Last news in Fakti

21 Май, 2021 17:24 1 823 15

Путин може да се срещне с Мъск

  • илон мъск-
  • среща-
  • владимир путин

Това обяви Дмитрий Песков

Путин може да се срещне с Мъск - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Надявам се, че някой ден руският държавен глава Владимир Путин ще се срещне с Илон Мъск. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Днес Мъск участва в научен форум в Русия. Той вече заяви, че е готов да разговаря с Владимир Путин.

Дори го покани на конференция в една от новите социални платформи. Песков заяви, че към момента няма подготовка за такъв разговор.

Той обаче се надява, че в даден момент това ще се осъществи. Дипломатът заяви, че Мъск е много емблематична фигура в САЩ.

Той го определи като визионер. За руските учени е важно да могат да комуникират с експерти от подобна величина.

Подобен диалог сравнява мирогледи и може да доведе до иновации за всяка страна.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слипи Джо

    15 8 Отговор
    Що, ще обсъждат изстрелването на Джо Байдън, към Марс ли ?
  • 2 Майло

    8 5 Отговор
    Е, и? Ще се договорят за производство на електрически лади ?
  • 3 Путин

    9 9 Отговор
    Може, но няма желание!
  • 4 дедо Герчо

    9 13 Отговор
    ИМПЕРАТОРЪТ МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩА С КОГОТО СИ ПОИСКА.....СТИГА ДА ПОИСКА....ХЪХЪХЪ....

    Коментиран от #10

  • 5 Ще се срещнат

    1 9 Отговор
    На слънцето като залезе
  • 6 Squad

    6 4 Отговор
    Ето това е бизнесмен, а не като стареца Бил Гейтс който изневерявал на жена си и вече не му искат фирмите в Китай, ако Байдън процедираше като него досега Америка да са почнали бизнес с Русия Северна Корея и Иран и Венецуела
  • 7 Атака победа

    7 11 Отговор
    Богаташите бягят в Русия скоро ще се смеем че ЮСА е Хондурас с ракети а форума на Дневник СДС Костов Стоянов и Михайлова ще бъдат съдени и подигравани ✌️🇩🇪🤣🇩🇿🇫🇷😏👳

    Коментиран от #12

  • 8 Георгиев

    12 1 Отговор
    На вчерашния форум Мъск отговори на всички въпроси. Заяви , че иска да произвежда Тесла в Русия. Освен това каза , че две от големите зали за конференции в неговата фирма носят имената на Циолковски и Корольов. За Циолковски смята, че е един от най големите гении.
  • 9 аман от дебили

    9 4 Отговор
    "заяви, че Мъск е много емблематична фигура в САЩ." Само в САЩ?... Е за този инфантилизъм, злоба и завистничество, ви се смеят по целия свят.

    Коментиран от #11

  • 10 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "дедо Герчо":

    "Дебелата подметка" се среща с когото му РАЗРЕШАТ. Другото е прах в очите на русофилистиците и техните клонинги.
  • 11 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "аман от дебили":

    Само до преди няколко месеца беше "авантюрист", "измамник", "крадец на руски технологии", "неразбиращ от ракети". Руснаците сменат тактиката, но русофилистиците - не.
  • 12 TAKA

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Атака победа":

    Кажи му атакист и повече не го обиждай, няма да разбере. Дори и да ги плюеш те си мислят че вали дъжд! :)
  • 13 гост

    1 0 Отговор
    Спорът от стотина години е коя система и общество са по-добри,ами Мъск е плод на американското такова,и общува с руския президент на едно нива,не виждам личности продукт на руското общество да правят това с американски президенти.
  • 14 ManofTomorrow

    0 0 Отговор
    Мъск спомена ,че с удоволствие би отворил завод в Русия. Това са само позитиви за тях , така че няма защо Путин да не е доволен.
  • 15 някой

    0 0 Отговор
    че за какво му е да се среща с Мъск?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания