Last news in Fakti

26 Април, 2021 15:19 1 756 4

Тръмп: Без мен Туитър е скучен

  • сащ-
  • туитър-
  • доналд тръмп

Търси нова медийна платформа

Тръмп: Без мен Туитър е скучен - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Социалната платформа Туитър стана скучна. Това обяви предходният американски държавен глава Доналд Тръмп, цитиран от FOX News.

Мандатът му се характеризираше с постоянни съобщения в платформата. Тръмп обяви, че според него прессъобщенията са много по-елегантна форма на комуникация.

Това стана, след като платформата закри неговия профил в началото на годината. Тръмп обяви, че се смята за много добър в популяризирането на информация.

Той обяви, че Туитър е станал много скучен и вече много потребители го напускат. Предходният държавен глава признава, че когато първоначално се е запознал с идеята на компанията, му изглеждало, че ще бъде фиаско.

Изведнъж обаче решил, че има нещо интересно в нея, като счита себе си за водеща фигура в популяризирането на платформата. Той призна, че разглежда различни варианти за нова социална платформа.

Водещото е такава платформа да не е свързана с големите гиганти в областта.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    2 1 Отговор
    Без мен и Севда, Фейсбука е за никъде.
  • 2 Хмммм

    6 1 Отговор
    Без Тръмп наистина социалните платформи станаха скучни но пък не скучаем напълно, гледахме как си чете името Байдън от бележка за да го незабравя, гледахме го как се спъна три пъти за една минута при изкачването не на връх еверест а на еър форс едно има много забавни моменти с ромката и склерозата в белия дом
  • 3 ТраЛаЛа

    1 4 Отговор
    Лууууд
  • 4 Дърт Вейдър

    0 0 Отговор
    Без тебе е скучна цялата вселена