Last news in Fakti

22 Април, 2021 22:17 5 435 84

Русия изтегля войските от границата с Украйна, оръжията остават!

  • русия-
  • украйна-
  • крим-
  • сергей шойгу

По оценки на САЩ и НАТО това е най-масираното руско военно присъствие около Украйна от 2014 г. насам, когато Русия анексира Крим

Русия изтегля войските от границата с Украйна, оръжията остават! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу разпореди днес на войските, разположени край границата с Украйна, да се върнат в базите на постоянната си дислокация. Той обаче заповяда те да оставят оръжията си в Западна Русия за друго учение по-късно тази година, предаде Асошиейтед прес.

Украинският президент Володимир Зеленски приветства руското изтегляне, което създаде напрежение в района и безпокойство у НАТО и САЩ.

След като наблюдава маневрите в анексирания Крим и обширни области из Западна Русия, Шойгу заяви, че според него "целите на внезапната проверка на боеготовността са постигнати". "Войниците показаха способността си да защитят страната и реших да завършим ученията в Южния и Западния военен окръг", каза той. По думите му войниците трябва да се върнат в постоянните си бази до 1 май. Но Шойгу заповяда въоръженията да останат за следващи маневри на полигона "Погоново" в района на Воронеж, разположен на около 160 км от украинската граница, предаде БТА.

Струпването на руски войски край Украйна стана по време на засилващи се нарушения на примирието в Източна Украйна и породи безпокойството на Запада, който прикани Кремъл да изтегли армиите си. По оценки на САЩ и НАТО това е най-масираното руско военно присъствие около Украйна от 2014 г. насам, когато Русия анексира Крим и подкрепи бунта на сепаратистите в източния индустриален район Донбас.

Зеленски каза, че руското изтегляне ще намали напрежението и благодари на чуждестранните партньори за подкрепата.

По-рано тази седмица украинският президент предложи на руския държавен глава Владимир Путин да се срещнат в Донбас, за да снижат напрежението.

Путин отвърна днес, че ако ръководството в Киев иска да реши конфликта с Донбас, първо трябва да преговаря със сепаратистките лидери на изток и тогава да дискутира с Русия. Но ако Зеленски иска да обсъжда подобряването на отношенията с Русия, той е добре дошъл в Москва, отбеляза руският лидер.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помощ братушки

    93 22 Отговор
    Дано по скоро влязат в употреба,че натовската инвазия и гнет стават все по нетърпими.

    Коментиран от #32, #50

  • 2 Бойко Борисов

    9 67 Отговор
    И пет са им много, при положение, че един ще е посланик, един ще ръководи местните колаборационисти, един ще е шпионин, един ще следи останалите 4, и един ще е вечно пиян. Да оставят само последния, другите - чемодан и обратно.

    Коментиран от #61

  • 3 Оръжията

    41 5 Отговор
    Ще ги ползват опълченците пак и натюема какво да каже

    Коментиран от #8

  • 4 Томахоук

    12 70 Отговор
    Томахавките бяха готови да полетят към Манифестацията.

    Коментиран от #14, #63, #76

  • 5 Хахаха..

    100 10 Отговор
    Русия си направи рутинно военно учение на собствена територия,и човечеството изду памперса.Къде с тези никакви нерви бе,дженди-капели? Който го е страх от мечки,да не ходи в гората,библейска мъдрост..
  • 6 Пианиста

    17 81 Отговор
    Пианиста прати Русия в задънена улица за 100 години напред.
  • 7 GnG

    72 6 Отговор
    А, Северно Американската държава САЩ, кога ще си събере войските от Европа ?!

    Единственият Президент на европейска държава, който е успял да ПРОГОНИ войските на КОЛОНИЗАТОРИТЕ от територята на държавата си е Шарл Де Гол през 1965 г.

    "1965 г. – годината на преизбирането на Дьо Гол за втори президентски мандат – е година на два мощни удара по политиката на Северноатлантическия съюз. На 4 февруари генералът обявява, че отказва да използва долара в международните сделки като единна парична единица. На 9 септември президентът съобщава, че Франция не се смята за обвързана със Северно-Атлантическия блок. На 21 февруари 1966 г. идва развръзката на седемгодишната борба на Дьо Гол с чуждото военно присъствие във Франция. Републиката излиза от военната организация на НАТО. В официална нота правителството на Помпиду обявява евакуацията на 29 бази с 33 хиляди души личен състав от територията на страната, както и преместването на централата на НАТО от Париж в Брюксел."
  • 8 Езикът на омразата

    71 9 Отговор

    До коментар #3 от "Оръжията":

    По телевизията ги наричат бунтовници,ученията наричат струпвания.само че подлите им елементарни езикови похвати влияят само на безмозъчната соросня.

    Коментиран от #19, #31

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ха ха хаааа

    12 44 Отговор
    Надуваемите оружия остават по поляните и нивята ли ??!
  • 12 Behemoth

    3 15 Отговор
    Две армии и две отделни въздушно десантни дивизии хахах...
  • 13 ISIS

    10 70 Отговор
    Не само страхлив , но и подъл.
    Да си спомним как поканиха Полският президент и свалиха самолета с полската делегация. Полша не беше дпусната до разследването и русия отказа да предаде останките от самолета.

    Коментиран от #22, #24, #38

  • 14 Абе

    71 8 Отговор

    До коментар #4 от "Томахоук":

    Ти гледаш ли какви глупости пишеш? Тия томахавки няма да имат време да излетят! Просто човешкото в руснаците отново надделя, защото руската душа е широко скроена, но все пак да внимават краварите, защото всичко си има граници!

    Коментиран от #21, #44

  • 15 Ванга

    7 15 Отговор
    Чешката полиция обяви, че е обвинила петима души и компания за тероризъм във връзка с участието им във въоръжения конфликт в Източна Украйна, информира "Франс прес".

    Петимата чехи са били арестувани вчера за участие в конфликта на страната на самопровъзгласилата се "Донецка народна република", уточни говорителят на Националната агенция за организираната престъпност Ярослав Ибехей

    Коментиран от #17

  • 16 Софиянец

    9 53 Отговор
    Страх, мецана подви опашка

    Коментиран от #23, #28

  • 17 Аватар

    15 55 Отговор

    До коментар #15 от "Ванга":

    Терористи са, какви да са. Наемници плащани от Русия. И българи има, дупедавци само могат да отидат да подкрепят руски интереси в чужди държави!

    Коментиран от #30

  • 18 Подлога Путина

    12 49 Отговор
    Испугалис и прибралис.... товарищи
  • 19 Дачи

    16 2 Отговор

    До коментар #8 от "Езикът на омразата":

    Елементарни са наистина.аз за това не гледам новините от години.
  • 20 Ванга

    45 4 Отговор
    Повече от 100 000 войници от африканско и етническо малцинство, загинали в борбата за Британската империя през Първата световна война, не са били почетени подобаващо заради "широко разпространен расизъм.

    Коментиран от #25, #62

  • 21 ПУТИН

    10 47 Отговор

    До коментар #14 от "Абе":

    БАЙДЪН ГИ ПОДПЛАШИ И ТЕ - БЕЖ!

    Коментиран от #29, #83

  • 22 GnG

    29 4 Отговор

    До коментар #13 от "ISIS":

    С интересно "име" се представяш ! :)

    „О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш но своя език? Или българите не са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.”

    ISIS можещ да го свържеш с "ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ", ако знаеш какво означава това !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хахаха..

    34 4 Отговор

    До коментар #13 от "ISIS":

    Тъпите панове се изтрепаха сами,защото игнорираха презрително указанията на руският диспечер.По-големи глупаци са и от укрите..
  • 25 Но не си научиха урока

    24 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ванга":

    Защо напълниха западна европа с африканци и всякакви? Тях ще изплзват за пушечно месо срещу русия.
  • 26 Ще използвам цитат

    43 3 Отговор
    От статията но с допълнение:"Струпването на руски войски край Украйна стана по време на засилващи се нарушения на примирието в Източна Украйна " от страна на Украйна които почти всеки ден обстрелват с тежко въоръжение както позиции така и "своите граждани" и мине не мине ден и поредното дете или възрастен е убит.Който следи какво става там и гледа репортажите на военните кореспонденти там знае че това е така.Украйна убива свои граждани за които уж са много загрижени да останат в Украйна. НО това вече е изпуснат куц кон.Ти убивай хората 6 години пък после им разправя колко държиш на тях.След системна дискриминация от страна на украинците рускоезичните не идват и да чуват за фашистите от Украйна. Фашисти? Да защото веят свастика и правят поздрави с ръка (има много снимки и клипчена).Запада е и наш враг.Не си правете илюзии.Ако има война ще убивам нашите предатели

    Коментиран от #47

  • 27 rusnak

    30 2 Отговор
    Шубето на еуропедалите поспадна, време е да бършат задниците.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 GnG

    18 5 Отговор

    До коментар #21 от "ПУТИН":

    Пожелай само ЗДРАВЕ на г-н Байдън, и не го описвай, като Баскервилското куче !
  • 30 Къв Аватар си бе,льохман?!

    19 1 Отговор

    До коментар #17 от "Аватар":

    И поне знаеш ли колко патрона са в магазина на АК-47?

    Коментиран от #81

  • 31 Манипулацията е пълна

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Езикът на омразата":

    через начина на изразяване, думичките които използват и тембъра на гласа могат да ти внушът мисъл форма и определена емоция.

    Коментиран от #36

  • 32 Дедо ми

    7 32 Отговор

    До коментар #1 от "Помощ братушки":

    Няма как, ще търпиш НАТО и ЕС още много. България търпя 45 години съветско комунистическо управление. Да не мислиш, че на нас ни беше добре тогава.Ако не ти харесва, отивай в Северна Корея или Венецуела.Само там има все още социализъм.В Русия е див капитализъм, а диктатор управлява в своя полза.

    Коментиран от #42, #43, #46

  • 33 Наблюдател

    16 3 Отговор
    Всичко написано в тази статия ми се вижда нелогично. Която и да е армия да се изтегли от позициите си и да отидем някъде надалеч без оръжията.
    Според мен са си взели оръжията и са оставили там малко колкото да има за бунтовниците а армиите са се изтегли някъде вътре в страната но все пак близо до други държави.
    Питам се кога тези други държави ще започнат да наддават вой до Бога че има руски войски близо до техните граници. Чакам да чуя Къде са сега войските
  • 34 БайДън

    6 29 Отговор
    хахаха, подвиха си опашките, иначе ушанките ще ядът само картошки до края на живота си ......

    Коментиран от #41

  • 35 хахаха

    20 1 Отговор
    Посланикът на Белгия в Южна Корея се извини, след като кадри показаха съпругата му да удря двама служители на бутик в главата в скандал заради кражба от магазинал Съпругата на белгиеца била имигранка от арабския полуостров

    Коментиран от #37, #48

  • 36 Истината

    10 1 Отговор

    До коментар #31 от "Манипулацията е пълна":

    Масово хората са хипнотизирани.
  • 37 Наско

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "хахаха":

    Типичен пример за расовата, етническата и културната толерантност на западноевропеските елити.
  • 38 За овце

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "ISIS":

    Шефовете ти не са на това мнение. Може да изгледаш и филма по Дискавъри за катастрофата.
  • 39 Минотавър

    28 1 Отговор
    Горкият навални. Сега целият запад се моли за неговата смърт, за да имат възможност за изостряне на ситуацията. А руската държава ще направи всичко необходимо за да оживее. Не е ли забавно?

    Получава се ситуация, аналогична на тази с немцов. Глупакът заяви, че се страхува да не го убият и неговите господари веднага се възползваха от ситуацията

    Коментиран от #40

  • 40 Анонимен

    26 1 Отговор

    До коментар #39 от "Минотавър":

    Много прозорливо пич... На запада му трябва жизнено пространство както и преди 80 години. Със затоплянето на планетата огромната територия на Русия става апетитно парче за разкъсване от силните на деня. Естествено никой не желае да унищожава тази територия, много по лесно е да я разкъсат отвътре чрез провокации и марионетки. Съвсем явно всички са се наредили на опашката за парче от тортата.
  • 41 &&#&$@

    11 1 Отговор

    До коментар #34 от "БайДън":

    Господин Бай Дън, очаквам да ми кажете дали вашето бомбе се храни само с бифтеци
  • 42 Братушки

    12 0 Отговор

    До коментар #32 от "Дедо ми":

    Аз комунизъм даже и не знам какво е.
  • 43 GnG

    18 1 Отговор

    До коментар #32 от "Дедо ми":

    Ходи във ФАЩ да търпиш, като искаш и АКО ти дадат ВИЗА, разбира се ! :)
    Ние търпяхме достатъчно !
  • 44 мдаааа

    1 12 Отговор

    До коментар #14 от "Абе":

    "човешкото в руснаците надделя " ... Оставиха по границата железа , да ръждясват ..
  • 45 ЦЕРБЕР

    26 1 Отговор
    РУСНАЦИТЕ СЕ ОТЕГЛИХА. УКРИТЕ И АМЕРИТЕ МОГАТ ВЕЧЕ ДА СИ ОТДЪХНАТ И ДА СИ ПОДМЕНЯТ ПАМПЕРСИТЕ
  • 46 Антитрол

    29 2 Отговор

    До коментар #32 от "Дедо ми":

    Дедо нали целта беше да се освободим и да станем независима и суверенна държава. Що така такива като теб се предадоха на новите господари без бой - каква е рязликата между СССР и НАТО - даже сега е по-лошо защото сме окупирани.

    Каква е разликата между продажниците продаващи ни на русия и такива като теб продаващи ни на краварите - и едните и другите са национални предатели.

    А вие даже се гордеете че сте национални предатели.
  • 47 Жаден

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ще използвам цитат":

    Не си единствен. това чакам цял живот.
  • 48 GnG

    12 0 Отговор

    До коментар #35 от "хахаха":

    Да не би и тя да е ОТКРАДНАЛА кремче, както г-жа Елена Поптодорова ?! :)

    "Кариера след дипломатическата служба
    На 7 септември 2016 г. Поптодорова става първия директор на новосъздадения офис на Американския еврейски комитет за Централна Европа.[9] На 1 март 2017 г. подава оставка по лични причини.[10]

    "Поптодорова е един от бившите вицепрезиденти на Асоциацията на Атлантическия договор[11] и е директор в Атлантическия клуб в България по евро-атлантическите въпроси и проект мениджър на националната програма „На три морета“.[12]"

    Коментиран от #49

  • 49 хахаха

    13 0 Отговор

    До коментар #48 от "GnG":

    Това не го знаех за Поптодорова тя била нагла госпожа
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Голем смях

    3 18 Отговор
    Споко..Натовските со мнооооого по-модерни .Избягаха като наакани ,че чак и оружието си оставиха.В сравнение с НАТО ,Русия е джудже.И икономическо и военно.Дори турците ги сритаха.Рабтата отиваше на печен Вагнер и грузь 200 ...много пъти грузь 200....200 ....200...

    Коментиран от #55

  • 53 Хораа

    0 2 Отговор
    Айде беж
  • 54 България-Русия вечно братство

    17 2 Отговор
    Браво красива снимка! пълни ми душата и ме кара още повече да чувствам русите като братя.вижте ги какво човешко излъчване имат всички,колко спокойни погледи,каква гордост, семпъл и човешки характер прозира от тях
  • 55 Запалянко

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "Голем смях":

    Избягаха... Върни се към футбола там по потхожда такова отношение.

    Коментиран от #66

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Aйша

    0 1 Отговор
    Кого обидих или :не туда ебаль ???
  • 58 САТЪРА НА ХАНА

    9 1 Отговор
    АМЕРИКАНСКАТА GPS ПОКАЗВАЛА
    ЧЕ КИЕВ Е РАЗПОЛОЖЕН НЯКЪДЕ В ЛУИЗИАНА :)))
    ....................... ..............................
    КАТО ЗВЪННЕШ ПО МОБИЛНИЯ ТЕЛЕФОН СЕ ПУСКАЛА ПЕСНИЧКА ОТ ФИЛМЧЕТО "МАША И МЕЧОКА" .......... ................. ..................
    ............... АБАЙРЯКТАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ХВЪРКАЛИ :)))

    Коментиран от #67

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 САТЪРА НА ХАНА

    10 0 Отговор
    ПЪРВО ЩЕ ОТРАБОТЯТ СПЕЦНАЗ ПО АЕГ-ОВЕТЕ ,
    ................
    СЛЕД ТОВА ЩЕ РАКЕТИТЕ ИСКАНДЕР И КИНЖАЛ ПО ЛОКАТОРИТЕ И ЛЕТИЩАТА ................. ИДВА РЕД НА СИСТЕМИТЕ ЗА ЗАЛПОВ ОГЪН СМЕРЧ ....... ..................
    ТАКА ЧЕ ТАНКИСТИТЕ , ВЪРТОЛЕТЧИЦИТЕ И КАШИЦИТЕ ИМАТ СВОБОДНИ ПОНЕ 2 ЧАСА ЗА ДА ИЗМИНАТ 120 КМ ДО ГРАНИЦАТА ЗА ДА РАЗЧИСТЯТ ОТ СКРАП :))

    Коментиран от #65

  • 61 Само питам

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бойко Борисов":

    Ти на какво си?Сам си говориш нещо.

    Коментиран от #64

  • 62 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ванга":

    В снимките от военния архив са заличавали лицата на африканските войници. Да останат само англичаните на победните снимки.
  • 63 Само питам

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Томахоук":

    Коя манифестация? Тази пред Белия дом ли?
  • 64 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Само питам":

    Тренира, трябва да свиква 😃
  • 65 Запознат

    2 14 Отговор

    До коментар #60 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Украйна също има ОТР и системи за залпов огън ! Русопитеците си мислят, че украинците са въоръжени с лъкове и стрели!

    Коментиран от #68

  • 66 Голем смях

    2 13 Отговор

    До коментар #55 от "Запалянко":

    Много се кефя и до ден днешен ,когато Хърватско го сложи на Россия в Сочи...на световното .Всеки път ,когато го гледам се кефя ...Кеф ми е и когато ги боднахме в София с 1-0 и ги оставихме да гледат световното по телевизията.С гол на Трифон Иванов...вечна му памет.Че това за футбола.А когато Лудогорец сложи 5 шайби на ЦСКА-Мацква...голям кеф.

    Коментиран от #70

  • 67 Истината

    1 11 Отговор

    До коментар #58 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Русия предупреди турците да не продават повече байрактари на украинците и ако турците доставят още БЛА ще ли да преразгледат военното си сътрудничество! Ушанките много наплашени от УБЛА Байрактар ТБ 2!

    Коментиран от #69

  • 68 САТЪРА НА ХАНА

    6 1 Отговор

    До коментар #65 от "Запознат":

    АЗ СЪМ ТИ НАПИСАЛ ТОЧНО РЕДА В КОЙТО ЩЕ
    РАБОТЯТ РАШКИТЕ :)))
    ...............
    БЕЗ ДАЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ АВИАЦИЯ :))) ......
  • 69 САТЪРА НА ХАНА

    12 0 Отговор

    До коментар #67 от "Истината":

    БАРЯКТАРА НЕ МОЖЕЛ ДА ХВЪРКА .... GPS-A МУ ПОКАЗВАЛ ЧЕ Е НА ДЪНОТО НА ЙНДИЙСКИЯ ОКЕАН ..... ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
    .......................
    ........ ВСИЧКО Е ЯКО ЗАГЛУШЕНО :)) ... УКРОПИТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ТЕЛЕФОННИ ЛИНИИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА :))

    Коментиран от #72, #73

  • 70 Пфф

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "Голем смях":

    Не се интересувам от футбол това е спорт за плебейте.
  • 71 Цофката

    3 5 Отговор
    Щото украинците заплашиха с разрушаване на 6-те реактора на запорожката АЕЦ и дори Чернобил щеше да е като пиратка в сравнение с бедствието което предстоеше и ние и власите на север щяхме да се разпаднем при първия радиоактивен облак оттам докато си стоим на двата крака....затова оня на снимката горе даде назад
  • 72 ми ,

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Сигурно СУ 57 го е заглушил ..🤭
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Победа

    3 9 Отговор
    Джуджи усети на къде отиват работите и на бегом се разкара от там Сега ще има едно награждаване на Ватенките със значки и медали за проявен героизъм и победа над фашистите от Запад

    Коментиран от #80

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Реално

    9 0 Отговор
    Всичко е интереси.Америка се опита да вкара Украйна вьв война.Това нестана заради Северен поток.Путин е голям стратег.
  • 78 mi6osp

    7 0 Отговор
    В района до Донбас остава 41 армия, подсилена допълнително с полкове за ПВО ( със С-400 които имат обсег над 400 км.), 1-ва и 8-ма военновъздушни армии, системи за радиоелектронна борба, далекобойни ракетни системи за залпов огън и пр. Това е предостатъчно за смачкване на всяко нападение срещу Донбас.
  • 79 1944

    0 3 Отговор
    уплашиха се от война щото нали и в казарма не са ходили даже
  • 80 веселяк

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Победа":

    Браво! Какво съждение, какво логика...на паяк!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 big

    5 1 Отговор
    Нормално е! На укрофашистите и техните куратори не може да се вярва! Смятам, че тези маневри бяха показно основно за САЩ и НАТО, да не се месят повече на Украйна и ги "натиснат" да спазват Минските договорености! Защо са показно? За много кратко време те прехвърлиха 150-200 000 армия по западни сведения с техниката, т.е. ако не си седят на задниците ще се случи случка: нито САЩ нито НАТО са способни за толкова време да прехвърлят войска за противодействие, ако решат да помагат на Украйна. С други думи ще ги бият като шкембе у дувар!
  • 83 Хаджи Хаджи Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "ПУТИН":

    Байдън още хапе устни, че американците похарчиха 5 млрд $ , за да захванат газо- преносната мрежа на Украйна! ( Байдън & Син! ) Кранчето на руската газ за Европа! Но със СП 1 и СП 2 леко ги заобиколиха! А Зеленски, си остава прост артист! На който му суфлират от САЩ!
  • 84 Землянин

    0 0 Отговор
    Може и да греша, времето ще покаже, но вярвам, че в региона има нов шеф, който не им позволи повторна война...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания