13 Май, 2021 17:25 7 631 75

България сама измисли този проблем

  • северна македония-
  • зоран заев-
  • българия

Зоран Заев очаква преговори

България сама измисли този проблем - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

България сама измисли този проблем. Това обяви македонският премиер Зоран Заев пред Катимерини.

Северна Македония очаква да намери решение на въпроса с България. Заев призна, че страната му ще има нужда от подкрепата на Гърция.

Той определя страната като близък партньор. Заев добави, че Гърция говори на висок глас в Европа за интеграцията на Западните Балкани чрез премиера Кириакос Мицотакис и външния министър Никос Дендиас.

Той заяви, че преговорите с българските представители са били забавени, заради изборите в страната. Северна Македония е готова да продължи разговорите.

Заев заяви, че му е трудно да обясни проблемът между двете страни, тъй като той му изглежда комичен. Той припомни, че неговата страна е изпълнила всички реформи за започване на европейски преговори.

Премиерът обяви, че споразумение ще е добро за македонците и българите.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 58 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 SQUAD GAME 2015

    41 69 Отговор
    Европа сама измисли проблема като вкара корумпирана България в ЕС, а на всеке в ЕС му е ясно че влезнеш ли можеш да исползваш съюза за собствени цели, и ние дълго време ни мразеха в ЕС докато ни приеха не че сега не си затварят очите че все още ни мразят. Този богат съюз е съюз на банките и корпораците той не обслужва редовния гражданин на ЕС

    Коментиран от #63

  • 4 Коментатор

    147 3 Отговор
    Това вече се нарича наглост

    Коментиран от #51

  • 5 Смях

    113 2 Отговор
    Гърция? Да подкрепи Македония? Хахахаха. Май ви удря склерозата. Не беше ли точно Гърция, която договори за вас имате Северна Македония?

    Коментиран от #23

  • 6 Коментатор&&_$#_&&

    91 8 Отговор

    До коментар #1 от "Тито":

    Македония да се върне на България да се остави малко и за Албания

    Коментиран от #46

  • 7 БЮРМ/FYROM

    118 5 Отговор
    Измислената, смешна и жалка "държава" няма място в Европейския съюз. ВЕТО докрай. Промити мозъци. Кресливи и злобни, руско-сръбски мекерета. Крадци на история, език и култура. БЮРМаджии-безродници.
  • 8 Калмук

    138 2 Отговор
    Не знам дали Заев разбира, че колкото повече разчита на външен натиск над България, толкова повече консолидира българската позиция !
  • 9 Първо преброяване на населението

    44 3 Отговор
    Избори после
  • 10 JEB

    60 6 Отговор
    тоз май си измисля какво си измисляме ние..предложението е следното..присъединете се към сърбия отново и влизайте заедно с тях
    нас не ни занимавайте моля
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Джил

    81 2 Отговор
    Тоя е много смешен,не можел да разбере какво искала България,нещастник,лъжец и лицемерието.Ще чакате още 25 години,"европейци".
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дамян

    10 66 Отговор
    България е найлошата държава на Балканите и в Европа.

    Коментиран от #20, #43, #49, #60, #74

  • 16 Иван

    57 2 Отговор
    Тея са много нагли
  • 17 Незнам

    29 5 Отговор
    Щом са толкова отворени да връщат паспортите! Вчера случайно ми попадна една статистика за Кипър-от 1960 до 2014 година са дали гражданство на 3650човека с нашите ги раздават с чувалите.
  • 18 Този да не е син на Тиквата?

    35 2 Отговор
    Същият наглец. ......

    Коментиран от #22

  • 19 Незнам

    8 4 Отговор
    а нашите ги раздават с чувалите
  • 20 JEB

    38 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дамян":

    още нищо не си видял другарю античен македонец..имал съм си работа с кюстендилци и разни там южни юнаци освен да дигате врява за нищо друго не ставате..като видите дебелият и омеквате на мига
  • 21 бай Даньо

    19 8 Отговор
    Мънкитата ще минат Ганьо с 200. Всички звезди са подредени за това. Първо Европа не разбира българските твърдения за езици и минал българска идентичност на мънкитата. За Европа са важни днешните реалност че съществува македонска нация и език независимо кога и при какви исторически обстоятелства са възникнали. България води една битка в македония която е загубила окончателно към края на ВСВ. Битка която се жегнахме да да водим чак сега след като спахме 30 години след от 91г а в Мънкидония се появи още едно поколение българомразци. Второ на власт в България идват нови партии който ще търсят легитимация в Европа и САЩ ( наричано от някой милване по главичката от папи ... ) и най лесния начин да с ек докажат верни е да предадат българския интерес като най наболяла тема. Трето в България се възлагат големи надежди че историческата истина била на наша страна но това не е вярно ако никой не го знае по света. По никакъв начин не се работи за разясняване на нашата позиция по света а македноците колкото и да са жалки са проактивни и агресивни... току що четох статия в Ал Джазира за проблемите в Македония и си викам я да видя дали няма да прочета нещо неутрално ... Ами не пропаганда на мънкитата , представени като жертви и България почти не се споменава или с лошо. Няма начин да спечелим нещо по тоя начин . Вероятно идва поредния български резил. Честито "народе"!

    Коментиран от #27

  • 22 ТИКВАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Този да не е син на Тиквата?":

    Неееее, гадже ми е!
  • 23 АНОНИМЕН

    22 2 Отговор

    До коментар #5 от "Смях":

    Забравяш за какво са били Балканската и Междусъюзническата войни, колега!? В Балканската война съюз между България, Гърция, Черна гора и Сърбия бие Османската империя!
    В Междусъюзническата война съюз между Гърция, Сърбия, Черна гора, Румъния и Османската империя бие България! Така че няма да е за първи, нито ще е за последен път Гърция да се врътне срещу нас! Защо мислиш, че на гърците им е първа грижа да гледат нашия, а не техния собствен интерес!? Ще се радвам много да се окаже накрая, че аз греша, но надали?!

    Коментиран от #68

  • 24 йнб

    30 4 Отговор
    Заев , не се прави на луд, спрете българофобията,изчистете отвсякъде българофобията веднага и спрете кражбата на българска история веднага и това да бъде подкрепено със закон и договор!
    Гърците над 30 години ви мотаха,докато ви накарат да смените едно име, което дори не е тяхно(гръцко),а е една фанариотска азиатска измишльотина
  • 25 ужас

    32 3 Отговор
    Комично е съществуването на самата държава, наречена Македония.
  • 26 БЮРМ/FYROM

    29 4 Отговор
    Измислената, смешна и жалка "държава" е изчадие на коминтерна, но Югославия и Съветският съюз отдавна не съществуват. Ще подсмърчате 20-тина години, другари БЮРМаджии-безродници. Крадци на история, език и култура.

    Коментиран от #37

  • 27 АНОНИМЕН

    14 5 Отговор

    До коментар #21 от "бай Даньо":

    Така е! И никой няма да зачете въстанията от 1903г. срещу Османците, 1911 и 1913 година срещу сърбите! А какво е ставало в Добруджа /и Северна и Южна/ няма изписване и изказване! Открай време нямаме свестни управници! Българската войска няма загубено сражение, но и нямаме спечелена война!

    Коментиран от #31

  • 28 Горд Българин

    13 2 Отговор
    Ей маймунакита ще влезете в ЕС когато се пRъдне гущера и оскубете костенурката . Ясно ли е?
    Аре марш в обора да ринете л ....та, които сами сте изокали.
  • 29 ама ха

    25 2 Отговор
    Еееей,пуньоооо,Зайо Байо лицемерен, когато гърците ви биеха по главата и застанаха на страната на сърбите през войната, че дори гърците и ви затвориха излаза към море, точно България отвори коридор на Македония към Черно море и излаз на море,за да ви помогне, когато беше войната пак България ви изпрати оръжие да се защитавате от нападащите ви,когато сърбите изтикаха албанците към Македония,пак българите ви дадоха храна, палатки,лекари и медицински персонал и т.н. за вас, за бежанците и за албанците,за да не ги храните и обслужвате медицински вие.
    Я си свивай сърмите и не се прави на луд - изчистете българофобията и кражбата на българска история и кражбата на българска литература!

    Коментиран от #32

  • 30 Pазделяй и Владей !

    11 4 Отговор
    Заев е българо убиец и ЗЛОДЕЙ !
  • 31 да ама не

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "АНОНИМЕН":

    Глупости,много войни сме спечелили,прочети си историята!
  • 32 ама ха

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "ама ха":

    Исках да кажа - Еееей,пунДьоооо
  • 33 Неграмотната

    9 11 Отговор
    външна политика на калинката от Пазарджик в съчетание с "патриотичните"скудоумия на пишман историка и още по-пишман македонеца Каракачанов са в основата на всички проблеми със съседите ни. Истината е, че Македония е НУЖНА на америкапските ни "братя", а ние сме доказани лакеи - и резултатът - Македония ще става все по-албанска, а България - все по-малко самостоятелна...

    Коментиран от #48

  • 34 Летописец

    17 1 Отговор
    Македония+Тракия+Мизия = БЪЛГАРИЯ
  • 35 1945

    21 3 Отговор
    Ето това е лицето на югославският македонизъм! България била измислила проблема! Удивен съм от такава наглост и цинизъм. Европа много добре знае, че са комунистическо творение и че са бивши българи. Много ще се радвам, когато тази "Северна Корея " на Балканите се разпадне.
  • 36 Джо

    20 1 Отговор
    Прав е като казва, че проблема е комичен, наистина е комично да наречеш Гоце Делчев северно македонец

    Коментиран от #50

  • 37 От такива

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "БЮРМ/FYROM":

    пълни с необосновано "самочувствие" комплексари нищо добро не можем да очакваме. Кой,как, зако, кога я е създал - това е история; понастоящем Северна Македония е факт на картата на света."Крадци на история и език" - всяка нация в развитието си минава през такъв период на себедоказване /вкл. и България - направете си труда да прочетете текстовете на Ю.Венелин, на Раковски - и ще видите същото/. Липса на незрялост и псевдопатриотизъм е да се обругава една млада нация в нейния стремеж за себедоказване. А че ние не съумяваме да отсеем патриотарството от патриотизма и науката от емоциите си е наш проблем.Впрочем - кой е създал славянската писменост, не е ли това един от реперите на нашето съвременно самочувствие - при положение, че етносът на създателите сочи категорично тяхната византийска /по-точно - гръцка/ принадлежност? Да, но... никой не ни обвинява, че крадем история, нали?

    Коментиран от #52, #57

  • 38 МАЛОУМНИКА

    2 9 Отговор
    Вижте нашата страна - "професори" от мухъла, срещу македонски такива - млади, завършили престижни университети и си правете изводите.
  • 39 коко

    13 1 Отговор
    Тоз до кога ще обикаля кат цветарка ,по държавите да търси подкрепа за загубена кауза?Почна да става смешен и досаден!Фон дер Лайен му каза жената,че без одобрението на България няма да влязат в ЕС.Вместо да губят време за излишни обиколки и разговори ,да се захващат за работа ,много добре знаят какво се иска от тях.
  • 40 Смърфиета

    5 2 Отговор
    Тиквата е комична, и Зайо е комичен. Годината е 2056. Внука на Зайо е принуден да обяснява, как дядо му е бил изнасилван със щафета салам от кмета на Струмица в карцера, защото кмета бил бизнест партньор с Илчовски и искали да вземат на Зайо дупката, защото Илчовски претендирал за земята зад нея, и че зайчетата му унищожавали посевите. Ама тия неща Хатзигенос не ги знае, защото е гръцко чедо.

    Коментиран от #41

  • 41 Смърфиета

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Смърфиета":

    Да ги обяснява на Кевинос Мицотакис
  • 42 Лунно маке

    18 1 Отговор
    На Балканите най-големите врагове на България са Сърбия и Гърция ! И едните и другите са ни яли пердаха !Затова подкоросват тъпите макета да се правят на антични македонци !
  • 43 Doni Brasko

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дамян":

    Ти какъв си, че пишеш на български?
  • 44 небрежнев

    17 1 Отговор
    Заев ще излезе най-големия глупак. Как пък не разбира, че не може да се притиска член на ЕС от кандидат член. И то най-вече с измамна и примитивна позиция. Хем лъже, хем се прави на жертва. Не става така. Ще си отлежи с години докато не осъзнае, че трябва да е искрен, да се каже историческата истина, да се уважават съседите, да не им се гори знамето... Не знам докога ще си затваряме очите пред антибългарската политика на Заев и компания. Не само вето, но и икономически санкции трябва да им се наложат поради дискриминацията в С.Македония на българите по етнически принцип.
  • 45 Buda

    17 1 Отговор
    Нагло та дрънчи. Вместо да говорят с нас, те говорят срещу нас
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Грогу

    11 0 Отговор
    Натиснаха България да изгони твърде много руски дипломати и заради тях , България е в списъка на “Враждебни страни “ към Русия ... така ,че напразно си обикаля Зайо . ще получи сзмо лицемерно потупване по рамото .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 дъртия

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Дамян":

    ТОВА СЕВЕРОМАКЕДОНЦИТЕ СА втора ръка БЪЛГАРИ и то си личи по
    ПИШЕШТИТЕ ТУК !
  • 50 небрежнев

    13 0 Отговор

    До коментар #36 от "Джо":

    Още по-комично е да наричаш езика си македонски, при условие, че А. Македонски не го е знаел :) Ама то кое ли не е комично: Държава от славяни, българи и албанци да се нарича на гърка Александър. Всичките им национални герои Гоце Делчев, Даме Груев, Яне Сандански... да са българи (според собствените им писма), а наследниците им да сме кумани, татари и фашисти.
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коментатор":

    НЕ Е НАГЛОСТ, зa гoлямo cъжaлeниe, прoблeмът e мнoгo кoмплицирaн, ЗAЩOТO ИЗЧEЗНE ЛИ БЪЛГAРOФOБИЯТA ИЗЧEЗВA И ДЪРЖAВAТA КOЯТO E ИЗГРAДEНA НA ТAЗИ OCНOВA....A и Бългaрия вce oщe нe e гoтoвa дa пocрeщнe тoвa прeдизвикaтeлcтвo...зaщoтo eднa cъcипaнa и бaнкрутирaлa Рeпубликa Ceв. Мaкeдoния, щe бъдe рaзпaрчaтocaнa cъc cигурнocт мeжду Aлбaния, Гърция и Cърбия. Aлтeрнaтивa нa БЪЛГAРOФOБИЯТA, кaтo тeмeл зa дaржaвнo-идeнтичнocтнa идeoлoгия, бeшe AНТИКВИЗAЦИЯТA, нo гърчулятa дoбрe cи изгрaхa кaртитe и тoзи вaриaнт oтпaднa...В рeзултaт Ceв. Мaкeдoния e oбрeчeнa дa ce рaзпaднe или нaй-мaлкoтo, щe имaт дългa прaвитeлcтвeнa кризa, aкo нe пoлучaт пoкaнa зa члeнcтвo в EC.
    Много от хората там, искат пак да се върне Югославия. Това показва, че авторитетна и просперираща България,ще върне македонците към истината, е верният път. Другото е връщане към 50 годишните безплодни усилия на България. Не искам да повярвам, че в миналото това се е правило може би съзнателно.

    Коментиран от #54, #71

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "От такива":

    Финансиран от Петербургската академия, 28 годишният Юри Венелин, а всъщност украинеца Георги Хуца, пребивава в България през 1830г. малко повече от два месеца. През това време е бил около 3-4 седмици тежко болен. Въпреки краткия си престой се определя като голям капацитет по български език и ни "редактира" езика като директно въвежда славянски думи т.е. русифицира в някаква степен българската лексика. Показателен е неговия цитат - „...Нашите разговори ни бяха много полезни, защото аз усвоявах българския език, а те — руския. Това не ми беше толкова трудно, защото БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Е КЛОН ОТ РУСКИЯ….”( от писма на Ю. Венелин до Васил Априлов — Сб. за нар. умотворения, 1, 1899 г. с. 179.) Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Георги Хуца – Юри Венелин, като неин платен агент допринася за
  • 53 МакЕлада

    0 7 Отговор
    Това, което Татовите БКП+БЗНС+ДС-милиционер-"възродителни" професионални циг@ньор-българщинисти миризливо магат да нaцвъкaт, и македонците не могат да го направят! Единственото правилно решение в случая е образуването на членка на ЕС Конфедерация МакЕлада с включени: Егейска Македония, Вардарска Македония, Пиринска Македония, Елада, Крит + островите, ЕвроРегион (цяла) Тракия с център Одрин, че дори и Шопландия със София, а в бъдеще и Сърбия! Южна Добруджа се връща към Румъния! Видин, Монтана, Враца, Силистра, Добрич, Русе с референдум решават към Сърбия или към Румъния да се присъединят, а останалата част от Мизия: Плевен+Търново образуват Мизийско-циг@нcки автономен окръг, а Делиормана - делиормански турски автономен окръг с център Шумен! Варненско може да се присъедини към Крим като ТИМ-автоновмен окръг, а Бургаско - става Автономен окръг "Росенец"! И тържествата с кьор-софрите, циг@нcките кьочеци и македонските песни може да започват - финансирани с редовни евросубсидии!
  • 54 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ............продължение:
    Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Георги Хуца – Юри Венелин, като неин платен агент допринася за включването на българите към „славянското семейство”. По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа. За приноса на „Академии наук СССР” за отродяването на Българите от Македония и създаването на „македонски” език е излишно да се споменава.
  • 55 Зловещо

    8 0 Отговор
    четете за " дипломатиеските совалки" преди балканската война!!! Тоя ренегат Зайков (стара сръбска маша) се опитва отново да създаде балкански фронт срещу България!!! Тябва остъа декларация от наша страна срещу РСМ, да престане да злепоставя България, а да намерят време за интензивни преговори с България! Като изискаме са отворят архивите на тоталитарната власт, да издигнат паметници на масовите гробове с избитите българи, да признаят официално и да влезе в учебниците им че сме имали обща история нещо каето е записано в договора за приятелство, да спре спекулирането с историческите факти и т.н. и т.н!!!
  • 56 Защо

    12 0 Отговор
    Заев непрекъснато се прави на невменяем?? Българите,подобно на гърците,не се интересуват като какви в настоящето северномакедонците ще се оприличават! Българите подобно на гърците не желаят да им се краде историята! Не може да бъде приета страна в европейският съюз,окрала историята на друга страна,в случая Република Северна Македония!
  • 57 JEB

    8 0 Отговор

    До коментар #37 от "От такива":

    другарю съгласен съм че решението ще е политическо
    но не виждам македонските ти приятели да се държат прилично
    напротив типично в техен стил прехвърлят камъните в другата градина и твърдят че не са те..не ме интересува какви млади многознаещи професори имат в науката история има фактология и фактите говорят че Северна македония е самостоятелен юридически субект от 1991 година..не е нужно да споменаваме че всичките им ''македонски'' герои са се самоопределяли като българи..ако се допусне сега тия да свършат каквото са намислили накрая ще ни изкарат нас македонци..въобще темата е много неприятна от наша гледна точка и не виждам решение

    Коментиран от #59

  • 58 Гост

    8 0 Отговор
    Гърците да им дадат и език и територия. Май забравиха защо е Северна Македония? Въртят се пумпали, както им е удобно. Говорят български диалект и голяма част са българи
  • 59 JEB

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "JEB":

    истината е че глупака заев и правителството им там което го имат
    не могат да отстъпят защото ще докарат тяхното герб на власт а така не се водят преговори никъде по света..без да правиш компромис няма как да ти направят компромис..да стои замразен диалога докато намерят начин другарите това предлагам..в крайна сметка те зависят от нас
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Няма ли селски или градски

    6 0 Отговор
    Който да каже какви са били прадедите на Заев и Президента на РСМ
  • 62 Фери

    1 5 Отговор
    Всички народи глупави,само българите умни.
    От 1300 г.всичките им правителства нищожни,само това на Жан виденов бе нормално.

    Коментиран от #64

  • 63 Офицер

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "SQUAD GAME 2015":

    Това не ни пречи да се възползваме и то доста превилигировано от фондовете на ЕС, нали ? За това си траеш обаче.
  • 64 JEB

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "Фери":

    ей бухал сръбски..само на вас колко пъти сме ви мачкали главите за тия 1300 години..и сега да стане пак ще отлетите
  • 65 Герд Мюлер

    7 0 Отговор
    Какво правят Зоран, Пендаровски, и другите северомакедонски политици? Ходят и се срещат с европейски поллитици и по стар метод на МАКЕДОНИЗМА им "промиват" мозъците с цел всички държави от ЕС (включително и САЩ) да се настроят против България. Те въобще не знаят какъв е проблема и най-важното не искат да го разберат. Повтарят едно и също: "Бугарите ке ни земат идентитетот и язикот".
    А не знаят, че БГ им признава техния ПОЛИТИЧЕСКИ формиран от КОМИНТЕРНА и Югославския режим на Тито идентитет. Признава им и ИЗКУСТВЕНО създадения в 1944 г. кодифициран и изменян до ден днешен наричаният от тях "македонски език". Какво трябва да се съгласат северомакедонските политици? Че преди 1944 г. историята между РСМ и РБ е ОБЩА. От там всички герои, като Цар Самоил, Гоце Делчев, Даме Груев, Яне Сандански, Тодор Александров и т.н. са ОБЩИ.
    Другото, което трябва да направят е за новата учебна 2021/2022 във ВСИЧКИ УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ да се заличат определенията за "бугарите", че са татари, фашисти, окупатори и т.н.
    Такя, че Зоране, стига сте шетали по Европа да харчите парите на своя народ, а си седнете на ду@етата започнете да работите по описаните от мен по-горе ОСНОВНИ ЗАДАЧИ.
  • 66 Защо

    7 0 Отговор
    след, като "проблемът между двете страни му изглежда комичен" сърбоманчето Зоран не се смее а хленчи ?!

    Коментиран от #69

  • 67 високоговорител

    3 0 Отговор
    Абе Заю Баев, как мислиш ти, че българите трябва да се откажат от историята си, за да подкрепят вашата измислена държава и измислена история? Има стари ръкописи и 10001 че и отгоре исторически доказателства, кой прав - кой крив! Стига вече се излагахте - признайте си и ще ви простим! Ние не сме лоши хора... но мразим лъжата!

    Коментиран от #70

  • 68 Реципрочно

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "АНОНИМЕН":

    БЪЛГАРИЯ ДА НАСТОЯВА ГЪРЦИЯ ДА ВЪРНЕ НАНАСЛЕДНИКА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ОСТРОВИТЕ.
  • 69 Така е най-справедливо

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Защо":

    Докато Заев проповядва и разнася лъжи срещу БГ из Европа, да се спрат всякакви контакти с комичната РСМ. Албания да се откъсне от глупавия пакет и да започне самостоятелно преговори за влизане в ЕС. РСМ ДА ИЗЧАКА ТРЕТАТА ВЪЛНА НА РАЗШИРЕНИЕ И ДА ВЛЕЗЕ В ЕС ЗАЕДНО СЪС СЪРБИЯ.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Здрасти

    3 0 Отговор
    Да се извинят официално за всичката помия , която изсипаха за нашата страна България. После да признаят всички наши претренции по различните исторически въпроси . Да премахнат от учебницити си лъжите , и след това може да получат съгласие.
  • 73 Полковник РУМНО

    5 0 Отговор
    Не на влизането на РСМ в ЕС. Влизането на Македония означава край на българската азбука, писменост и история. Гърция води преговори 28 години с РСМ и накрая стана нейното. Това много добре се знае.
  • 74 Тракийскибг

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дамян":

    Заминавай
  • 75 Shrek

    2 0 Отговор
    Името "Северна Македония" е географско понятие. Реалното име на тази измислена държава е югозападна България!
Новини по държави: