Last news in Fakti

3 Май, 2021 19:28 2 110 40

Старият шеф на СЗО е кандидат за нов мандат

  • сзо-
  • директор

Надпреварата е едва в началото

Старият шеф на СЗО е кандидат за нов мандат - 1

Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус възнамерява да се кандидатира за втори петгодишен мандат начело на организацията, информира БТА.

През 2017 г. етиопецът стана първият африканец, който оглавява здравната агенция на ООН.

За момента не е известно дали ще има и други кандидати за поста.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    47 1 Отговор
    Само като погледна лицето на този черен джентълмен и ме втриса.
  • 2 Майна

    46 1 Отговор
    По-рано бяха правени опити за проектиране на пандемии, но нито един не успя. Този път „Световната здравна организация“ (СЗО) предварително промени своите критерии за това, какво е пандемия за да може да обяви пандемия на неверни основания2. Тедрос Адханом Гебрейес, терорист и обвинен геноцидист, беше назначен за ръководител на СЗО с цел организиране на пандемията и улесняването на тоталитарното превземане.3,4

    Коментиран от #21

  • 3 Майна

    37 1 Отговор
    ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ ПРЕДИ ТОВА Е БИЛ НА РЪКОВОДНА ДЛЪЖНОСТ ВЪВ КОМПАНИЯ НА БИЛ ГЕЙТС....ЛИЧНО БИЛ ГЕЙТС Е ИЗДЕЙСТВАЛ ШЕФСКОТО МУ МЯСТО ВЪВ СЗО...,

    Коментиран от #8, #11

  • 4 Хо хо хо

    31 1 Отговор
    ООН трябва да бъде закрит.Сзо е към ООН.
  • 5 123

    39 1 Отговор
    Тая чеpнилка трябва да бъде съдена за престъпления срещу човечеството.
  • 6 Хахаха

    38 1 Отговор
    Тази съмнителна личност свърши много работа за Новия Световен Ред.... После ще бъде лесно пожертван
  • 7 Азззззззззз

    34 1 Отговор
    СЗО е организация на Глобалистите-Сатанисти.
  • 8 Боко Трол си

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    СЗО, ковид-мовид...
    ОПГ-ГЕРБ се утече в канализацията при НДСВ!
    А Крадлив и Лъжлив Боко
    потегля към Бай Ставри!
  • 9 бочко

    17 0 Отговор
    Проспа Ковид,но много седмици истанбулската конвенция висеше на сайта на СЗО.Срам и позор.Кой плаща и поръчва тази гнусота?
  • 10 Майна

    22 0 Отговор
    спецификацията на Модерна е посочено:

    COVID-19 Vaccine Moderna съдържа молекула, наречена информационна (матрична) РНК (иРНК) (рибонуклеинова киселина (messenger RNA (mRNA)), която носи информация за образуването на белтък на SARS-CoV-2, вирусът, който предизвиква COVID-19. COVID-19 Vaccine Moderna не съдържа самия вирус и не може да причини заболяването COVID-19;
    В спецификацията на Пфайзер е посочено:

    Какво съдържа Comirnaty: Активно вещество: иРНК ваксина срещу COVID-19. След разреждане флаконът съдържа, 5 дози по 0,3 ml, всяка с 30 микрограма иРНК;
    От написаното по-горе става ясно, че реално се прилага генно модифициране и инженерство над неопределен брой хора без те да знаят и да подозират, което според всяка една формулировка си е чист геноцид!

    Коментиран от #18

  • 11 Име

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Забрави да напишеш някогашен етиопски кумунист. Член на няква кумунистическа партия в Етиопия, дето е обявена за терористична организация през деведесетте години и сега още е в списъка на терористичните организации.
  • 12 Мнение

    19 0 Отговор
    Усладили му са се парите, спечелени от смъртта и мъката на хората, та сега се гласи за още. Вярна подлога на сатанистите.Но впрочем приумиците на сзо-то са пожелателни и всяка държава сама решава дали да ги изпълни или не.Всичко зависи от управляващите и ако, и те са на хранилка на бил гейТС и сатанягите зад него, резултатите са на лице.
  • 13 Къш

    14 0 Отговор
    Къш!!! Оставка и съд за Герберйесус! :)
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ирина

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Фармацефтичните производители съобщават какво съдържат ваксините но използват научни термини а законът не оправдава незнанието за останалото се грижат медийните манипулатори и някои лекари, които имат финансов интерес да участват в експеримента. Сега се дава възможност на всеки индивид да избира свободно - информираното съгласие е за това. Умните мъже и жени са наясно че тази престъпна система съществува благодарение на съгласието на хората. Никой не задължава ваксинацията , само журналистите като опитни хипнотизатори създават такова впечатление. Когато човек е уплашен, е объркан без ориентация, следователно се хваща на първата предложена помощ. Първо създадоха проблемът, сега ни поднасят спасението. Стара техника от маркетинга . Социално инженерство. Единственото нещо което трябва да се направи, е да им се отнеме правото да ни администрират а това е отказ от ваксината заявявайки им че не им вярвате.

    Коментиран от #19, #24, #26

  • 19 Майна

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ирина":

    Поздравления за кометара, надявам се да достигне до повече хора
  • 20 Давид

    5 0 Отговор
    Този не го ли снимаха на г е й парти :)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мошеник

    6 0 Отговор
    Организира приток на чуждестранни инвестиции в индустрията, по-специално чрез взаимодействие с фондация „Семейство Клинтън“ и фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.
    Като министър на външните работи на Етиопия той е обвинен от експертната общност, че прикрива няколко случая на холера в Етиопия през 2006, 2009 и 2011 г.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Извънземен

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ирина":

    Една работеща в Мтел е била принудена от шефа си да се ваксинира или работата или ваксинация, така че тук къде е държавата да предоврати принудителното ваксиниране

    Коментиран от #31

  • 25 Боко тиквундера

    6 0 Отговор
    Този е международен престъпник и ще се изправи пред трибунал за престъпления срещу човечеството.
  • 26 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ирина":

    Хубав коментар. Ама има Иринче, има принуждаване за ваксиниране. Така нареченото през задната вратичка. Знаеш ли колко персонал в болници, фирми получиха писма от шефовете, че се препоръчва г о р е щ о да се ваксинират, иначе ще им се откаже еди какво си и еди какво си, ще бъдат предприети мерки за преместването им на по силна позиция и тем подобни. Виждал съм лично 3 такива писма от познати.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Да се чете на по- долна позиция. Ей таз автокорекция
  • 28 Ирина

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Знам че има изнудване и е трудно но могат да преснимат тези служебни писма и групово да обявят че не са съгласни да бъдат изнудвани. Ако потърпевшите общуват помежду си ще успеят да блокират работодателите си, защото болниците са регистрирани като търговски дружества и зад всяко писмо трябва да има човек, който носи лична отговорност за действията си, тоест, не можеш да осъдиш болницата но лицето, което ти изпраща писмо- със завоалирана заплаха можеш и то с успех.

    Коментиран от #30

  • 29 ха ха ха

    4 0 Отговор
    Къде да гласуваме против този терорист?
  • 30 Извънземен

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Ирина":

    Един или една шепа бедни работници с преснимани писма и друго нямат шанс, това става само в София и то с екип от бтв а в малките градове какво ще глобят фирмата и те ще си назначат друг на твое място

    Коментиран от #36

  • 31 Ирина

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "Извънземен":

    Къде е държавата за да предотврати това принудително ваксиниране? Хубав въпрос. Няма държава, това е не е клише. България е разпарчетосана на търговски дружества. От една страна добре, защото никой не е длъжен да сключва търговски договори ако не желае но проблема е в това че хората не знаят и си мислят че са граждани, че трябва да гласуват, че трябва да се подчиняват на някой за да могат да работят и въобще по принцип чакат все никой да ги спаси.

    Коментиран от #32

  • 32 Извънземен

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Ирина":

    Тук си абсолютно права
  • 33 Павел пенев

    3 0 Отговор
    И той като нашия Боко. Корумпиран некадърник. Не му ли тежат на съвеста милионите починали от ковид?
  • 34 Перо

    3 0 Отговор
    Този е единствената шушумига и слугинаж,африканец,шеф,който единствен не е доктор за всички времена,от създаването на СЗО. Трябва да е пълно перде за да се кандитатира за втори мандат. През негово време имаше много неуспехи в борбата с КОВИД,а САЩ напуснаха СЗО.
  • 35 Майна

    4 0 Отговор
    Не е само в БЪЛГАРИЯ..В Германия се отменят решения на съда, след спечелени дела заведени от родителите за вредното въздействие на маските и тестовете на учениците ..ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМА НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВОМОЩИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ И ТОВА Е СТРАШНОТО...А СЛАБИТЕ СА СТРАХЛИВИ , КАК СА ПРИЕЛИ ,,ДРУГА,, ВЯРА В БЪЛГАРИЯ,ЗНАЕМ
  • 36 Ирина

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Извънземен":

    В случая няма да глобят фирмата а човекът, който е изпратил писмото. Трябва да се набляга на лична неограничена отговорност на лицето- служител от което подписано писмото. Ако на писмото няма подпис на ръка от някой служител, може да се изисква да се знае от кой е писмото, да се изисква да се подпише с имената и егн. Ще се забавлявате ако го направите...ще се крият като мишки, дори ще се изпокарат по между си, защото знаят че са хванати в нарушение. Фирмата никога няма да се злепостави, такива нередности са предвидени и имат резерви са смяна. Ясно е че при първа възможност и вие ще сте навън но ако не ви пука за работното място си заслужава шоуто.
  • 37 Ахахахахаха

    1 0 Отговор
    Мръсна маймаунаахахахахахаха
  • 38 Майна

    5 0 Отговор
    Хората трябва да разберат , че войната срещу човешкия род е в действие..Не случайно публикуваха ,,прогнозния,, доклад на ЦРУ ,какви климатични бедствия ни очакват...ИЛЮМИНАТИТЕ притежават и тезитехнолгии да ги предизвикат ..
  • 39 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Добре "обработен" финансово от Китай та СЗО "да свирят по тяхната свирка"!! Както го и правят де...
  • 40 adgel

    1 0 Отговор
    Послушен слуга на сатаната.