Last news in Fakti

7 Юни, 2021 17:48 1 383 3

Само един нов случай на коронавирус в Република Северна Македония

  • северна македония-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ваксина

Министерството на здравеопазването съобщи, че миналата седмица у пациент, настанен в частна болница, е констатиран индийският вариант на COVID-19

Само един нов случай на коронавирус в Република Северна Македония - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

През последните 24 часа в Република Северна Македония са направени 1375 теста за коронавирус, от които е потвърден само един нов случай на зараза, съобщи скопската телевизия Нова, цитирана от БТА.

За същия период са регистрирани 204 оздравели пациенти и трима починали в болница от последиците на COVID-19.

Досега в страната са направени общо 815 893 теста за COVID-19, броят на заразените от началото на пандемията е 155 418, оздравелите са 149 496, починалите - 5458, а активните случаи в момента са 464.

Министерството на здравеопазването съобщи днес, че миналата седмица у пациент, настанен в частна болница, е констатиран индийският вариант на коронавируса.

Пациентът се върнал наскоро от Ирак, където преди това се разболял и лежал в болница. След връщането му в страната веднага бил откаран с линейка в клиниката. Състоянието му е стабилно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    7 0 Отговор
    Един болен, трима починали.
    Македония!
  • 2 Западни Балкани

    4 0 Отговор
    И той се оказа българин :)
  • 3 Карък

    3 0 Отговор
    Браво бе!