20 Април, 2021 23:05 4 047 2

Фейсбук с нови приложения

  • фейсбук-
  • новости-
  • приложения

Предлага нови звукови приложения

Фейсбук с нови приложения - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Компанията Фейсбук обяви няколко нови услуги, върху които се работи, съобщи Гардиън.

Очаква се те да бъдат предложени скоро. Компанията търси аудио предложения.

Наблюдава се голям интерес към тези услуги. Обявена е и една от новите услуги.

Те е известна като Live Audio Rooms. Потребителите ще могат да участват в гласови разговори, които ще се провеждат във виртуални стаи по различни теми.

Услугата е подобна на платформата Clubhouse. Популярни личности ще могат да участват в платформата Stars, която ще им носи средства при гласови разговори.

Другата услуга е Soundbites, чрез която потребителите ще могат да слушат кратки звукови файлове. Планирана е нова секция за подкастове, в която потребителите ще могат да откриват интересни за тях предавания и ще позволява на техните автори да ги споделят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.