Last news in Fakti

2 Май, 2021 09:40 2 865 27

Тръмп се завръща! 2024 година е ключова в битката за Белия дом

  • доналд тръмп-
  • тръмп

Той призова лоялните си поддръжници да повярват в неговото движение Make America Great Again

Тръмп се завръща! 2024 година е ключова в битката за Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви пред журналистите по-ясно от всякога досега, че ще се кандидатира за президент през 2024 г., съобщава The Independent, цитиран от Агенция "Фокус".

Според изданието думите на бившия държавен глава са отговор на речта на Джо Байдън пред Конгреса в сряда, която бележи първите му 100 дни като лидер на страната. В продължителна реч Байдън определи първите месеци от президентството си като време на „криза и възможности“ и провъзгласи, че „Америка отново е на крака“. Той се спря подробно на плановете за възстановяване на икономиката след пандемията от коронавируса и за справяне с извънредната ситуация в климата.

В статията се отбелязва, че след речта на президента, сенаторът от Южна Калифорния Тим Скот вече е изразил официалната гледна точка на Републиканската партия, но Тръмп не чака дълго и урежда интервю в любимия си телевизионен канал Fox News.

В интервю с журналистката Мария Бартиромо той каза, че „100%“ мисли да се кандидатира отново и обеща, че кампанията му ще бъде „много успешна“. В същото време той призова своите лоялни поддръжници да повярват в неговото движение „Направи Америка отново велика“ („Make America Great Again“).

Бившият президент също се обяви за „баща на ваксините“ и подчерта, че той заслужава по-голямо признание за борбата срещу коронавируса в САЩ. Доналд Тръмп обвини Байдън, че „унищожава на страната“ с имиграционната му политика на границата с Мексико и предупреди, че „убийци“ заливат страната от Централна Америка.

Освен това той многократно подчертава, че претърсването на апартамента на бившия му личен адвокат Рудолф Джулиани от федералните прокурори е било „несправедливо“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бурканбанк

    37 13 Отговор
    Идва Видовден за сатанистите от демократическата партия!
    Доналд Тръмп отново ще е президент на САШ и този път няма да бъде позволено на сатанистите да изманипулират изборите!
  • 3 Аха

    8 35 Отговор
    Руското джудже инвестира в него,защото Байдън му стъжни живота
  • 4 Слави дългата пръчка

    6 29 Отговор
    Мечтата на ушанките, ама истината е друга. Америка найстина вече у велика клоуна Тръмп няма място в Белия Дом

    Коментиран от #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аферим

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аферим":

    Троловете със сигурност ще си го получите, с много любов 🤫
  • 7 бойчо

    15 3 Отговор
    Напред измети либерастите
  • 8 Аферим

    10 0 Отговор
    за "свободното" слово!!! Скоро на 190 място от 130.
  • 9 Гошо

    8 1 Отговор
    Дали обаче ,като се завърне ще има материал за " Make America Great Again"

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Аферим

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гошо":

    Реднеците са издържливо племе. Няма да се дадат лесно на джендър-сатанистите. Лошото е, че светът ще им тегли теглото още 4 години.
  • 11 ААААААААААА

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гошо":

    ЩЕ има Македонците са вечни!

    Коментиран от #12

  • 12 ДА бе

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "ААААААААААА":

    Ама тая мумия едва ли!
  • 13 Дългият

    6 10 Отговор
    Имаше 4 год.на разположение,защо не я направи велика...Клоун...Ама те и пддръжниците му са същите....

    Коментиран от #16

  • 14 А ще го има ли още

    7 2 Отговор
    Белица дом и ор@лния кабинет Майор Трамп
  • 15 Ооо сороспиецо

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Слави дългата пръчка":

    Да се чуди човек как не са те взели за съветник в белия дом? На такива като тебе се крепят сатанистите и демонокрацията.
  • 16 Защото

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Дългият":

    сатанягите му пречеха по всякакъв начин.

    Коментиран от #17

  • 17 Дългият

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "Защото":

    И какво мислиш ще направи още 4 год,същият цирк ще бъде...

    Коментиран от #18

  • 18 Свобода или Смертъ

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Дългият":

    Няма значение.Въпроса е да дестабилизира Сащ.Слаб Сащ е добре за всички.
  • 19 kkk

    3 4 Отговор
    Егати болния фантазьор- кой изобщо го е излъгал тоя, че през 2024г. ще има такова нещо като "бял дом"? Леееекичко сложно ще бъде по средата на Канадско-Мексиканския пролив да има каквито и да е сгради
  • 20 Хах

    5 3 Отговор
    на "евроатлантическата демоНократично соросоидна секта" й растат рога и копита от яд.
    Давай Дони-цял свят теб гледа, разбий джендъриската п..ска секта, която ти открадна изборите, 3000 запечатани дела на сатанистите чакат!
  • 21 Мачкай

    3 3 Отговор
    либерастите, Тръмпи !!!
  • 22 Нане

    1 2 Отговор
    пенционери с деменсия от нафталина
  • 23 Марин

    2 2 Отговор
    Е нали Мегън Маркал е щяла да бъде президент.
  • 24 1357

    2 5 Отговор
    Това недоразумение ,мисли ,че ще има сащ!Той тръмп лъга през цялото време на президенсването си, не си плащаше данъците, говорише глупости ,не знаеше как да се държи, доказа ,че не е политик, а за натрупаните пари по нечестен път , мълчеше.По тъпота той е равен на Бойко Методиев Борисов-затова се и харесаха.Но при срещите си със своите господари /разбирай Англия/, с Ким Чен Ун/Северна Корея и особено с Президента на цяла Русия Владимир Путин ,не знаеше, нито как да се държи, нито как да преговаря ,а с Вл. Путин просто нямаше думи/това не е първосигналния Б. Борисов и глупавата Ек. Захариева/.С Английската Кралица му показаха къде му е мястото-в партера;Ким Чен Ун /впрочем владеещ съвършено английски език го оставиха сам пред трапезата/така трябва,без значение дали Сев. Корея се ползва с вниманието на сащ/и за капак Вл. Путин.Президентът на цяла Русия говори перфектен английски.Но не това беше важно/Вл. Путин владее още три езика/.Основното беше, че тръмп ,не знаеше какво да говори и беше притеснен ,не всеки ден се изправяш пред Президента на най-силната във всяко отношение държава-Русия.Разговорът не потръгна,защото арогантния тръм не можеше и не знаеше как да преговаря с опитен политик ,като Вл. Путин.Разговор с Путин се води с уважение, респект и при равни условия и спазване на правила.Това русия алаброс не го владееше.Колкото дали ще се върне през 2024 г.българите казват:"Я камилата, я камиларя".Не знаем дали изобщо сащ ще съществуват ,след като сме св
  • 25 цербер

    4 0 Отговор
    Доналд Тръмп обвини Байдън, че „унищожава страната“ с имиграционната му политика.
  • 26 2121

    3 1 Отговор
    Сащ едва ли ще ги има през 2024 г.Територията Сев. Америка -Да! но тъпи американци ,едва ли?Този противен народ събран от "кол и въже" постепенно ще изчезне.Направете справка за грамотността на т. нар. американци ,за познанията им по история, география биология, химия ,математика ,астрономия и ще се убедите в тяхната вопиюща неграмотност.Направих тази справка чрез един обикновен въпрос :Какво знае един американец завършил основно образование /на 18 г./за историята на сащ?Останахме изумени от тяхното незнание.Пълна нула при това изтрита.Всеки французин, грък,италианец, испанец руснак, българин знае историята поне на своя народ.Т. нар. американци не знаят нищо.Единственото ,което им внушават е да бъдат арогантни, безпардонтни, невъзпитани и изискват да им се подчиняват.В своя съзнателен живот не видях по-тъпи от американци.По отношение на тъпия и много прост тръмп няма да коментирам.Всички Президенти на сащ ,/изключвам Джон Кенеди който има вина за войната във Виетнам/там пак помогнаха руснаци с оръжие/ ,убит по заповед на сър Уилм Стивънсън/има документи/,са елементарни ,неграмотни, без познания и унищожаващи страни с култура ,макар и друга религия и обичаи.Ливан, Сирия ,Ирак, Либия бяха унищожени от такива тъпи ,като Тръмп и другите преди него.Сега Русия помага на тези страни да се възстановят.Но това е Русия!България беше унищожена от всички правителства след 10.11.1989 г.Капак на унищожението постави Бойко М. Борисов,комунист, натовец ,агент "БУДА".Тъп
  • 27 2121

    2 0 Отговор
    По отношение на тъпия и много прост тръмп няма да коментирам.Всички Президенти на сащ ,/изключвам Джон Кенеди който има вина за войната във Виетнам/там пак помогнаха руснаци с оръжие/ ,убит по заповед на сър Уилм Стивънсън/има документи/,са елементарни ,неграмотни, без познания и унищожаващи страни с култура ,макар и друга религия и обичаи.Ливан, Сирия ,Ирак, Либия бяха унищожени от такива тъпи ,като Тръмп и другите преди него.Сега Русия помага на тези страни да се възстановят.Но това е Русия!България беше унищожена от всички правителства след 10.11.1989 г.Капак на унищожението постави Бойко М. Борисов,комунист, натовец ,агент "БУДА".Тъпата Ек. Захариева ни скара с Русия и единствената страна на Балканския полуостров ,включена в списъка на Русия за недоброжелателни страни е БЪЛГАРИЯ.По голям гаф и позор ,аз не виждам.Проверете този списък.Затова не пишете възхвали за простия тръмп ,а погледнете до къде сме ние с поведение на хулигани.Защото престъпници има в сащ .Ние обикновено се свързваме с престъпни държави.