Last news in Fakti

2 Юни, 2021 22:06 1 395 2

Сърбия ще ваксинира граждани на Босна и Херцеговина

  • александър вучич-
  • ваксинация-
  • граждани-
  • безплатен сертификат-
  • гранична зона

Вучич подчерта, че западната ни съседка има достатъчно ваксини

Сърбия ще ваксинира граждани на Босна и Херцеговина - 1
Снимка: Shutterstock

Сръбският президент Александър Вучич заяви, че от утре всички граждани на Босна и Херцеговина, навсякъде и по всяко време, ще могат да се ваксинират и да получат сертификат безплатно, точно както гражданите на Сърбия, предаде Танюг.

След среща с делегацията на Република Сръбска, водена от председателя на президентството на Босна и Херцеговина Милорад Додик и президента на Република Сръбска Желка Цвианович, Вучич каза, че гражданите на Република Сръбска и цяла Босна и Херцеговина могат да бъдат ваксинирани навсякъде в Белград, Ниш, Крагуевац, Лозница и всеки друг град или гранична зона, съобщава БГНЕС.

"Те могат да бъдат ваксинирани напълно безплатно и да получат сертификат за това, точно както гражданите на Сърбия", каза Вучич, подчертавайки, че страната има достатъчно ваксини и че 630 000-640 000 души са ваксинирани през последните двадесет дни , съобщава „Политика”.

Той добави, че Сърбия има достатъчно ваксини за целия регион и призова гражданите на Босна и Херцеговина да бъдат ваксинирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изодзадзе ли

    2 0 Отговор
    Сърбежите ги рубашките
  • 2 Дебилчев

    2 0 Отговор
    С ментета ваксини, оффф