи -Човекоподобни!НА тази каста и трябва точно такъв прът!!!
  • 28 Батето

    18 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Хубаво си написал,ама истината е ,че Славуца е комунист с досие в ДС ! Все такива яздят овчето стадо.

    Коментиран от #50

  • 29 не може да бъде

    9 1 Отговор
    И все пак най-радващото в случая е това,че на Запад все още ни броят за живи!

    Коментиран от #33

  • 30 Жмичка с една жипка

    16 11 Отговор
    Твърдо ГРОБ извън властта,
    иначе сме в пропастта....
  • 31 Баят сельо

    18 6 Отговор
    Измислиха му нов прякор, от Чалгаря стана Цифрогледа, чака най добрата цифрова оферта за коалиция, говори се че е затънал в дългове.
  • 32 Европа

    17 4 Отговор
    Станахме вече за смях в Европа. Ред е на останалият свят.

    Коментиран от #34

  • 33 верно е

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "не може да бъде":

    Като им чистиме тоалетните и им мием чиниите.
  • 34 Емигрант

    22 7 Отговор

    До коментар #32 от "Европа":

    Прав си колега, от пъдар скачаме на чалгар. Абсолютен срам
  • 35 Гербавите плачат

    8 7 Отговор
    Скоро яко ще ги закачат...

    Коментиран от #51

  • 36 АнтиЧалгар

    20 5 Отговор
    Фирмата 7/8-ми Изкупи на безценица протесния вот, сега го употребява, да видим на каква цена ще го продаде и колко ще спечели .......
  • 37 Бай ганю

    8 0 Отговор
    Ще видим сега пък този боко какво ще направи
  • 38 4587

    19 6 Отговор
    Слави обича да има съспенс. Нагнетяване на напрежението. Затова не се показва. А Бойко горкия подскача като на жарава и се чуди какво да прави - днес каже едно, утре друго и става още повече за смях.
  • 39 Вият на умряло

    9 7 Отговор
    Гербавите под одеяло
    Стадото веч не е блеяло
    И ще гони правителството ояло !
  • 40 Кака Мара

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "Жоро":

    Как не можаха да те фраснат по тъпата тиква. Нагли сте и боят ви е малко. Още много шамари ще има
  • 41 РЕалиста

    22 7 Отговор
    ЧалгаПоклонниците вече осъзнават че са прецакани, вързаха се на мълчание и недомлъвки, скоро ще спрът да бранят Учиндолския Бандюга !!!
  • 42 От Надежда до Дружба и от Стрелбище до С

    6 6 Отговор
    С песните си и текстовете към тях през годините ни даваше надежда за по-добро ами сега всичко е в негови ръце.
  • 43 Хм странно

    19 5 Отговор
    Защо Слави да е на ход? Герб спечелиха изборите и те са на ход. Чак когато върнат мандата, той ще е на ход.
  • 44 фърфуи

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Цървул":

    Средната макс.35 години.А от двадесет и петата тръгваш надолу. Прогреса спира,почва регреса на човешкия организъм.55 са си началото на староста.
  • 45 Трамплинчо

    13 6 Отговор
    Бочко към Слави : Давам ти Свети Влас,
    само да си остана на власт..
  • 46 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    16 5 Отговор
    Слави,затова ли толкоз много чалгари гласуваха за тебе.
  • 47 Страничен

    17 1 Отговор
    Май отиваме на избори до дупка!
  • 48 Ми да

    18 8 Отговор
    Жалко за всичките знайни и незнайни герои, които през войните дадоха живота си за оцеляването на тая държава. И всичко това – министър-председател да бъде Славчо-чалгата!

    Коментиран от #56

  • 49 Рихтер

    7 10 Отговор
    В момента се съставя новото правителство.
    В него не фигурира нито едно име от ГЕРБ.
    Много силни личности от останалите партии.
    Нямат нищо общо с предишните некадърници.
    Скоро ще го видите и чуете. С. Т.
  • 50 Ами

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Батето":

    дай линк да прочетем. И аз търсих, ама не излиза.
  • 51 Учуден

    3 10 Отговор

    До коментар #35 от "Гербавите плачат":

    Всяко нещо има начало и край. ГЕРБ трябва да минат в опозиция, да видят грешките си и да се променят и реорганизират да се изчистят от не нужните хора за да победят на следващите избори.
  • 52 радко шишарко

    15 5 Отговор
    Цяла европа почна да ни се подиграва, честито. Слави къде се криеш излез и изпей някоя песен
  • 53 Паралелепипедчо

    10 5 Отговор
    Бойко слиза от екрана !
    Сега ще е с охрана и под възбрана !
  • 54 Бойко Реза

    6 3 Отговор
    Ох,лошо ми е... много ми е лошо...
  • 55 Behemoth

    5 4 Отговор
    Абе, човека може да е на командно дишане....Ко сте го заюркали....има време, ща ви оправи и той...
  • 56 069

    8 2 Отговор

    До коментар #48 от "Ми да":

    Не е задължително Славчо да е министър-председател, нито е задължително нещо друго. Единственото задължително е да изпълни обещанията си да възстанови демокрацията и да върне активно народа в управлението на страна чрез референдуми и пряко избиране или отзоваване на ключови държавни фигури, и да започнем да се развиваме най-накрая като нормална държава без кражби и лъжи на гърба на цял един народ. Фигури за премиери - много, но след това.
  • 57 До Стефанито

    14 1 Отговор
    Ще бъде добре,ако използвате Азбукито на Братята Кирил и Методий. Колкото,до " младите и изучили в Европа" им сърбахме врялата каша. Който ни ги довлече Испанския тарикат.С тяхната " експертност" за 800 дни,ни върнаха не в първи клас,а в детската градина.Мерси от такива" западно изучили". У нас си имаме достатъчно и млади,и не по зле подготвени ,за всички сфери на Управление. А не да ми цъфне някое юпи,излюпено в Оксфорд, Харвард, което да ни омайва със сложни терминологии,с който да прилапа поредни милиони в собствената си сметка,и то навън.В тази област наистина са експерти.Не помните примера с юпито- Аз съм завършил в чужбина.Там получавах 500 х паунда годишна заплата.Но се връщам тук,за да помогна на Родината и народа! Голяям родолюбец- от половин милион заплата,скача на три бона левчета.После падна завесата.Така ни " Оксфордира" с врътка външен дълг,че се ръсехме по половин милиард зелено,всяка година.Цели 15 години.Та стига с тези баяти мантри,как и единствено такива ще ни променво живота.
  • 58 САТАНИСТА

    6 1 Отговор
    САТАНИСТА Е НА ЛИНИЯ ВЕЧЕ СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ БИДОН НОМЕР 2 В ДЕЙСТВИЕ.
  • 59 Кьовеши

    9 2 Отговор
    Идвам за Бойко и Шиши...
  • 60 Обръщение към герберастите !

    6 0 Отговор
    Работа Работа Работа
  • 61 Пари Сен Жермен

    10 2 Отговор
    Леле ! Колко са кадърни ! Като Барни,
    Сачева Захариева Атанасова Дариткова Цвета
    ПКП и други знайни и незнайни....
  • 62 Последен монолог на Бойко !

    5 1 Отговор
    To be or not to be ! Това е въпросът !
  • 63 розовата пантера

    13 5 Отговор
    Предлагам за сънародниците ни в чужбина които са гласували за чалгаря, веднага да се приберат в родината когато чалгарят състави правителство.Ревахте че заради Бойко сте по чужбина, сега ще е редно да се приберете

    Коментиран от #67, #71, #72

  • 64 Анархист

    9 1 Отговор
    В хаоса се ражда реда....
    Организиран хаос ....
  • 65 Гстнт

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Stéphanie 🎲":

    Ти забрави ли на царя младите хора?
  • 66 До мутьо

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    По голяма мутра от тоя слафчо невиждам защо не си задавате въпроса как забогатя бе майна от реклами не е тоя като влезе в парламента ще си говори чалгари те ще му вярват а той ще си дели вис, тим и др. Т. Йорданов защо не се яви на изборите от родния си град Ямбол по точно и той селяк отс. Джинот и тея са като другите слуги
  • 67 Sky-blue

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "розовата пантера":

    Супер си много си прав но те няма да те разберат чалга поколението успяха да им промият мозъците
  • 68 сноу

    3 0 Отговор
    Как ще го направи тоя ход бе ...на куц крак ли...
  • 69 Диверсант

    7 0 Отговор
    Ако се намери една мисирка да напише историята на италианското пупулистко движение 5 звезди, ще добиете ясна представа какво ви чака. Малък жокер Луиджи ди Майо , роден 1986 година Министър на външните работи, няма диплома, не знае една дума английски, немски, френски. Няма един ден трудов стаж, работил при баща си който е строител и като охрана на футболни срещи в Наполи.
  • 70 Фаро

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Хитлер":

    Няма нужда да се мъчиш да виждаш той го каза не веднъж,че не е политик и няма да бъде премиер,защото премиера трябва да е избран от народното събрание професионалист с езици и знания.Ама вие троловете си знаете едно и също.На ваше място по бих се притеснявал за работното си място,защото идва чистката на герберските калинки.Освен ако тук не се събирате само софииските дъртофелници без работа.Поне за внучетата се замислете с тая тиква накъде
  • 71 Уса

    3 7 Отговор

    До коментар #63 от "розовата пантера":

    Ние се прибираме и правим повече от тези в България,които само реват и чакат.Знаеш ли на колко болни деца,възрастни,бездомни хора и животни,непогребани сме помогнали с дарения и продължаваме да изпращаме.Не обвинявам хората в България а късопишковци като теб слуги и роби на местните феодали.Мислиш,че бера парите по дърветата,за да дарявам.Мисли си каквото искаш аз съм гласувал за ИТН,защото протестирам срещу беззаконието и мизерията в родината 10 години управлявана от разбойник и шепа пионки,които видя се дори не са хора може да бъдат раздавани,наемани и е..ни от всеки втори във власта
  • 72 Ето защо- отседналост

    9 2 Отговор

    До коментар #63 от "розовата пантера":

    Не някакви заблудени, живеещи в чужбина “родолюбци” да ни редят живота.
    Отказвам да приема това!
    Когато дойдат тук да работят и а плащат данъци, тогава ще говорят. Много кресливи и ревящи са иначе всичките!
  • 73 Накъдри Юкселов

    6 1 Отговор
    дaйтe дaйтe ми влacтa тoз нe хубaв oния нe e ни тaкa ниe инaчe,ми нa ти я бe бacтун aми aз ceгa cъм бoлeн мaлкo.Нaврeмeтo ce ceщaм кaк бeшe пoчнaл дa уcлeпявa тaкa и дo дeн днeшeн ce питaм някaкъв трик ли бeшe кaтo му пaдaшe рeйтингa.Aкo нe e трик връщaм cи думитe бoлecт нe жeлaя и нa врaгъ cи! Тoзи чoвeк нe e пoдгoтвeн зa кaквoтo и дa e упрaвлeниe.Тoй ceгa бeз дa e пoлитик oбикaля c 20 чoвeкa oхрaнa oт кaквo гo пaзят нaли мнoгo гo oбичa нaрoдa??? Oхрaнaтa бe хoрa тя гoвoри мнoгo зa чoвeкa!!!
  • 74 Тошко Х.

    3 2 Отговор
    Много оригинално, хипер активния Боко ръси новина след новина, а сценаристите ще му отвръщат със скеч от "Левски Г". Да се смееш или да плачеш!?! Дано Слави да продължи да радва феновете си със прословутия си знак с който изразява любовта си към тях. Изплашеният език с който ги омагьоса.
  • 75 да не е

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "хдфх":

    сам?!Една тъпа тиква-може?!,друг-Не може!Слави да гледа Партия-та,а да избират Премиер от тях!Те имат такива умни хора!
  • 76 Тромбозчо

    7 2 Отговор
    Свободно се диша, когато ГРОБ се оттича !
  • 77 дали

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Софиянец":

    Тоя в сянка не може да стои, огромно его и алчност има. И даже е по-комплексиран по редица причини, които няма да изброявам, сами се сетете. Човек дето една жена не е свъртял край себе си, а има възможности, трябва да е маниакален и себичен безкрай. Повечето ергени които познавам са страхотни скръндзи и не искат друг да им пипа парите. Чичо Скрудж е.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 АЙДЕ МОЛЯ

    0 1 Отговор
    БЪДЕЩЕТО КОГА Е БИЛО СИГУРНО , ОСВЕН ПРИ БОЙКО !?
  • 80 Денислав

    0 0 Отговор
    Пускайки си новините от време на време всичко изглежда забавно като в сериала "Столичани в повече", така е, когато го гледаш от далеч, но не завиждам на хората зависими от този целия цирк.
    Поздрави от Цюрих!✌️
  • 81 Лаик

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Софиянец":

    Мъж ли???!!! Леле, как се изгабарка, с покойния, вече,Димитър Цонев... с мъжката си дума, че, ако г-нЦонев си обръсне мустаците, повече няма да се бъзикат с Царя... Ха,сега, познайте, до 3пъти, какво се случи... по вина на сценаристите...
  • 82 4883

    0 1 Отговор
    Само СТРАХЛИВЦИТЕ бягат от отговорност и Чалгаря направи точно това!!Как пък точно сега се разболя?Навярно от СТРАХ ЗА ПРОВАЛА,КОЙТО ЩЕ ПРЕДСТОИ!Ще ми се Славчо Учиндолския пъпеш да ми отговори само на един въпрос:Знае ли на кого е кръстенО неговото село и защо ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ МЪЛЧА КАТО ПАРТИЗАНИН НА РАЗПИТ!Е прекрасно се измъкна с фалцо също като Тиквата нали са от еедин сой!Да не забравяме близостта му с хората от ЪНДЪРТГРАУНДА И ПРИСЪСТВИЕТО МУ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА Васил Илиев,с дълго черно палто ,черни очила и всички атрибути на околовръстните около него мутри!!