Last news in Fakti

4 Юли, 2021 17:00 2 304 20

САЩ показват слабост пред Китай и Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Това обяви Доналд Тръмп

САЩ показват слабост пред Китай и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Администрацията на САЩ проявява слабост пред Китай и Русия. Това обяви предходният американски държавен глава Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС.

Тръмп говори на митинг във Флорида. Той отправи критики към настоящата администрация.

Според него американските представители се прекланят пред руското и китайското правителство. Това означава, че американците трябва да гласуват за републиканците на следващите избори.

Предстоят междинни избори. Тръмп обяви, че ще работи активно за победа.

Според него е важно да има единство. Тръмп продължава да е водеща фигура сред републиканците.

Той продължава да има високо доверие сред тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    12 4 Отговор
    Камачо, хващай баданарката че оранжевото е изтекло в канала вече!
  • 2 ТаУмВзе

    26 5 Отговор
    Хегемонията на краварите, Приключи! Това е век на Китай.

    Коментиран от #5

  • 3 Амчи да...?!

    26 2 Отговор
    Нормално е по-слабият да отстъпи...?!
  • 4 ЕГН-то отсече

    15 4 Отговор
    Дядото вече не е каубоят "отпреди" младостта му изтече като уиски на бара,идва старост нерадост..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Колкото и да квичат...

    23 2 Отговор
    ...краварите,трябва да осъзнаят,че първата икономическа сила в света вече няма да е САЩ,а...Китай...!!!Както и Буци ,колкото и да квичи,трябва да осънае,че първа политическа сила в БГ,вече няма да е ГЕРБ,а...ИТН...!!!

    Коментиран от #13

  • 7 смерш

    12 1 Отговор
    И ако както може да се предположи в следващата кампания кандидата на лгДж актива на чичо сам се окаже Камала Харис и ако вземе та да спечели,е тогава следва истинската слабост пред Китай най вече!
    Русия след Путин,а това рано или късно ще последва ,има неясно бъдеще!
  • 8 Гошо

    15 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: САЩ показват слабост пред Китай и Русия"
    Е сила да покажат бе, що се стесняват или срамуват
  • 9 Kcaniba

    21 2 Отговор
    с една дума - фащисаните бита карта.
    обора е един балон под налягане , пълен с фекал и памперси.
    Дано света го преживеее, като се спука!!!
  • 10 А Евросъюза, кви шъ ги дъФчи ся ?

    21 2 Отговор
    А за нас Големия праз ! Дългове , Репарации и пак дългове ! Ние винаги имаме Яко да даваме , кога с Запада се заиграваме ! Що земи ни окастриха - ум да ти зайде все от Виена, Берлин и Париж ! Но никой това не ни го разяснява !
  • 11 14 88

    4 16 Отговор
    Китайският модел доказано не работи.
    Разчитат на евтина работна ръка и замърсяващо производство
    Само че накарайте немеца да работи за китайската заплата и дали ще може да яде с нея
    Китай изпърде
  • 12 GnG

    16 1 Отговор
    ДЕКЛАРАЦИЯ за НЕЗАВИСИМОСТ на България
    -----------------------------------------------------

    Ние, БЪЛГАРИТЕ, бяхме въвлечени от един ПСЕВДО СЪЮЗ, от хора, с чийто ЦЕЛИ не бяхме запознати, но виждаме, че ДЕЙСТВИЯТА им ЦЕЛЯТ, да се УНИЩОЖИ СУВЕРЕНИТЕТА на БЪЛГАРСКАТА държава, а ТЕРИТОРИЯТА и да бъде приобщена към някаква друга държавна структура, подобна на Съединени Европейски Щати !

    Както ЕВРЕЙСКИЯТ НАРОД има нужда от Национален дом за еврейския народ ( ИЗРАЕЛ ), така и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД има нужда от такъв ( БЪЛГАРИЯ ) !

    СЪЮЗИ, които рушат СУВЕРЕНИТЕТА на държавите, трябва да се нарекат ОМРАЗНИ СЪЮЗИ и да се АНУЛИРАТ всички договори подписани от АДМИНИСТРАТОРИТЕ им !

    Коментиран от #14

  • 13 А Ти скоро ще осъзнаеш.......

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Колкото и да квичат...":

    Какво означава Китайската хегемония - и тя е пълния геноцид на САЩ, ЕС, Русия с вируси, ваксини, климатична война (пожари и др. Предизвикани от сателитите на Мъск и др. Агенти на компартията), заметресения, радио честотна война (системи 5 G).......и всичко това само за няколко години няма и да се наложи да чакаш дълго! Остатъците от европейските раси ще бъдат използвани за генетичен материал и затворени в лагери - вече готови!
    Заб: Китай е извънземна хибридна раса създадена за генетично усвояване на планетата с произхождение съзвездие Дракон намираща се от ок.10 Хил. Години тук (справка Платон и др книги Тимеус , Критеа и др.. ), генетично размножена и в момента в крайна фаза на преместване на всички планетарни икономически и военни центрове в Азия, Дубай, Хонг Конг и т.н.
    Единствено спасение за европейските раси - недопускане на разпад на САЩ и прочистване на прокитайските администрации Байден, незабавна национализация на Китайските корпорациите САЩ извършени от американски спец подразделения! В противен случай книгата на историите ще бъде затворена за всички раси с изключение на обединените Китай-Корея и азиатски алианси ( сега играещи врагове запрах в очите на запада)
  • 14 До Израел ......

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "GnG":

    Израел много скоро ще бъде заличен от картата заедно с САЩ от Био-радио-химичните войни които Китай води против населенията на планетата! Израел беше предаден от своите равини за биологически геноцид на населението с китайските военни ваксини с резултат-масова смъртност, инвалидност, сърдечни инфаркти! Китайския шут Байден предаде СА Щ и Израел за геноцид от милиардерите работещи с Китайската компартия пласиращи Китайските военни био оръжия масово поразяване сред населенията на СА Щ, ЕС, Австралия и Нова Зеландия! Вашите президенти ви предадоха изпълнявайки нареждания на високопоставените им контрольори съгласно масонските ложи в които членуват и не работят за вашите страни!
  • 15 Когато 200 млн. Китайска Армия.....

    2 2 Отговор
    Навлезе в Европа през Сибир и Иран при липсата американските бази там, масово ликвидираща всичко с изключение на жени и деца (за които са предвидени концлагери и трудови лагери), след което през Турция (работеща за Китай против НАТО и Русия за претопяване на европейските раси) Китайските орди разтъпчат Европа за ликвидация и затваряне в лагери на малкото останали европейци- която няма да е в състояние да ги спре поради огромното военно превъзходство на Китай - тогава ще търсите и се молите САЩ да беше рухвала ( по Китайски план) но ще е вече твърде късно!

    Коментиран от #16

  • 16 Гоша

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Когато 200 млн. Китайска Армия.....":

    Аха точно през Сибир ще мине тая армия щото по на пряко нали

    Коментиран от #18

  • 17 От страни

    0 0 Отговор
    Той и да спечели и да не спечели Бидоня го топна в клекалото. Както обичат някои тук - в "турското клекало". Та сега и да кукурига и да мълчи все тая е.
  • 18 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гоша":

    И то на малки групички по 10 милиона. Няма да стане - още помнят ритниците при строителството на стената.

    Коментиран от #19

  • 19 GnG

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "От страни":

    Китайците, все още позят ТОПЛИ спомени от далечната 1969 г., с опита си да завладеят о-в Дамански ! :)

    В Уикипедия, под публикация с име "Конфликт на остров Дамански", пише "Очевидци сравняват бойното поле с крематориум." !
  • 20 грух

    0 0 Отговор
    ФАЩ са бита карта.Факт.