26 Април, 2021 15:13 2 047 18

Кремъл: Путин и Байдън се срещат през лятото!

  • русия-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • джо байдън-
  • дмитрий песков

Признаването на арменския геноцид в Османската империя е вътрешна работа на САЩ, каза още Песков

Кремъл: Путин и Байдън се срещат през лятото! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Срещата на руския президент Владимир Путин с президента на САЩ Джо Байдън се планира за лятото, но датата и мястото още не са уточнени, заяви днес пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Действително бяха направени някои предложения, но не мога да потвърдя дата. Все още няма никакви договорки за дати. Наистина става дума за летните месеци, все още предстои анализ на различни фактори, за да се стигне до окончателни договорки. Все още не е назована нито една страна", в която може да бъде проведена срещата, изтъкна Песков.

Признаването на арменския геноцид в Османската империя е вътрешна работа на САЩ, каза още Песков.

Американският президент Джо Байдън окачестви в събота кланетата на арменци в Османската империя в началото на 20 век като геноцид, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вова император

    8 8 Отговор
    Ще се срещнат на покрива на Капитолия, когато дядката вдигне Трикольора с петолъчката високо в небето.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Хмммм

    2 8 Отговор
    Срещата ще бъде в турската база инджирлик, там официално Турция ще изгони американците от страната и ще приветсва технологията на джуждето С 400
  • 3 ужас

    9 6 Отговор
    След 105 г го признаха. А геноцида над индианците кога ще признаят. А за напалма във Виетнам, за атомните бомби в Япония кога ще признаят.

    Коментиран от #5

  • 4 Хмммм

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Вова император":

    След като първия император на Русия продава Аляска а пиандето Елцин назначи за император джужде, то сега бедното джудже ще се срешне с Байдън в Москва и ще връчи документите по покупката на Русия от Америка, а джуждето ще му дадат малко островче в което ще си прави малки джуджета с Ердоган Великолепнии
  • 5 Хмммм

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "ужас":

    Индианците умряха от болести а Япония си получи двете ядрени бухалки заради Пърл Харбър, а за Виетнам не са отрекли че загубиха войната но никога не са губили битка в Виетнам нещо подобно с България ние незагубихме нито едно знаме а ни пердашиха поне сто империи и получихме независимост от руските комунисти които се биха редом с нашите и с една бутилка водка в която непомнят че са ни освободили и ни дариха с 30 години комунизъм

    Коментиран от #6, #14

  • 6 Ха че

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хмммм":

    Те не само за Виетнам, ами не отричат и за всички останали войни, водени от тях, че не са спечелили. От 200 годишната им история, само 14 години не са водили война Останалите са само във войни, които са загубили!

    Коментиран от #12

  • 7 Алена

    4 3 Отговор
    Бързайте, че до лятото Байдън може да падне още няколко пъти и да пропусне срещата.
  • 8 Завалията е зле

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вова император":

    Не се знае до тогава ,
    дали "дядката" няма да вдигне петалата?
    Няма много дни на разположение,
    като го гледам?
  • 9 Среща през лятото

    4 3 Отговор
    Че ще се виждат, ще се видят, ама въпроса е кой от двойниците на късия ще изприпка на срещата, защото пигмея за нищо на света не иска да излезе от бункера.
  • 10 USA

    2 2 Отговор
    Ти остави падането - той дали ще изкара до тогава да е още жив. Ако пък изкара дали ще си спомни за какво е срещата и с кого се среща пък за достигане до решения да не говорим.
  • 11 Неутрален

    3 3 Отговор
    Сега на дневен ред е парада на ПОБЕДАТА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ НАД РАЙХА!НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД -ДА СЕ ЗНАЕ ТАМ ПАДАХА ЗНАМЕНА -НЕ БЯХА РУСКИ ДЕ. По късно ще видим прието е по-младия да отиде при по-дъртия, ако дотогава не се случи нещо ,че по-младия който по правило е и по силен не опердаши този айде в напреднала възраст да го кажем.

    Коментиран от #13

  • 12 Хмммм

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ха че":

    За мен печеленето на войни означава да си прокараш интересите и да ги задържиш а не да избиеш цял народ и държава и да се пишеш победител
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ужас

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хмммм":

    В тези случаи американците са избили много цивилни хора. От военна гледна точка не е имало никаква необходимост от атомните бомби. А във Виетнам унищожаваха цели села. Индианците ги прогониха от земите им. Всичко това е геноцид.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Хмммм

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "ужас":

    От военна гледна точка е имало необходимост да се изясни какви щети ще нанесе ядрената бомба а и милост никой не проявава по време на втората световна, относно индианците те са били повече от самите британци които са се американизирали и ако не са добри войници това е ясно че ще падат много индианци, а говорим за геноциди само в съвременния свят тоест оставащите империи които се разпаднаха след първата световна, то ако се върнем по назад трябва да зачетем и монголското нашествие по света
  • 16 Хмммм

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "ужас":

    А относно избиването на цели села в Виетнам беше военно престъпление а не геноцид, да воюваш в 3 държави с няколко съюзници 50 години и зорлем да избиеш 3 милиона виетнамци това не е геноцид , а геноцид е омразата и струпването на арменции на едно място и да ги ликвидираш до последния човек като в османската империя
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 е га ти

    0 1 Отговор
    И какво ще се случи, като се срещнат Байдъните с путараните към София тръгват свежи, мощни талази от пухкави БДС /булгагрист. държ. служители /.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания