Last news in Fakti

8 Юни, 2021 21:25 2 727 5

Обвинение: Байдън и Харис нямат решение за проблема с границата!

  • сащ-
  • мексико-
  • джо байдън-
  • камала харис-
  • мигранти

Републиканците обвиняват имиграционната политика на демократите за вълната от повече от 172 000 мигранти през март, включително рекорден брой на непридружени деца

Обвинение: Байдън и Харис нямат решение за проблема с границата! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът и вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и Камала Харис нямат решение за проблема мигрантския поток на границата, според видни фигури сред републиканците.

Сенаторът от щата Тексас Тед Крус остро нападна във вторник администрацията на държавния глава, че нарочно избягват да посещават южната граница в опит да прикрият криза, за която знаят, че не могат да се справят, без да възстановят политиката на експрезидента Доналд Тръмп.

Има причина Камала Харис и Джо Байдън да не искат да отидат до границата. Защото знаят, че репортерите ще ги последват. Тяхната стратегия е проста: опитват се да прикрият това, което се случва, нападна ги той.

По думите му, Fox излъчва изявлението му и той е благодарен за дадената му трибуна, за да сподели притесненията си. В същото време обаче, CNN ABC, CBS и NBC мълчат, че проблемът продължава да съществува. Според него, посочените медии са корумпирани.

Припомняме, че той говори по проблема по време на посещението на Харис в Мексико, където тя обсъди въпроса с мексиканския президент Андрес Обрадор.

Харис не за първи път е подложена на натиск заради факта, че откакто е вицепрезидент не е посетила границата.

Белият дом отхвърли тези критики, като заяви, че тя отговаря за дипломатическите преговори, свързани с насочването на първопричините за кризата, а не за самата граница.

Републиканците обвиняват имиграционната политика на демократите за вълната от повече от 172 000 мигранти през март, включително рекорден брой на непридружени деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    23 0 Отговор
    те нямат за задача да решават проблеми...тяхната задача е да създавт такива
  • 2 един от многото

    13 1 Отговор
    Какъв проблем може да са мигрантите , важното е да се запичат с Русия и Китай! Иначе няма кой друг да ги драсне от света , както модератор от Факти драска каквото си иска!

    Коментиран от #4

  • 3 Hess

    12 2 Отговор
    Кви са тия имена ве-Камала Харис,Херо Мустафа...кво става тука...?!?
  • 4 russia today

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "един от многото":

    Грешиш тука, мислиш че света имат корумпирани медии като нас? Russia today или RT на английски със английски репортери имат повече гледания от BBC , CNN или кои да е от другите им смешни канали които правят копи пейст един на друг.
  • 5 russia today

    10 1 Отговор
    Иначе за подкупоста на американските медии ще разбереш от статистиката. Против Тръмп бяха 98% от всички американски медии -говорим от CNN , new york time, Bloomberg , washongton post до всеки един градски вестник или радио. Само Fox news го подкрепяше.