Last news in Fakti

17 Май, 2021 15:54 1 888 8

Германия готви поскъпване на самолетните билети

  • германия-
  • полети-
  • аналена бербок

Приоритетите на Аналена Бербок

Германия готви поскъпване на самолетните билети - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия може да въведе драстично поскъпване на билетите за авиокомпаниите. Това обяви Аналена Бербок, която е кандидат за канцлер на Зелените в страната, съобщи Ди Велт.

Днес тя обяви какви ще са нейните приоритети при победа. Предварителните проучвания сочат нейната партия като водач по доверие.

Тя обяви идеи за някои екологични промени. Вероятно ще бъде засилено данъчното облагане над авиокомпаниите.

Планира се и премахване на кратките полети в страната. Според нея не е справедливо пътуването на дълги разстояния с железопътен транспорт да е скъпо.

Ще бъдат разгледани суперофертите на някои авиокомпании за градски и островен туризъм. Припомня се, че това е възможно, заради държавни субсидии.

Някои медии призовават да се планират промени за достъпно пътуване с влакове и после да се разглеждат предложенията на компаниите за полети.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Army Ranger

    10 2 Отговор
    Вече никой не лети а те ще поскъпнат билетите, сигурно милиони африкански орди ще пътуват с самолет да внесат още демокрация в Германия, както каза Жириновски отдавна трябваше да се закрие Германия като държава , като този път ще стане не военно а по собствено желание

    Коментиран от #5

  • 2 Перо

    7 1 Отговор
    Тази политика ще доведе до дърпане на пари от джоба на Луфтханза и пълнене на джобовете на чуждите копърки!

    Коментиран от #6

  • 3 Бай Манчо

    3 2 Отговор
    Да ги увеличават , Луфтханза отдавна не е това което беше - преди беше високи цени и отвратително обслужване , а сега още по-високи цени .
  • 4 Всички

    5 1 Отговор
    с влак !
  • 5 Erдд

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Army Ranger":

    Навремето хитлер доста ги трепа жените им търчат на запад да се оправят ,че руснака не му става.
  • 6 Еди

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Това важи за всички не е за отделни.
  • 7 111

    4 0 Отговор
    Поредната стъпка от плана за тотален контрол. Потърсете документа "Absolute Zero" или най-добре гледайте видеото "ABSOLUTE SLAVERY: Zero Carbon Agenda Deconstructed".

    Накратко - до 2050 година - без самолети, без кораби, само с малки електрически коли и влакове, без животновъдство и земеделие, без печки на газ, без камини, без цимент и нова стомана и т.н.

    Цел? Всичко да е на ток, за да може оцелелите да зависят напълно от произвеждащите го. Всичко да е бъкано с електроника, за да може всеки и всичко да бъде следено, включително всяко ваше действие, всяка ваша мисъл, всяка хапка храна, която изядете или изхвърлите. Всичко да е противоприродно - лабораторно създадено месо, генно модифицирани, отгледани без слънце растения, химия вместо билки, 31 пола вместо 2.

    Уж всичко в името на премахването на въглеродния двуокис. А въглеродът, наред с кислорода и водорода, е основен градивен елемент на живота на Земята.

    Освен това:
    Фирмата "Ааника" разработва генно модифициран микроб с цел проследяването му като баркод, който не може да се махне след измиване или дори варене на храната. "Майкрософт" има патент "WO 2020/060606 A1" за датчик в тялото, който ще ви прави ЕЕГ и ЯМР, ще ви следи реакциите и според тях ще ви се дават виртуални пари.

    1984 идва. Полицията на мисълта чука на вратата.
  • 8 Жоро

    4 0 Отговор
    Ами браво бе, не се нагушихте. 5 милиарда всяка година дерат от хората като данък телевизор, горива, храни и т.н. Е затова догодина се пренасяме със семейството от Германия в Испания. Тея Зелени малоомняци ще затрият и малкото останало хубаво в Германия. Цялата чернота тук ги подкрепя, понеже им обещават чудеса. Ще спрат атомните и въглищни централи и после тока ще стане майко мила. Ама социаладжиите ги подкрепят, понеже цял живот не са платили една домакинска сметка. И се надяват,че вечно ще е така.
Новини по държави: