Last news in Fakti

21 Април, 2021 17:00 2 970 22

Русия гони американски дипломати - Април 2021

  • русия-
  • дипломати-
  • сащ

Очаква се страната да напуснат десет представители

Русия гони американски дипломати - Април 2021 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия днес обяви решение за отпращане на още десет американски дипломати, съобщи ТАСС.

Това стана ясно след годишното обръщение на руския държавен глава Владимир Путин. Американският посланик вече отпътува за САЩ.

Там той трябва да проведе разговори за диалога с руското правителство. Очаква се Джон Съливан да се върне до няколко седмици.

Руското външно министерство днес привика неговия заместник. Барт Горман е получил нота.

Очаква се дипломатите да напуснат страната до един месец. Това е отговор на американското отношение към дипломатите в руското консулство.

Предвижда се ново обръщение. То ще обяви допълнителни руски действия, следващи американски решения.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Градинар

    80 6 Отговор
    Само така! Сам трябва да си почистиш двора от плевели и бурени, за да ти е красива градината и да береш качествена реколта.

    Коментиран от #8, #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ал Кайда

    27 8 Отговор
    Ами това се нарича туризъм, американци ще сменят други американци в Русия дори им дават един месец още да пообиколят обширната руска територия , а изгонените руснаци преди да си отидат ще видят водопади и природни забележителности в Ню Йорк има и съвременни маймуни които може да ги срешнеш на всяка улица пълно е с афроамерикански хибриди пуснати от зоопарка

    Коментиран от #10

  • 6 Бесен Язовец

    63 13 Отговор
    Браво на руснаците, краварите трябва да се научат къде им е мястото. Руската Федерация не някоя колония в която на краварите им пее петела както пее в някои Балкански и централно европейски!
  • 7 Трайчо Костов

    9 47 Отговор
    Рашките винаги са неблагодарници и затова са след Африка

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Фактолог

    51 8 Отговор
    Наричаха Путин шут, ама получават шутове световните риберали (не либерали). Чешкия пишман политически елит си смени министъра на външните работ; Доналд Кук тръгна към Черно море, изведнъж наби спирачки и величествено показа задните витла; От Афганистан се надреварват по бягане Сащ и Нато...
  • 10 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ал Кайда":

    Сигурно и еврейския Мешия може да се види да се разхожда по улиците.
  • 11 гост

    23 5 Отговор

    До коментар #7 от "Трайчо Костов":

    Че какво им е на Африка?!
    Америка е колкония на африканците, дори президентси излъчиа – Барак Обама, ама той взе че веднъж объна на Путин гръб и не след дълго си тръгна. Сега казваткоси ливада, обработва памук, дои крави, някакъв такъв поминък...

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сталин

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Градинар":

    Само плевели оставихме
  • 14 барчо

    22 4 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    На друга статия писах, че ще взема няколко декара в странжданския пущинак, та да направя бежански лагер за белите американци, които ще бягат от там от гоненията на афроамериканците след няколко години. По-скоро ще е копие на индиански резерват, де. Та ако някой иска да се включи, може повечко да купим. За повече ....... английско-немско-френско-италианско-холндски-българо американци. Предполага така ще се наричат белите американци.

    Коментиран от #20

  • 15 Кремъл

    21 6 Отговор
    Това, което можем да кажем със сигурност, е че империалистите винаги се стремят към световна хегемония. Независима Русия представлява предизвикателство пред този план. Може би западните елити мислят, че могат да доведат Русия до пълно подчинение чрез ескалация и военна заплаха? Може би това, което наблюдаваме в Украйна е опит Русия да бъде пречупена в подчинение? Опасността е, че могат да тласнат нещата твърде далеч и да започнат война, която нито могат да управляват, нито да удържат. Путин помни съдбата на Саддам и Кадафи. Той няма да вдигне ръце и да се предаде. Той няма да се предаде или да се откаже.
    Израел Шамир
  • 16 Той

    6 0 Отговор
    Ний кога?
  • 17 Нова тема

    5 2 Отговор
    Биоенерджи с американския раундъп ще оправи градината барабар с хората като ги изрови ще помогне за зелената програма на Брюксел, Сталин го е казал няма човек, няма проблем, няма въглероден диоксид няма глобално затопляне, браво биоенерджи
  • 18 Бах

    20 4 Отговор
    Евала на Руснаците . Да гонят Американските плъхове , те какво си мислят , а ? Който удря пръв , удря два пъти !
  • 19 Молба

    2 4 Отговор
    Нота, какво Нота е получил, по-конкретно моля, не са шега работи-нотите.
  • 20 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "барчо":

    Добра идея, действай, но не им давай толкоша простор. Не го умеят, веднага ще направят вона. И помисли дали да не бъде резервата за Сафари на африкански любители на лова.

    Коментиран от #21

  • 21 барчо

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    То няма да е като курорт. Копие на индиански резерват. Ще избера камениста и проветрива местност, палатки или както се казва, вигвами, семена да си сеят, та да се изхранват отчасти. Държавата като дава пари за храна и други консумативи ще ги разпределя честно между тях и мен. Кило брашно за тях, три за мен. Да видят, че не съм чак толкова алчен капиталист като тях с индианците. Пък и ще ги заселя повечко бройки във вигвам, та да се топлят, Даже ще и прекарам ток, ма само по оградите. В общи линии така си го представям, като индиански резерват. Да ги върна в спомените, но от другата страна.
  • 22 Коко

    5 0 Отговор
    Мда Полша 3 тези 5 Чехите 18 те 20 и сега ред на Новите братя !0 на 20 Ноооо има още 90 да си изравнят бройките и като махнем наемния персонал Риски и други такива ( ще трябва и чистачките да ги пишат дипломати ) и колко ще останат :)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания