Last news in Fakti

24 Юни, 2021 21:30 2 516 11

Човекът на Тръмп получи солиден удар по името си

  • руди джулиани-
  • ню йорк-
  • доналд тръмп

Поведението на Руди Джулиани заплашва обществения интерес и поради това се налага временно преустановяване на адвокатската му практика в очакване на по-нататъшно производство пред Адвокатския комитет по жалбите

Човекът на Тръмп получи солиден удар по името си - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Личният адвокат на бившия президент Доналд Тръмп - Руди Джулиани беше отстранен от адвокатска дейност в щата Ню Йорк заради "очевидно неверни и подвеждащи изявления" относно легитимността на президентските избори през 2020 г.

"Тези неверни твърдения са направени с цел неправилна подкрепа на тезата на Джулиани, че поради широко разпространена измама на вота на гласоподавателите победата на президентските избори през 2020 г. е открадната от неговия клиент“, съобщава Нюйоркският съд и добавя, че поведението на бившия кмет на Ню Йорк "заплашва обществения интерес" и поради това се налага временно преустановяване на адвокатската му практика в очакване на по-нататъшно производство пред Адвокатския комитет по жалбите.

Междувременно Джулиани ще се яви на съдебно заседание в четвъртък във Вашингтон, окръг Колумбия, след като е съден от Dominion Voting Systems, един от технологичните доставчици на изборите през ноември 2020 г., заради твърденията му за изборна измама.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    17 3 Отговор
    "Тeзи нeвeрни твърдeния ca нaпрaвeни c цeл нeпрaвилнa пoдкрeпa нa тeзaтa нa Джулиaни, чe пoрaди ширoкo рaзпрocтрaнeнa измaмa нa вoтa нa глacoпoдaвaтeлитe пoбeдaтa нa прeзидeнтcкитe избoри прeз 2020 г. e oткрaднaтa oт нeгoвия клиeнт“
    ---
    Гледам календара.. ама сега не сме в 1984 г.?

    Коментиран от #4

  • 2 Хммм

    2 17 Отговор
    Аман от динозаври, некролозите им стърчат от джоба, малоумието ги е завзело, ама се опитват да управляват държави.
  • 3 Всеки

    27 3 Отговор
    който говори истината му отнемат адвокатската практика!Аз ли бъркам ,това нали не е в Москва?!

    Коментиран от #5

  • 4 Хаха

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "жоро":

    Ясен си ми щом ти трябва да гледаш календар, за да разбереш, че не сме 1984 .
  • 5 Хаха

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Всеки":

    А не бъркаш. Има връзка и с Москва. Особено със свободната ти интерпретация на понятието истина.
  • 6 Hess

    14 2 Отговор
    Демокрация в действие,справка"Магнитски"..Почнат ли да ти я завират в лицето,едно е сигурно-всичко е подозрително и мирише от далеч-Курт Вонегът!
  • 7 Немо

    3 8 Отговор
    На Дедо Руди, да припомним, беше заслугата онова наше момиче да пробие в Холивуд с иначе тъпия филм за Борат.Така му се притиска на дедика да намаже нещо свежо, че веднага почна да си сваля гащите..

    Коментиран от #8

  • 8 Гого

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Немо":

    Да той остана точно до една анонимна българка
  • 9 Тъй тъй

    11 2 Отговор
    Амерската действителност - престъпниците Убидени съдят,щото им показват оаканите гащи. Благодарение на доминион, смартматик и др. изборите бяха фалшифицирани и доведоха деменциалния дядка и демонократичната, банкстерска клика на власт.
  • 10 Гост плюс

    6 1 Отговор
    Измамата в тези избори все пак ще излезе наяве - натам вървят нещата. Резилът ще е голям
  • 11 Лиляна

    0 0 Отговор
    Американците са имбецилите на света, ако не вярвате гледайте Hacking Democracy. Те не са кравари, те са самите крави!