Last news in Fakti

1 Юни, 2021 00:10 3 062 8

Мрежа за трафик на хора е разбита в Германия и в Словакия

  • трафик на хора-
  • проституция-
  • дългове-
  • незаконни визи-
  • престъпна група

Виетнамец е заподозрян в инжектиране на хормони на жени, работещи като проститутки в Германия

Мрежа за трафик на хора е разбита в Германия и в Словакия - 1
Снимка: Shutterstock

Трима души бяха арестувани днес в Германия и в Словакия в акция срещу престъпна група, обвинена в трафик на виетнамци в европейски страни. Трафикантите са събирали големи такси, след което са принуждавали азиатците да изплащат дълговете си в масажни студиа, публични домове и други места, съобщиха властите.

Полицията в Берлин арестува виетнамка, която живее в германската столица, а словачка е задържана в Братислава. Смята се, че те са част от по-голяма група, която е вкарвала виетнамци в Европа с незаконно получени визи.

Те са обвинени, че са искали суми за трафика, вариращи между 13 000 и 21 000 евро, които после е трябвало да бъдат заработени в козметични салони и апартаменти, използвани като публични домове.

Разследване с участието на германската и словашката полиция, както и Европол установи, че 250 виетнамски мигранти са станали жертви на измама от групата. Те са получавали валидни шенгенски визи, но на фалшиви основания.

След като мигрантите пристигали от Виетнам, били откарвани в Германия с частни автомобили. След това престъпната група прибирала личните им вещи и документи, а самите виетнамци държала в плен, докато не изплатят дълговете си.

Виетнамец е заподозрян в инжектиране на хормони на жени, работещи като проститутки в Германия, за да им попречи да забременеят, се казва в изявление на прокуратурата и полицията.

По време на днешната акция германската полиция е открила 13 души, които са пребивавали незаконно в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смеееех

    1 3 Отговор
    Ахахахахахаха
  • 2 Разбит от заглавието

    8 0 Отговор
    Моля ви, поне в заглавията не правете правописни грешки. С текста сме свикнали вече, ълна трагедия сте... Прочетете го преди да го публикувате, да му се не види!
  • 3 Врачка

    3 0 Отговор
    Йоана,инвестирайте част от заплатата си в езикови курсове ако Факти не ви спонсорират.Ще откриете нови хоризонти в превода на чуждестранния печат любезно поднесен от Факти под формата на турлю гювеч.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смех

    3 3 Отговор
    Цел живот да те инжектират у устата с бел крем Йоано
  • 6 Трябва да въведат

    3 0 Отговор
    Санкциите срещу Германия и Словакия, как така ще си позволяват такива работи???
  • 7 Дара

    4 0 Отговор
    В кенефът Германия всичко е възможно вече да се случва.
  • 8 kondo

    1 0 Отговор
    защо на отвличанията вече им викат 'трафик на хора'!? кой го измисли това?
Новини по държави: