Last news in Fakti

9 Юни, 2021 11:31 8 991 64

Външна намеса! НЛО изключвали ядрени оръжия на САЩ и включвали на други страни

  • нло-
  • извънземни-
  • ядрени оръжия

Очаква се некласифицирана версия да бъде представена на Конгреса на Съединените щати до 25 юни

Външна намеса! НЛО изключвали ядрени оръжия на САЩ и включвали на други страни  - 1
Снимка: shutterstock

Бившият директор на класифицираната програма на Пентагона за събиране и анализ на данни за "аномални космически заплахи" Луис Елизондо твърди, че неидентифицираните летящи обекти - НЛО са имали пряко въздействие върху американските ядрени инсталации, коментира той в интервю за The Washington Post.

"В нашата страна вече е имало случаи, когато тези НЛО са се намесвали и всъщност са изключвали нашия ядрен потенциал ... Но в същия контекст имаме доказателства, че в други страни те са се намесили в техните ядрени технологии и са ги включвали, което за мен е не по-малко важно", обяснява Елизондо.

"Изглежда има някакво припокриване между тези наблюдения на НЛО и нашата ядрена технология, независимо дали става дума за ядрени двигатели, ядрена енергия или системи за ядрено оръжие. Освен това същите тези наблюдения са направени в чужбина в други страни, същите инциденти, така че това ни говори за глобален проблем", каза той.

"Мисля, че в момента има достатъчно данни, за да се демонстрира, че НЛО имат интерес към нашите ядрени технологии и способността да се намесват в тези ядрени технологии", допълва той, изразявайки опасения относно ядрените самолетоносачи.

"Мисля, че да, не би трябвало да е изненадващо, че интересът към нашите възможности, свързани с ядрените технологии, се е увеличил. И флотът, разбира се, не е имунизиран от това вмешателство".

Той коментира доклада на американското разузнаване, който все още не е публикуван. Очаква се некласифицирана версия да бъде представена на Конгреса на САЩ до 25 юни.

Елизондо подчерта, че в доклада се посочва, че НЛО не са разработка на Русия, Китай или САЩ. "Тази седмица научихме за дискусиите на ръководството на най-високо ниво, които този доклад окончателно твърди, веднъж завинаги, че това не е наша технология. И това е много важно".

"Така че остават само две опции и отново това е чужда конфронтация или нещо съвсем различно. И мисля, че сега започваме да откриваме, както чухме от директора на Националното разузнаване и от собствения си опит мога да ви кажа, че сме напълно сигурни, че това не е руска или китайска технология".

По негово мнение докладът ще посочи, че има около 100 случая на наблюдения на НЛО, които са достатъчно убедителни, за да изискват допълнително внимателно проучване на това явление.

"Ако се окаже, че е някаква вражеска технология, която наистина ни превъзхожда в технологичната сфера, 180 дни (продължителността на разследването), мисля, че няма да са достатъчни. Аз мисля, че доклада ще каже приблизително следното: "Има около сто случая, които са достатъчно убедителни, че те определено демонстрират някакъв вид способности, технологии, които ние нямаме", коментира бившият шеф на НЛО програма за събиране на данни.

"Второ, ние нямаме никаква представа какво е това. Нямаме доказателства, които да предполагат, че са от космоса, но в същото време нямаме доказателства, че не са."

Според него съвременните технологии за наблюдение правят възможно записването на НЛО не само в небето, но и под водата. Той каза, че тези обекти се отличават от технологиите, налични в Съединените щати, със изключително висока "скорост, способност незабавно да променят посоката на движение", "камуфлаж или, както се нарича още, ниска видимост", както и "способност не само да лети в нашата атмосфера - на малки и големи височини - но и потенциално във вакуум, например в космоса и дори под водата."

"Видяхме тези обекти, те бяха записани не само в нашата атмосфера, има доказателства, които предполагат, че те също са били проследени под вода", добави Елизондо.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалистъ

    132 5 Отговор
    Може би има някакъв по-висш разум, който ни спасява от катастрофа, защото ние хората сме прости, алчни и злобни и ако зависише само от нас, отдавна да сме затрили планетата и себе си с нея.

    Коментиран от #36, #39

  • 2 ЪРП

    101 6 Отговор
    ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ТОВА ДАВАХА ОЩЕ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ
    ТОЧНО КАК СА АКТИВИРАЛИ И ДЕЗАКТИВИРАЛИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ !

    СЛАВА БОГУ, ТЕЗИ СЪЗДАНИЯ ВСЕ ОЩЕ НИ ПАЗЯТ И НЕ СА РЕШИЛИ ДА НИ ЗАТРИЯТ!!!!!!

    Коментиран от #40

  • 3 YUI

    82 4 Отговор
    Наложете им санкции на тези, за какви се мислят, Дъмбфъкистан е най-развитата нация в света. До санкциите на Русия и тези от други цивилизации. Даже им наложете и газ от къде да купуват.
  • 4 Covid

    87 4 Отговор
    Сега и с НЛО ще занимават овцете, само и само да не се усетят, как глобалистките лунатици ги водят на заколение.
  • 5 ХА ХА ХА

    90 1 Отговор
    Щом не са китайски или руски , тези НЛО та сигурно са македонски .
  • 6 НАТО ВЕЦ

    79 1 Отговор
    То всеки с малко акъл би ви дръпнал шалтера. Извънземните явно са разумни.
  • 7 Коментатор

    70 2 Отговор
    Едва ли може да има по хубава новина ако това Нло им изключва ядрените арсенали
  • 8 Баня

    63 3 Отговор
    Започнаха пак американските филми. Пак ще спасяват света. Само глупости в празните им глави.
  • 9 ТекирдаРакъ

    47 5 Отговор
    На едните извънземни им изключват и включват ракетите, на други звездите им говорят, трети смучат енергия като гушнат някое дръво, четвърти развалят магии с катеричката "Беатрис", даже вече взеха и да вярват на мъжете, които са "жени затворени в мъжко тяло". Не знам кои видове са на изчезване и как ги пазаят, ама здравият разум трябва да бъде № 1 в тая листа, че с каквато скорост изчезва скоро ще се напълни с наполеоновци.
  • 10 Никакво

    34 5 Отговор
    НЛО не са това. Всички знаем че това са вражески устройства които искат да навредят на нашите американски приятели
  • 11 Тъпу тролче

    64 1 Отговор
    Ужас! Извънземните са се съюзили с рашките и въртят номера на америте😂🤣😂
  • 12 Българин

    45 2 Отговор
    Американците тотално изтрещяха! Ако се намесва ха разни извън земни за да ни предпазват, що не се намесиха в Украйна като гръмна аец-а?
  • 13 Страно

    30 1 Отговор
    Деменцията не е заразно.
  • 14 1212

    49 0 Отговор
    Като дете счупих полилея вкъщи и аз се опитах да обвиня извънземните ама ядох шамари... а верно извънземните бяха виновни :-D
  • 15 Фен

    20 4 Отговор
    Този трябва да е прибран в лудницата

    Коментиран от #50

  • 16 пострадавши

    38 0 Отговор
    А аз се чудя що снощи изненадващо и безпричинно изчезна Булсаткома, а то ко било?
  • 17 Елизондоо,

    43 2 Отговор
    добре че са извънземните да ни пазят от вашия изкуфял президент, че ако докопа куфарчето с бутоните.....
  • 18 Ковидарите

    28 3 Отговор
    Във връзка със зачистилите НЛО ваксинациите трябва да се ускорят!
  • 19 3953

    27 2 Отговор
    Искам да кажа, че ако вие имате мравуняк в двора който ви пречи, най- вероятно бихте го разрушили.
    Явно извънземните имат някаква полза да са на земята, но въпреки че нашите аец им пречат, не ни унишожават. Може би защото са с по-висок интелект отколкото примати като нас.
  • 20 Причина може да бъде!

    27 0 Отговор
    Извънземни пуснаха наши ядрени ракети (на САЩ) към Русия и Китай. Ние ни "лук яли", ни "лук мирисали". А може и за по-висок бюджет за военните им и оръгия.
  • 21 ⚜️Илюминат⚜️

    26 2 Отговор
    Пазят ни от нас самите! Спомнете си ядреното предупреждение за атака над Хавайските острови! Доказаха , че няма как да се включи само и доказаха ,че по протокол повече от един човек участва в активирането на предупреждението! В него ден Кими Чен Ун им метна атома , но някой или нещо неутрализира атаката и не бяха САЩ ! От този момент Кими омекна към съседите си и САЩ и спря да изстрелва ракети дори за учения , а САЩ цял президент пратиха да си говори с него! Хубаво е , че непознати сили бдят над нас , само в тях ми е надеждата !

    Коментиран от #27

  • 22 пешо

    17 5 Отговор
    работа на путин , налагай санкций
  • 23 АЛФ

    31 1 Отговор
    Няма се плашите. Това са Боширката и Петров от ГРУ! Те са безобидни и на никога непречат.
    Пийте си спокойно белината! Няма страшно!
  • 24 🐮 краваре

    24 1 Отговор
    Путин ги е накарал.
    Санкции !
  • 25 Хахахах

    17 1 Отговор
    Ако НЛО-тата имаха поне малко акъл - щяха да им взривят ракетите докато са в силозите.
  • 26 Седесарят.

    26 0 Отговор
    Телетата,ги повеждат ,през дълъг и завъртян канал към дръвника..Да се разсеят ,и после ги замайват със шок ,токов удар...Измислено е от Янките,,да убият жертвата ,,демократично,,..Много е хуманно..!!.Сега почва да се прилага при хомосапиенса..Почват те от далеко..!!.
  • 27 В.В.П.

    13 2 Отговор

    До коментар #21 от "⚜️Илюминат⚜️":

    Не съм много убеден ,че някой пази Земята.Даже хич,не съм убеден !!
  • 28 КОНТРАТА

    20 1 Отговор
    Адолф се връща от миналото с ВИП летящата си тарелка да растройва краварите заради предателството им през ВСВ към него!
  • 29 Кон с спирачка

    14 0 Отговор
    "Метеоритът" в Челябинск също е бил нло, даже две. Там също има някаква военни база и складове с боеприпаси.
  • 30 123

    16 0 Отговор
    Извънземните направо да засилят ядрените арсенали от целия свят към някоя черна дупка.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хахаха

    14 0 Отговор
    Търсят Боко Тиквата, че бил избягал от тамошната зоологическа градина.
  • 33 Сандо

    13 0 Отговор
    Някой ден ще разберат,че не могат да се преборят с човешката глупост и това ще е краят.
  • 34 Гецата

    21 1 Отговор
    Тва е македонска технология!
  • 35 Въх

    21 0 Отговор
    Извънземните ни пазели.Айде бе малко по сериозно,а къде са били през всичките тези геноциди и бомбенето на Япония с два атомни бомби и стотиците ядрени опити? Както навремето един руски дежурещ е предотвратил ядрена война благодарение на разума си и сега има разумни военни които ни пазят от истерични политици.

    Коментиран от #41

  • 36 мироюб бенатов

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "реалистъ":

    А като се има предвид, че 80 % от американците са наркомани...
  • 37 Ягуар

    19 0 Отговор
    Приказки за деца и наивници! Отвличане на вниманието от други неща, които тези елити подготвят за овцете, блеещи за НЛО-та и зелени човечета!
  • 38 исмаилов

    3 13 Отговор
    НЛО успешно включиха ядрените технологии на СССР,особено в Чернобил.Блахадарим им от сърце!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Да бе да

    4 12 Отговор

    До коментар #35 от "Въх":

    А къде са били НЛО, когато комунистите наемници на Кремъл след 9.9.1944г.,
    избиваха без съд и присъда по градове и села
    елитът на българската нация?
  • 42 ИСТИНАТА

    6 1 Отговор
    И да триеш, и да не триеш,
    кремълското мекЕре Борисов,
    на 11 юли е под 3%!
  • 43 Гадното

    12 0 Отговор
    вирусче не им свърши работа, сега извънземна заплаха вадят от ръкава...
    Моше@ници!!!!!!
  • 44 Hoho Boho

    11 0 Отговор
    Досега носехме маско срещу короната,
    сега ще трябва да носим каски срещу НЛО..
  • 45 Даа!

    9 1 Отговор
    А тази внезапна промяна при Бидончо за няма месец време: От " Той( тоест Путин) е убиец" до желание за среща? Теории всякакви- повечето взаимно изключващи се.Но да предположим,че ТЕ отдавна ни наблюдават.През този " скрит период" са ни предупредили дискретно и за Луната( да не си завираме там лакомите носове) и тук- да не унищожим самата планета пак от лакомия.Човечеството е на крачка от подобен сценарий.Затова Бидончо търси пряк диалог със другия Могъщ.Първата част ще бъде протоколна.За пред медиите..Украйна,права на опозиция и т.н ..Втората- на четири очи ще е истински важната.За цялата планета.И двете супер сили със сигурност притежават информация в тази насока.И нищо чудно,да се загърбят военните конфронтации и гонене на нови свръх оръжия.Иначе Големите Батковци,ще ни дърпат ушите до скъсване!
  • 46 Болшевишки секс

    5 1 Отговор
    Всеки ден се правят публични извратени бисексуални оргий и се изповядват болшевишка соц ценностна система на американска платформа тоест презрение към Америка и омраза към Русия именно затова се изповядват публично и без никакви задръжки 🏳️‍🌈 🇷🇺 и се вменява марксизъм троцкизъм и ленинизъм в България чрез много извратени публични болшевишки оргий.
  • 47 Кую

    3 0 Отговор
    Размножават и говедата.
  • 48 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    11 0 Отговор
    Англичаните и американците са много набожни и суеверни! Вярват във всякакви духове, зомбита, НЛО - та и не знам си какво още. Изобщо не им вярвам! Тотално са изперкали!
  • 49 Димитров

    7 0 Отговор
    Ами сега?
    Висшият разум внася справедливост!
  • 50 Съгласен но

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Фен":

    освен него има много за прибиране в това лечебно заведение.
  • 51 Малеее

    6 1 Отговор
    Ейййй, тия руснаци не се спряха. И ядрения арсенал ви хакнаха. Лоша работа! Нямат спиране с тия техни чинии!
  • 52 Скъпи

    3 0 Отговор
    Елизоно това е македонска технология от последно поколение, Зайко е
  • 53 Хаха... Хаха

    9 0 Отговор
    Изумен съм.. То не бяха руснаци виетнамци корейци китайци виновни... Сега извънземните са виновни... Тези верно са прекалили с кокаина внасян от южна америка... Когато тези филмари затрият света с ядрения арсенал... Кой щее виновен... Шейната на дядо коледа ли... Оон трябва да им спре ядрената програма!!!
  • 54 Уйке

    6 2 Отговор
    Аз се чудя защо тезиНЛО се въртят надСАЩ и щом не са Руски или Китайски, значи наистина ще да са Северно Македонски! Александър Велики стигна до Индия, защо Зоран Заев да не анексира поне Калифорния!
  • 55 Болшевишки секс

    1 6 Отговор
    Протестанти Ислям Московия Тръмпизъм Феминизъм Джендъризъм🏳️‍🌈😂 Вампиризъм Вещерство Русофило Фобство Инквизиция Женомразие Червени Масони Комуно социалисти дисиденти соросойди тоталитаристи демоде демонократи всичко това го отблъсква извънземната напреднала цивилизация като червена много ярка светлина. Само червенокосата женска раса ще спаси тотално изперкалия свят от унищожаване,😂😂
  • 56 ДжафДжаф

    5 1 Отговор
    Тия пък какво се занасят! На всички е ясно, че виновниците са Петров и Баширов. Я веднага праскайте санкции. Руските ядрени ледоразбивачи си порят леда и никакви измънземни не ги изключват. Освен ако не подготвят почвата за оправдание в случай, че са замислили поредният ядрен золум.
  • 57 РЗС

    2 1 Отговор
    що за щуротии, ще дойде някой да си играе с копчето ти за пускане на ракети. Никой от нищо не ни пази, през световните войни тия на почивка ли са били? през тия войни са измрели толкова народ, че тия атомни бомби имат много пасти да ядат докато стигнат жертвите само на двете войни. Тия дето идват тука са само наблюдатели, най-вероятно те са ни създали и сега ни гледат развитието и сеира. Това обаче не означава да не вярвате в Бог, ако един ден тия дойдат и кажат, че те са ни създали, защото някой ги е създал пък тях - Бог

    Коментиран от #58

  • 58 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "РЗС":

    Вярвам на Дарвин!

    Коментиран от #63

  • 59 111

    5 0 Отговор
    Има сведения, че в следващите няколко години нарочно ще инсценират нашествие на лоши извънземни, които всъщност ще са холограми, а от вътре на холограмите ще стрелят истински бойни самолети. Вероятно целта е да се направи опит да се обедини целия свят с едно правителство, което ще има огромни правомощия. Тоест, новият световен ред. Има го на клип с Джоузеф Спенсър.
  • 60 Зла Участ

    5 0 Отговор
    Ми ко ша прааят световните агресори, ако извънземните започнат да се бъзикат с оръжията им?

    Коментиран от #61

  • 61 Запознат

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Зла Участ":

    Абе те са объркали извънземните с руснаците
  • 62 ДаЗдраПерМа

    3 0 Отговор
    Досега надуваха военния бюджет за борба с голямата мечка от Сибир но шараните данъкоплатци почнаха да мърморят и новата (по скъпа) цел е Голямата мечка между съзвездието на Кентавра и Дева
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Пръц

    1 0 Отговор
    Бай Анатоли иска да ме накара да повярвам,че Мики Маус не е рисуван герой.Яка тревица,а?