Last news in Fakti

14 Май, 2021 20:57 6 079 31

Принц Хари: Заради травмите в детството се хвърлих в луди купони, канабис и алкохол!

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • принц чарлз

Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята

Принц Хари: Заради травмите в детството се хвърлих в луди купони, канабис и алкохол! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Принц Хари обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с “травма от детството”. Той разкритикува баща си принц Чарлз, докато говореше в подкаста Armchair Expert за психичното здраве в САЩ, съобщи в. “Дейли мейл”.

Според Хари принцът на Уелс е страдал заради възпитанието на кралицата и принц Филип, а след това “се отнасяше с мен така, както са се отнасяли с него”.

“Това е много генетична болка и страдание, които се предават през поколенията, така че ние като родители трябва да направим, каквото можем, и да кажем: Знаеш ли какво, това ми се случи, но ще се погрижа да не се случи на теб. И ето ме тук, преместих цялото си семейство в САЩ, това не беше планът, но понякога трябва да вземаш решения и да поставяш семейството и психичното си здраве на първо място”, каза херцогът на Съсекс.

“Не мисля, че трябва да сочим с пръст или да обвиняваме някого, но със сигурност, когато става въпрос за родителство, ако съм изпитвал някаква форма на болка или страдание поради болката или страданието, които може би са претърпели баща ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, за да не предам болката на моите деца”, заяви принцът, който очаква второ дете от съпругата си Меган.

Принц Хари сравни живота си в кралското семейство с филма “Шоуто на Труман” и “обитаването на зоопарк” в шокиращото си ново интервю, предаде Асошиейтед прес. “Шоуто на Труман” (1998) с Джим Кери разказва за живота на Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато той се сблъсква с хора, които са наети актьори.

Херцогът на Съсекс призна, че щом навършил 20 години, искал да напусне кралското семейство заради “това, което причини на майка ми”. След развода си с Чарлз лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

Принц Хари не крие страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.

“Не искам тази работа, не искам да съм тук, не искам да правя това "Вижте какво се случи с майка ми”, казва 36-годишният Хари.

В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 г., след като е обявил плановете със съпругата му да се откажат от ролите си в монархията. Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята.

Принц Хари споделя още, че се чувства по-свободен, след като той и семейството му са се преместили в Калифорния.

“Живеейки тук сега, мога да вдигна глава и всъщност да се почувствам различен”, споделя Хари и допълва, че може да води сина си Арчи на разходки с велосипеди. “Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен”, казва Хари.

Херцогът на Съсекс описа как е започнал терапия, след като Меган видяла, че той е много гневен. Той разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците.

Междувременно музеят на мадам Тюсо премести восъчните фигури на принц Хари и жена му от кралския кът и ги постави в зоната с холивудските знаменитости.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аномалия

    19 0 Отговор
    Горкия той.
  • 3 ARMA 3

    24 5 Отговор
    Тоя Хари ще искочи че е психопат и не истински син на Чарлс, травми, купони, разврат, алкохол, наркотици, като военен пилот убивал невинни взе си някаква индийка от папуанско нигерийски произход, би дуспата на родата и семейството си същия като Хънтър Байдън който взимаше милиони от корупция в Украйна спал с жени взимал наркотици а корумпирания му баща пада всеки ден по стълбите

    Коментиран от #11

  • 4 русенец

    23 1 Отговор
    То децата на членовете и на нашето Полит бюро правеха същото. Интересно ми е от какъв зор пишете за някой, който е никой. И ние си имаме достатъчно наркомани и лентяи.

    Коментиран от #7

  • 5 пешо

    23 0 Отговор
    всеки пияница си има алиби. предполагам, всеки наркоман - също.

    Коментиран от #10

  • 6 Иван

    11 0 Отговор
    Ооо ще почне и да стреля напосоки като Американски пират
  • 7 Сравнение

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    ... повърхностно!!! Необходимо е по-задълбочен анализ.
  • 8 Шматка

    14 2 Отговор
    Хари едвам е завършил училище и то с много ниски оценки.Но пък на кой му пука за тоя убиец от Афганистан
  • 9 Жива да ни бях

    20 2 Отговор
    Ох и аз съм много травмиран в детството. Дайте ме сега канабис, алкохол и много купони да си лекувам травмите ...
  • 10 SQUAD 2015

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "пешо":

    Алибито на пияницата който уби Милен Цветков е аз заспах да не сте ме будили
  • 11 Чичо

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "ARMA 3":

    С тая риба коса точно на Чарлз мяза
  • 12 Кумчо Вълчо

    28 1 Отговор
    Лигльо , милиарди хора по света мечтаят да ти имат проблемите бе мухльо. Жена ти те навря под полата си.
  • 13 КАЖИ СИ ИСТИНАТА КАЛТАК!!

    7 0 Отговор
    ТАЯ СИГАНКА ТЕ СПАСИ!!РАЗБИ СЕ ОТ НАРКОТИЦИ..И ОТ ПЛОСТИТУТКИ В АФРИКА...БЯЛ ГЬЗ НЕ БЕШЕ ВИДЯЛ ОТ МНОГО ГОДИНИ 🤑🤑🤑
  • 14 Салама

    13 0 Отговор
    Имал генетични проблеми..., по скоро са му били генитални;)
  • 15 Артисти

    6 2 Отговор
    Цялата работа е , че Елизабет не даде на Арчи титлата принц...е как да пусне в наследяването на трона ..полуиндианец...Хари сега отмъщава за майка си , но Европа нещо не е възмутена, а ФАЩ вече са ивън класацията за морал и логика
  • 16 Анонимен

    6 1 Отговор
    Травми....Паразити.
  • 17 принц на камила

    16 1 Отговор
    Какво чудно има? Той е англичанин. Идете лятос на "слънчака" и ще ги видите как се търкалят пияни, наакани и дрогирани! Елита на демокрацията, кво да ги правиш.
    После руснаците били такива-онакива.
    Я марш!

    Коментиран от #19

  • 18 No Exit

    15 0 Отговор
    Херцогът на Единбург (и негов дядо) е имал много по-травмиращо детство, но не става наркоман, а герой от войната. Две поколения са достатъчни за избичването на една фамилия, на една нация, на света
  • 19 No Exit

    10 0 Отговор

    До коментар #17 от "принц на камила":

    Слънчака е място за алкохолен туризъм на най-големите боклуци от Острова. Друго такова място е Бенидорм в Испания, но то е няколко класи над Слънчака. Кой нормален ще отиде на почивка там?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Охрани,дворци,етикет,цървули на босо

    7 1 Отговор
    Откъде една царска особа си е набавяла наркотиците?Само това кажете

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 хихихихихи

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Охрани,дворци,етикет,цървули на босо":

    С зелената рецепта на баба му!
  • 26 Вяра

    3 3 Отговор
    Не искам тая работа... - то това работа ли е , облечен, обут със скъпсрски дрехи, обикаля света, яде и пии като цар от джоба на народа... Наглец и половина тоя смотльо - иска да продължават да го издържат с милиони... Е ние не искаме, не е сакат да работи като другите, но и това не иска, а иска да плямпа като клюкар и да му плащат. Гнусен и отвратителен тип...
  • 27 Верно е, че

    1 1 Отговор
    плямпа за пари, ама от сърце, а не като брат му лицемерина.
  • 28 Бог ни дели само на мъже и жени!

    1 3 Отговор
    Мене па ми харесват Хари и Мегън! Те бяха втората цигулка,която оркестъра неискаше,защото им били много 2 цигулки. Е, сега оркестъра ще е с 1 цигулка и ще видиме как ще звучи.
    А, Хари си е точен мъж и точно постъпи и постъпва.
    Не е виновен ,че се е родил принц . Не е задължително да играе кралската игра,след като не му харесва тая работа. Има пълното право да се откаже и го направи!
    Ама татенцето Чарлз да не се скатава ,а да си плаща!
    Да, Хари може и да отмъщава за майка си на баща си и на папараците и на кралското семейство.
    Но кой може да го вини за това?! Той просто казва голата истина! А тя е:
    КРАЛЯ Е ГОЛ!
    БРАВО БЕ ХАРИ! ПИЧ И ПОЛОВИНА СИ!

    Коментиран от #29

  • 29 яко ни лъжат

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Бог ни дели само на мъже и жени!":

    ДА АМА БОГОИЗБРАНИЯ ПРИНЦ ХАРИ ЯКО СЕ Е ДРУСАЛ СА КАНАБИС И ПРОСТИТУТКИ. СИНЯТА КРЪВ Е НАЙ- ЛОШАТА.
  • 30 Бог ни дели само на мъже и жени!

    0 0 Отговор
    Хари не е богоизбран принц! Никой цар,крал, принц и прочее,не е избран от Бога! Да погледнем в историята:В началото народа е въздигнал водача си за крал и после е станало по наследство. Но......ако народа не е доволен от краля-може да го свали! Нали така? Кралицата има около 70% положителна оценка от народа и затова е още на трона. Интересно ще стане, когато Чарлс стане крал и да видиме той колко процента ще има. Той нали мисли да свие бройката на почетните кралски особи до 7- Чарлс и Камила, Уйлям и Кейт и трите им деца. Та само те ще са на издръжка на данъкоплатците,а всички други от кралското семейство или ще работят на заплата в фирмата или да си търсят друга работа.
    Е, Хари познава най-добре баща си и овреме се пренесе в щатите и добре ,че Мегън е американка.
    То англичанките нещат да се женят за принцове,защото си знаят какво ги чака........!
    А що се отнася за канабиса и проститутките- сигурно е вярно,щом и Хари не го отрича.
    Друсал се е по всички начини,нали така? Лошо е правил само на себе си,нали така?
    Е, Хари не е светец. Но кой ли пък е.
    То си е казано: Прекаления светец и на Бога не е драг!
    Ще поживеем -ще видим и времето ще покаже.
    То тоя кралски филм на живо вече е сериал.
    Приятно ви гледане!
  • 31 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Здрасти Хари, кво става, дюзата държи ли или стърва вече лекичко?
Новини по държави: