Last news in Fakti

30 Май, 2021 20:45 3 896 29

Скандал в Южна Корея! Американски военни вдигнали луд купон на плаж

  • южна корея-
  • войници-
  • пентагон

В страната все още са в сила строги мерки за социално дистанциране, когато срещите на компании от пет или повече души са забранени, а носенето на маски е задължително за всички

Скандал в Южна Корея! Американски военни вдигнали луд купон на плаж - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Около две хиляди чужденци, сред които значителен брой войници от американския контингент в Южна Корея, организираха купон на най-големия плаж в Южна Корея. Местните жители са се оплакали няколко десетки пъти от поведението на "чуждестранни гости", пише вестник "Российская газета"

Според полицията на плажа са се събрали около 2000 чужденци, които са пили алкохолни напитки, слушали са силна музика, танцували са и са използвали фойерверки - всичко това е забранено на плажовете в Южна Корея. Чужденците, включително значителен брой американски военен персонал, не са спазвали мерките за социално дистанциране и не са носели маски. Всичко е продължило от късната съботна вечер до ранни зори в неделя.

Според полицията те са получили общо 38 жалби за поведението на чужденците тази вечер. Няколко десетки полицаи бяха изпратени на плажа, но, както признаха охранителите, поради прекомерния брой чужденци, полицията не е успяла да прекъсне незаконното парти, което е продължило до изгрев слънце. Полицията не е посмяла да използва сила.

Според наблюдатели повечето шумни "почиващи" са били войници от американския контингент в Южна Корея. Тази година на 31 май, САЩ празнуват Деня на паметта в чест на американските войници, загинали във всички войни и конфликти. Поради празника на американските войници беше позволено да си починат, пътувайки до други региони на Корея.

Поради пандемията от коронавирус, американските военни отдавна не са излизали извън своите части и сега изглежда е взето решение за отслабване на ограниченията.

Междувременно в Южна Корея все още са в сила строги мерки за социално дистанциране, когато срещите на компании от пет или повече души са забранени, а носенето на маски е задължително за всички. Администрацията и полицията на Пусан заявиха, че ще продължат да реагират много по-решително на всяко действие, което нарушава обществения ред.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЗВИНИСЕ БЕ

    21 9 Отговор
    Сидеров и Чукалов да хващат веднага първият полет за Ю.Корея и да накарат американците дабсе извинят!!!Кво си мислят тези?!

    Коментиран от #4

  • 2 НКВД

    50 4 Отговор
    Афроамериканските са спретнали ГЕЙ купон а полицията е гледала животински секс.
  • 3 Империя

    51 6 Отговор
    Няма нищо скандално американските наркомани така си взимат дозата и смъркат трева с алкохол по плажовете на САЩ, всички знаем че американец това не е народ или нация това са сбирщина от кравари, коренно население, африканци и олигарси с лобита които изобщо не им пука за държавата и народа важното е пари да падат от небето а пък може и с печатницата да успеят

    Коментиран от #28

  • 4 Господар

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "ИЗВИНИСЕ БЕ":

    Робе,ако някой влезе у вас неканен и те нае*бе ще му избършеш ли инструмента на изпроводяк?

    Коментиран от #8, #20

  • 5 az #Победа76

    43 5 Отговор
    Това ни чака и нас с тия 4 американски бази...
  • 6 Мето

    43 2 Отговор
    Тея където и да са по света си правят каквото искат и не зачитат нищо и никой освен собствените си интереси.

    Коментиран от #7, #24

  • 7 Империя

    14 18 Отговор

    До коментар #6 от "Мето":

    Това не е дисциплинираната немска армия на Хитлер, сега турци американци натовци руснаци китайци араби обезглавяват без да питат по време на военни мисии. Няма го дисциплинирания немец който беше в България и за вода чакаше на опашката и си плащаяше всичко което купува от български магазин по време на втората световна

    Коментиран от #10

  • 8 Аа,не

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Господар":

    Това е запазена марка на Бялата златка и Чуколинка.
  • 9 Иван Грозни

    21 3 Отговор
    Туй са те хамериканцте, за тях всичко се позволява. Осъзнайнай се народе! Някои държави вече не съществуват благодарение на тия православни .......
  • 10 Прав си

    18 0 Отговор

    До коментар #7 от "Империя":

    А после дойде Ванка с танка.
  • 11 Чешнегирово

    25 1 Отговор
    Поне не са нападнали някой цех за расфасоване на кучета.
  • 12 Сър Алтън Джон

    3 1 Отговор
    🏌️🏌️🏌️🏌️😁
  • 13 американос

    24 3 Отговор
    То е 1удно изпбщо как е написана статия за тая поредна изцепка. В Корея и Япония, това е ежедневие, амма какво да правят като са окупирани?!
    Великите, хамерикански войници, на път от Букурещ за Русе се объркаха и преминаха през Харманли и Свиленград. Вчера пък узнахме, че са нападнали работници и със заредено оръжие са принудили последните да заемат стойка "седнал-мирно". И това е малко, ами новият ни министър ги защити и каза, че всичко е нормално и потърпевшите ще пият студена вода срещу уроки.
    Същите тия супер-дупер войници, барабар със самолетонасачите си, ппреди години, на път към Корея се оказа, че са взели грешен курс и се озоваха на бреговете на Норвегия.
    С такива защитници, врагове не ни трябват!
  • 14 Целия състав от въоръжените сили

    8 1 Отговор
    на всички държави на този свят да се чувстват поздравени с вечният хит ........." Я елате пиленца при батко!" в изпълнение на Милко Калайджиев-МУСТАКА НА НАРОДА (мустака на всички народи😁)

    Коментиран от #16

  • 15 Иван

    15 1 Отговор
    Корейското туземно население се е оплакало на губернатора Давид Соломон Мустафа Масон О'Райъли.
  • 16 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Целия състав от въоръжените сили":

    Представяш ли си как по високоговорителите в база Зона 51 в сащ думи яко тази песен а извънземните танцуват от кеф
  • 17 Аман

    25 2 Отговор
    Празнували били 31 май който е в почит на загиналите американци при вийна Кой нападна Америка та са загинали Никой не е нападал САЩ ...Така че деня трябва да е загинали престъпници отишли в чужди територии да грабят

    Коментиран от #18

  • 18 Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "Аман":

    Загинали в името на Родината, защитавайки я от кибератаките.
  • 19 Щирлиц

    4 16 Отговор
    "Росийская газета" да си изтрие газетата вместо да хаби хартиите с писаници.
  • 20 Дървен шопе

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Господар":

    Даже му го измие а може и интимна прическа да му направи.
  • 21 Отвратен

    5 0 Отговор
    Грешка е станала. Както винаги ще се извинят и толкова!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Алфа Вълкът

    10 0 Отговор
    Българска работа, пращат 10-20 полицая да респектират 2000. Не може да не им го признаем на Путин и Лукашенко щяха се оправят за 0 време. 700 жандерми, 70 БТР и плажната ивица отцепена. Един по един бой и които иска се спасява да плува за Северна Корея.
  • 24 точно така

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мето":

    типично по еврейски...
  • 25 Но Комент

    2 3 Отговор
    Източник на информацията е Российская газета Коментара е Излишен

    Коментиран от #27

  • 26 бушприт

    3 0 Отговор
    " Местните жители са се оплакали няколко десетки пъти от поведението на "чуждестранни гости". Те и в България правят така,ама никой от българските управляващи не реагира адекватно. Дори служебният ни министър на отбраната ги защитава умишленно и им се радва за престъплението,което направиха онзи ден в производствения цех.
  • 27 падналия ангел

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Но Комент":

    Като чака друг източник след колко време излезе наяве случката с американцине в един български цех? Не отговаряй-11 дни! И то не от медиите!
  • 28 коректор

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Империя":

    тревата я пафкаме дрогар, не я смъркаме. а по пшажовете тук (в америка) няма бетон и мутрета, пясъка е на всички а паркинга е 5 кинта за цял ден и има хиляда и фвеста парлко места. червените ви подлоги като митьо очите тук не виреят защото ще го разстреля женица на средна възраст с полимерен пищак с изместен център патрони и патолога не може да различи черния му дроб от гръбначния му мозък. и за това комундетата ви най яд, че има място дето природада не е заградена, както в росенец и бетонирана както на слънчака, и мутропитеци не виреят. и това място наречено сащ изобличава в какви кочини си превръщате собствените държави. а вш вожд е джуджи в двореца в геленджик😂😂😊😂
  • 29 колко

    0 1 Отговор
    Колко са били тези ам.войници от тези 2000 човека...1000, 1500... добре е да знаем бройката, де... Боли го някой дедовия, за този купон, всеки има право да се весели, ама иначе новината е ''шокираща''
Новини по държави: