2 Май, 2021 12:51 2 051 4

Надежда за мир! Преговорите по иранската ядрена програма напредват

  • иран-
  • ядрена програма-
  • хасан рохани

Целта е наред с възстановяване на ограниченията върху ядрената програма на Техеран, Съединенните щати да отменят санкциите, които наложиха едностранно през 2018 година

Надежда за мир! Преговорите по иранската ядрена програма напредват - 1
Снимка: shutterstock

Преговорите за възобновяване на ограниченията върху иранската ядрена програма напредват, но пробив в близките дни е изключен, заяви Михаил Улянов, който ръководи руската делегация на консултациите във Виена.

Уляов обаче предрече успех до няколко седмици.

Целта е наред с възстановяване на ограниченията върху ядрената програма на Техеран, Съединенните щати да отменят санкциите, които наложиха едностранно през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един

    2 0 Отговор
    А дано паднат санкциите,отам и петрола!!!
  • 3 Честит празник на всички българи

    2 0 Отговор
    Исус васкресе и да живее България
  • 4 дядо Дионисий

    0 0 Отговор
    Абсурно и богопротивно е Сатанаил и ангелите му, да спрат турбините, които пренатягат атома на урана, както богопротивно и абсурдно е иудеите да се веселят бесовски на Разпети петък, да не допускат нашите православните архийереи да присъстват на таинството на низпосланието на светият огън, но обхванати от бесът, да скърбят на Възкресение Христово. Абсурдно е изходътБорисов да се хвали, че поправя северозападния олук на сградата на св. Синод, след като ремонтът се извършва от бюджета на БПЦ без той да е отпуснал пукнат грош, а богоомразният соломит гигинския поп, който е абсурдно да се зове църковник, защото няма кръщелно свидетелство, услужливо да му държи микрофона пред камерите на иноверният и инороден Кошлуков, осъждан на затвор за кражба, макар и реабилитиран, и нямащ право да заема повереният му пост, от чиято телевизия непокаяла се блудница проповядва вангаизъм, индуизъм йога и бахайство точно преди пасхалната литургия. Анатама!
Новини по държави: