Last news in Fakti

5 Юни, 2021 09:21 1 964 20

Путин не очаква пробив от срещата си с Байдън

  • русия-
  • путин-
  • сащ-
  • байдън

Позиция на Кремъл

 Путин не очаква пробив от срещата си с Байдън - 1
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че не очаква пробив от предстоящата среща с американския си колега Джо Байдън в Женева на 16 юни, предаде ТАСС. Путин обаче смята, че въпреки противоречията, двете страни имат общи интереси като намиране на решение за екологичните проблеми, стратегическата стабилност и съвместната работа по редица регионални кризи, коментира БНР.

Президентът на Русия отбеляза, че Съединените щати трябва да се научат да уважават руските интереси, за да може отношенията между Москва и Вашингтон да се нормализират. В същото време той почерта, че не Русия е вкарала тези връзки в състоянието, в което са в момента.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТттД

    31 5 Отговор
    Путин е реалист и вижда адекватно нещата ставащи по света.Прагматик и стратег с изключително хладнокръвие и чувство за справедливост.Тъй че най-вероятно ще излезе прав и в тази си прогноза.
  • 3 Дмитрий

    4 28 Отговор
    Пробив ще има в сибир.И може би от китайците

    Коментиран от #5, #13

  • 4 Kcanba

    22 4 Отговор
    За какво му е пробив на Путин!?
    Русия си взеа своето - Крим, победа в Сирия, Севрен поток 2. Открит военен съюз с Китай. Сега хунтата в Бандерия и клинтънбиден-ски рептили остават без доходи и могат тръбата да сия ползват в задния двор.

    Коментиран от #8

  • 5 Kcanba

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дмитрий":

    Визираш Сибир с китайците в Тихоокенаският регион? Да, прав си донякъде, без да се осъзнаваш
  • 6 надарена кака

    5 1 Отговор
    Дреме ми на копринената танга!
  • 7 Варненец

    14 3 Отговор
    Целта на САЩ-акцията не е да се бори с корупцията, а да се вреди на Русия, да се спре Балкански поток. Бойко и Доган подкрепят газопровода, сега САЩ им казват: "Спрете го!" Това е разработка на ЦРУ срещу Русия, ние не ги интересуваме и 0 %.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Софиянец

    1 18 Отговор
    На полуръста му е ясно и се извинява да не му се смее цял свят. Ще го плющят яко жужето, а то ще кима на парцали и ще проси за уважение.
  • 11 жужетоЗе

    3 5 Отговор
    напълнете ми тръбата, щото изпазнени сме!
    Путин е виновен за всичко!
    Софиянци от 4-ия километър, добре дошли в Свободна Украина, очакваме ви!!!
  • 12 Яжте,пийте света плаща

    1 2 Отговор
    Поне ще си отидат на чер хайвер върху препечена филия с краве масло намазана
  • 13 ХИЛЪРИ

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дмитрий":

    АМИ КАТ НЯМА ПРОБИВ,ЗА КАКВО ЩЕ СЕ СРЕЩАТЕ???? НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ СРЕЩАТА.
  • 14 какво да очаква

    4 9 Отговор
    Байдън си каза мнението вече.Дуджакът е килър..
  • 15 !!!?

    3 8 Отговор
    За Путин е достатъчно едно селфи с Байдън, за да обясни на мужика, че видиш ли, вече не е убиец !!!?
  • 16 Очевидно

    10 1 Отговор
    Путин отива на тази среща само от възпитание и уважение към САЩ.Той знае, че нищо съществено не може да предложи американския президент.

    Коментиран от #17

  • 17 Очевидно

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Очевидно":

    за всички е ,че Джо предложи срещата!Вова няма зор да се вижда с него,тъй като нищо не зависи от т-нар Президент избран с изборни манипулации и бранеща го войска пред Белия дом омотан в бозбива тел!Срам и позор!
  • 18 ССсс

    5 0 Отговор
    Г-н.Путин.Кажи на този с деменсията да каже на американците, да се окопават по дълбоко защото с тази наглост с която заливат света,скоро могат да станат лунен пейзаж.За информация всеки 4 мало умник в САЩ,който живее в къща си е изкопал подземен склад,където ще се крие при ядрена война,надявайки се да оцелее.Колко трябва да си тъъъъп,за да копаеш дупки,които няма как да те спасят.
  • 19 Каза Още

    3 0 Отговор
    „Можете да оцените нашата политическа система по различни начини . Той се развива в съответствие с нивото на развитие на руското общество. И моля, оставете ни правото сами да решаваме как да организираме тази част от живота си “

    Като пример той посочи процеса на подсъдимите по делото за щурма на Капитолия.

    „Те са изправени пред много тежки обвинения, включително заговор за завземане на властта. Те могат да станат от 15 до 25 години. Не сте се опитвали да попитате на какво основание. Защо се интересувате само от нашата несистемна опозиция? "
  • 20 Петолъчкин

    1 3 Отговор
    Гнома да си седи в Бункера и да не замърсява пространството
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания