Last news in Fakti

16 Април, 2021 22:50 3 356 17

Русия и САЩ мога да действат заедно

  • сащ-
  • джен псаки-
  • русия

Съществуват теми, където е възможно сътрудничество

Русия и САЩ мога да действат заедно - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия и САЩ могат да работят заедно по някои въпроси. Това обяви говорителят на Белия дом Джен Псаки, цитирана от Вашингтон Пост.

Двете страни водят преговори за провеждането на среща на върха. Сигналът на срещата е че между двете страни може да има разногласия, но те могат да бъдат игнорирани.

Важното е да има предсказуем диалог. Признава се, че има несъгласие по много области.

Различията вероятно ще продължат. Псаки допълни, че американското правителство вярва, че има и области, в които е възможно сътрудничество.

Руското правителство разглежда поканата за среща на върха. Предстои диалог по последните руските действия.

Американското правителство смята, че е в интерес на Русия да приеме предложението за срещата.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MARUSIA

    69 4 Отговор
    С подлеци като американците никой нормален не се договаря!

    Коментиран от #4, #7, #17

  • 2 Не не

    33 2 Отговор
    Няма начин
  • 3 BigBulgarianBoss

    7 28 Отговор
    И двете нагли кочини могат дружно, и заедно да се рападнат, че да си отдъхнем
  • 4 Ender

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "MARUSIA":

    Освен ЕС, като слугинаж мишки страхливи!
  • 5 Брендица

    50 2 Отговор
    Да бе могат, ама друг път! Затова САЩ построи😂 стена от европейски държави, наречена НАТО срещу само една държава Русия..
  • 6 пешо

    34 1 Отговор
    мчи, нали затова от руското външно са наритали мирмиканския посланик да си ходи, съгласно предния ватреал по темата...
    тия, или са апцалутно безхаберни и двулични, или съвсем са оплели конците и в нашингтон не се знай кой пие, кой плаща...
  • 7 Рошко

    34 2 Отговор

    До коментар #1 от "MARUSIA":

    Който не е преговаря, той ме им е ял попарата първи са били индианците, вожда добре го е казал, където стъпи англичанин и рибите започвали да се бият
  • 8 Опааа

    32 2 Отговор
    Опс, кравите нещо почнаха да мучат джендърски.......вече не са толкоз отворени май!
  • 9 Сандо

    39 2 Отговор
    Наистина дали управляващите в САЩ са нормални?Политиката им спрямо Русия е истински хаос,постоянно прескачане в крайности.Наистина Щатите са недоговороспсобни,а и те открито заявяват,че водят преговори само на техни условия и за постигането на техния интерес - коя от истински суверенните държави ще се съгласи с тези условия?
  • 10 USA

    39 4 Отговор
    "Важното е да има предсказуем диалог."

    Е кое му е предсказуемото да изгоните 10 дипломата без причина - просто ей така да се поддържа напрежението и после да каните руснаците на среща.

    Струва ми се че ще настъпите котето с вашите ку.венски игрички - направо се учудвам на търпението на Путин.
  • 11 ужас

    28 3 Отговор
    Организацията на Навални ще бъде обявена в екстремитска, със всички произтичащи последствия.
  • 12 Диверсант

    36 3 Отговор
    Ако не бъркам преди 2_3 седмици президента Путин беше наречен убиец., който щял да плати скъпо.. Предложи среща, където разговора да е отворен за обществото..... Отговориха му че са много заети и в програмата им няма място... Сега кой цака, ,, ВЕЧНА СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ
  • 13 Пакман

    13 0 Отговор
    Има страхотен пронизващ поглед ама е плоска
  • 14 Като

    18 3 Отговор
    Им спрат доставките на ядрено гориво,друго ще пеят америте...
  • 15 Черен Петър

    17 2 Отговор
    Драга Джен, трудно може да се води диалог с вас, щото сте влезли в ролята на световен жандарм и предпочитаният начин разговор е монолог! А никой на тоя свят не ще някой да му се прави на господар! Може би едно от малкото изключения са нашите "политици", които си продадоха държавата на отвъдокеанските заради собственото си оцеляване! Особено последният МП...
  • 16 Герд Мюлер

    2 1 Отговор
    Най-после някои мозъци отвъд океана започнаха да поумнават. Но не и старчето. То е пропито до последната си клетка с антируска омраза и така ще отлети на Марс много скоро, ако продължава да бълва "змии и гущери". Защото Путин знае аксиомата на Исак Нютон: "На всяко действие отговаря равно и противоположно действие!". Байдън трябва да проумее, че Русия не е Италия или Испания. С Руската Федерация трябва да се говори като равни с равни, защото РФ (заедно с Китай) е ВЕЛИКА и НЕЗАВИСИМА държава, с най-мощния ядрен потенциал. Време е администрацията на Байдън да проумее това и да промени из основи своето отношение към Русия. И колкото по-бързо направи това, толкова повече ще спечели цялото човечество.
  • 17 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "MARUSIA":

    Ей руско зомби намираш се в европейска и натовска България а не в руска република Коми. Такива като вас сте срам и позор за 1500 годишната история на България. Бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.