7 Май, 2021 11:20 1 316 14

Туитър окончателно отряза Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • туитър-
  • сащ

Социалната мрежа закри временно няколко акаунта, които препредаваха послания на милиардера

Туитър окончателно отряза Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Социалната мрежа Туитър закри временно няколко акаунта, които препредаваха послания на бившия президент Доналд Тръмп, който пък има окончателна забрана да ползва платформата, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Туитър е взел решението, след като в медиите се появиха статии за тези акаунти, цитиращи думи от блога на милиардера.

"Както е пояснено в нашия правилник относно опититте да се избегне изключване, ние взимаме мерки срещу акаунтите, чието намерение очевидно беше да се замести или да се популяризира съдържание, свързано с това на един блокиран акаунт", заяви говорител на Туитър.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 у лево

    1 9 Отговор
    Да си направи собствен Туитър! Упс, не става, било трудно.

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КАТО ГО ИЗБЕРАТ

    10 2 Отговор
    ОТНОВО ПАК ЩЕ ГИ ОТВОРЯТ.НАЛИ СА НАЙ , НАЙ , НАЙ ДЕМОКРАЦИЯТА.А РАЗПРАВЯТ ЧЕ УЖ НАШИТЕ МЕДИИ БИЛИ НАЙ УСЛУЖЛИВИ.
  • 4 фейсклюкарника

    3 10 Отговор
    Обаче и двете платформи дават трибуна на Кремълската пропаганда. Това е така защото в клюкарника Кремъл купи много акции.

    Коментиран от #13

  • 5 Груйо

    13 2 Отговор
    Закривай Туитър, тази расистка, крайно лява клоака, развъдник на расова омраза и джендър движението. ТРЪМП - 2024!
  • 6 Jack Bauer

    10 1 Отговор
    Хааа, а къде остана "Демокрацията" и "Свободата на Словото" ?!?!?!
  • 7 Антитрол

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "у лево":

    Изобщо не е трудно - работа за среден програмист в рамките на 3-4 часа е направата на платформа като Туитър. Трудното е да имаш вуйчо владика който да ти помогне да го разпространиш сред ползващите го овце.

    Но остави това а кажи какви са опорките за "най-великата демокрация", "свободата на словото" в краварника.

    Какво стана с опорката че "Путин иска да запуши устата на опозицията" макар че Навални няма и 2% последователи а Тръмп има 49% от гласовете на избирателите. Защо се мъчат да запушат и неговите уста обаче соросоидните медии не протестират.
  • 8 пак не разбрал

    2 2 Отговор
    От къде точно, са го рязнали бай Дончо ? През кръста или по-долу ?
  • 9 1357

    1 1 Отговор
    Подобен тъп Президент, с лош английски/така говорят български език циганите/,натрупал по престъпен начин богатство, лъже за произхода си /от немец,баща т. е немски произход/, незачитащ мнението на брат си, който е почтен човек и не одобрява кражбите и присвояване на собствеността от дребни бизнесмени,като остава без работа почтени работници. Какво харесвате у тръмп? Непочтенните му ли сделки, простотията му ли, неправилния английски език, без вероизповедание/подкрепя зловещите секти на адвентисти и петдесятници,които зарибяват младите и неукрепнали момичета и момчета от 14/5/6 год. възраст и ги пристрастяват към наркотици, да крадат и да убиват/.Това ли ви харесва соросоидчета у тръмп-кражби и натрупване на богатства ,чрез измама.Прочетете истински анализи.Слава Богу има честни журналисти-френски, италиянски, руски, и български.Те пишат обективно,но техните критики срещу тръмп/голям манипулатор/не се побликуват в българските медии, вестници, списания, а написаното се премахва.Искаме обратното мнение-това което не хвали тръмп, а съобщава ИСТИНАТА.Проверете и се осведомете за истината за тръмп.И той е като Байдън, още по-лош, защото мисли ,че расъждава правилно, но не е вярно.ИСТИНАТА,това е нужно на българите.
  • 10 Време за подмяна на чиповете

    1 0 Отговор
    И Туитър и Ютюб и фейса са еврейски манипулативни инструменти. Не можеш да напишеш " ковид", но можеш да гледаш порнографски материали без възрастови ограничения.
  • 11 Византиец

    2 0 Отговор
    Светът няма да спре да се движи ако мюлтирасовата и мултиджендърската либерална туитър е блокирала някой бял нацист , никой необича либералките на Запад ще свърши и тяхното време ще поживеят ще се увеличават но накрая и техния свят ще свърши
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ARGON

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "фейсклюкарника":

    Туитър е еврейска собственост. Всички медии са юдейска собственост,
  • 14 ЛаТераЛен ТУУЛ

    0 0 Отговор
    Защо го режат ? Нали нямат цензура ? Нали са НАЙ-демократичната страна ? В какво е виновен ?