Last news in Fakti

9 Юли, 2021 15:49 31 094 180

Идва ли краят на Борисов? Германски медии за изборите в България.

  • бойко борисов-
  • герб-
  • избори-
  • медии-
  • германия-
  • край-
  • ес-
  • европа-
  • германски медии-
  • слави трифонов-
  • христо иванов

Ето как няколко водещи германски медии коментират изборите в България:

Идва ли краят на Борисов? Германски медии за изборите в България. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ще сложи ли вотът в неделя край на ерата Борисов, пита германският журналист и добър познавач на Балканите Михаел Мартенс във Франкфуртер Алгемайне Цайтунг (ФАЦ). Той припомня, че малко други правителствени ръководители в ЕС са управлявали по-дълго от Борисов и уточнява, че той е бил премиер на България от 2009 година насам с малки прекъсвания.

Сега Борисов отново се бори за властта, обяснява Мартенс и добавя: "Не е лесно да победиш този ветеран". В предизборната битка Борисов си осигури подкрепа от турския президент Реджеп Ердоган, който определи бившия премиер като "най-добрия му приятел", пожелавайки му успех на изборите, подчертава германският журналист. Пожеланията на Ердоган обаче не вършат много работа сред избирателите на ГЕРБ и никак не е сигурно, че дълго управлявалата партия ще може да затвърди водещата си позиция на изборите тази неделя. От април насам служебното правителство разкрива смайващи случаи на корупция от ерата на Борисов.

"Един елит, държал се като престъпна банда"

Тези разкрития помагат на най-силния противник на бившия премиер в момента - партията "Има такъв народ" (ИТН), която през април стана втора политическа сила. Тази аморфна по своето съдържание формация лансира ултрапопулистки инициативи - например искането за намаляване на партийната субсидия, което още повече ще увеличи зависимостта на партиите от олигарсите, или пък за прякото избиране от народа на главния прокурор, което би открило популистката надпревара в системата на правосъдието. Не е ясно за какво точно се обявява ИТН, доколкото нейният лидер Слави Трифонов общува с привържениците си само чрез Фейсбук. На единствената си обществена поява миналия месец в Пловдив той каза само, че бъдещият министър-председател трябва да владее чужди езици и да е завършил престижен западен университет. А това изважда от играта някогашния пожарникар и бодигард Борисов, но и самия шоумен и изпълнителя на балканска поп музика Слави Трифонов. Той вече обяви, че няма да става нито премиер, нито депутат, но какво точно иска не е много ясно. И въпреки това на изборите в неделя ИТН може да стане първа политическа сила, заключава Мартенс във ФАЦ.

"Зюддойче Цайтунг" (ЗЦ) също обръща внимание на предстоящите избори в България. Очакванията са, че и след тези избори няма да бъде съставено стабилно правителство и може би страната ще продължи да бъде управлявана от нов служебен кабинет, пише ЗЦ. "Почти никой не вярва, че Бойко Борисов отново може да поеме управлението на страната. Името му се свързва с все повече скандали", пише изданието. Авторът на статията в ЗЦ цитира и друга медия. "Както писа "Политико", тези скандали само продължават да разпалват гнева, че във властта се е цементирал един елит, държал се като престъпна банда и пуснал пипалата си навсякъде като октопод, а всичко това с помощта на службите, медиите и правосъдието". И според изданието "Редакционна мрежа" (RND), шансовете за съставяне на редовно правителство след изборите тази неделя са малки. "Ще бъде трудно да се намери мнозинство", е цитиран ръководителят на бюрото за Югоизточна Европа на фондация "Фридрих Науман" Мартин Коте.

"Всички срещу бившия премиер Бойко Борисов"

Ако дефинираме опозиционната партия ИТН като партия от центъра и добавим към нея по-малките лявоцентристки партии, е възможно да се получи крехко правителствено мнозинство. Но наблюдателите се съмняват, че Слави Трифонов ще тръгне да кове такъв съюз. Той определя формацията си като "антисистемна" партия, която привлича основно протестен вот от провинцията, както и гласовете на много българи в чужбина, подчертава изданието. Според RND, ако не бъде съставено редовно правителство, служебният кабинет, назначен от президента Радев, ще продължи да управлява до следващите избори наесен.

"Всички срещу бившия премиер Бойко Борисов" - така е озаглавил своята публикация по темата "Франкфуртер Рундшау" (ФР). Очертава се тази неделя ГЕРБ да получи по-лош резултат от този на изборите през април, пише изданието, припомняйки същевременно, че опозицията е силно разединена. Единственото общо между опозиционните партии е желанието им да сложат край на управлението на Борисов.

"От години проблемът с върховенството на закона в България е сред основните причини, каращи много хора да напускат страната. Миналото лято се зароди мощно протестно движение срещу злоупотребите със служебно положение и корупцията в страната. Протестиращите обвиняват правителството на Бойко Борисов, че не е направило нищо за заздравяването на правовата държавност и на независимото правосъдие", припомня изданието.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    204 43 Отговор
    Да си стой вкъщи, да си харчи евраците, да си вика плеймейтки!

    Коментиран от #44, #65

  • 2 Жоро

    285 14 Отговор
    Гласувай, Народе!
  • 3 Г-н Ставрев от ЦСЗ

    178 30 Отговор
    Никакъв край,началото му започва,сега санираме боксониерата..

    Коментиран от #125

  • 4 SH BG

    116 20 Отговор
    С Бубамарите е свършено...!!!

    Факт...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))

    Коментиран от #106

  • 5 Бай Илчо

    203 28 Отговор
    Щом замина да моли Падишаха да го подслони, ясна е работата. На Бодрум ще тръскат балдъре с плейметките, башбаканина ефенди.
  • 6 Идва

    207 36 Отговор
    Два дни до Герб over

    Коментиран от #104

  • 7 Българка

    254 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    "Един елит, държал се като престъпна банда"
    Даже не е елит, а опростачени разбойници!

    Коментиран от #32, #110, #167

  • 8 6969

    217 30 Отговор
    Цял свят знае какъв боклук е таз тиква

    Коментиран от #92, #111

  • 9 ПСР

    163 29 Отговор
    Той краят му вече е тук!
    Политичски пенсионер,най-малкото.Останалото се знае-южното крило,килия 216,при бай Кой?Само германците не знаят.

    Коментиран от #81, #127, #162, #174

  • 10 Шопо

    148 29 Отговор
    С ЖИПКАТА е свършено !!!
  • 11 Българин в чужбина

    161 16 Отговор
    Братя българи! Аз лично няма да гласувам,(както поискахте)! Но ви призовавам да излезете всички и да гласувате! Не оставяйте Родината да бъде управлявана от гласовете в Родопите, Лудогорието и от Турция! Защото да сте сигурни че не,грамотната армия под строй и заплахи ще гласува!
  • 12 днес

    93 50 Отговор
    Славчо е огледален образ на еднокнижния Баце, Баце пък е огледален на псевдоцаря, а той пък на Бай Тошо - четирима харизматични владетели - без образование, без култура, а само на някакви популистки думи. ЖАЛКО! Отново не се вижда нормалност!

    Коментиран от #15, #97

  • 13 Наблюдател

    124 33 Отговор
    Края му ще дойде само ако го уредят с "раиран костюм"...
    Мафия, мафиоти, бандити... от друго неразбират!

    Коментиран от #28

  • 14 6969

    96 28 Отговор
    Е той се сбогува вижте снимката на статията хахахахаха боклук мръсен
  • 15 Гггггггггг

    120 46 Отговор

    До коментар #12 от "днес":

    Слави поне е тарикат, който умее да събира умни и компетентни хора, които да свършат това, за което са наети. Не се обгражда с лижещи безгръбначни с купени дипломи...

    Коментиран от #21, #59

  • 16 Витанов

    123 22 Отговор
    Ало, Дойче Велле всички знаем, че ГРОБ и Борисов са проект на баба Меркел!! Защо се правите на "ударени"!! Тя го създаде и крепи, но САЩ решиха да се намесят и да вземат България от Германия.. и Борисов не им е нужен, даже им пречи! Искат си свои слуги! Това е!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бамбука

    116 13 Отговор
    Не всички срещу Борисов, а всички срещу корупцията, бедността, демографския срив ! Законност и ред !
  • 19 БЪЛГАРИН

    49 104 Отговор
    ЕЙ, ГЛУПАЦИ, ПИТАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ ДАЛИ БОРИСОВ СИ ОТИВА! НА КОЙ В ГЕРМАНИЯ МУ ПУКА ЗА НАС? НО НАЛИ И ВИЕ СТЕ СЕ НААКАЛИ И СЛУШКАТЕ ПРОДАЖНИКА ЗЕЛЕН ЧОРАП.

    Коментиран от #85, #93

  • 20 запознат

    125 32 Отговор
    Гласувайте ! Гласувайте за когото сте избрали !
    НО - ГЛАСВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ и Герберщината и ВМРО !
    За чиста и свята Република - Без Гробари и прадажници !

    Коментиран от #23, #38

  • 21 днес

    79 40 Отговор

    До коментар #15 от "Гггггггггг":

    Дано да е така, но гледам какви му бяха депутатите, като гледам какви ги редеше Тошето (нямаше време и да се подстриже), както и онази кака - шефката на парламента, която не правеше разлика между различните видове мнозинство при гласуването. Кой са му експертите - сценаристите с пошлите сексуално насочени вицове от северозапада?

    Коментиран от #29, #37, #96

  • 22 КРОКОДИЛА

    39 66 Отговор
    АБЕ КОЙ ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ - НЯМА КЪДЪРНИ - ВСИЧКИ СА 00
  • 23 питам си

    48 13 Отговор

    До коментар #20 от "запознат":

    В коя партия няма продажници и бивши комунета?

    Коментиран от #131

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КРОКОДИЛА

    39 14 Отговор
    ГОЛЕМА ГЛАВА АМА СТРАХЛИВА ....................................
  • 26 Бойко

    30 92 Отговор
    Цяла Европа е с теб!Победа!
  • 27 İlluminati

    30 6 Отговор
    АЛАВЕРА ДАЛАВЕРА...
  • 28 mnbvc

    99 4 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Машинист да сгреши глоби и съд, шофьор да обурка нещо също, само за политиците няма закони и не отговарят за нищо,до кога ще е така.
  • 29 1917

    50 37 Отговор

    До коментар #21 от "днес":

    Вместо минуси - посочете класните кадри на Славун?
  • 30 dianski

    49 14 Отговор
    Елит ли?Тия немци са изпращяли покрай баба Меркел
  • 31 България е костелив орех

    38 65 Отговор
    За дойчовците е много трудно да схванат нашите балкански нрави и номера.А всичко е много просто-след 30 те години на уж демокрация, се намериха хора, които направиха така, че да излязат на светло някои неудобни истини.Няколко знакови престъпници на прехода бяха подгонени от прокуратурата, на други им се отне възможността да крадат, а такива като фигуранта нямаха поле на изява заради твърде ограничения си мироглед, може би и интелект😂😂 И ето, тяхното време дойде да върнат простотията, кражбите, нищоправенето срещу добро заплащане😂, реваншизма, комунизма социализма, джендаризма и атеизма😂😂😂
    Е ще, ще, ама за кратко, щото българина видя какво е истинска свобода, походи си из света, и сега няма да остави такива изкопаеми от сталинизма, като Фърчилото и Тарашков да им почернят бъдещето на децата😂😂😂

    Коментиран от #41, #50, #99

  • 32 ФАКТ Е

    71 30 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    ГЕРБ са се запътили към НДСВ!
    Вече никой не взима на сериозно театралните изпълнения комуниста Борисов!
    Комунистът Борисов скъса синджира и се н@@к@ от страх!
    Диктаторът националсоциалист Хитлер провали Германия и се самоуби!
    Да сте чули някой социалкомунистически диктатор да се самоубие?
    Въпреки, че по света и у нас провалиха държавите си!
    Комунистическите диктатури все още кретат в РСФСР и в КНДР!
    Комунистът Борисов провали България, въпреки че е членка на благоденстващия ЕС и на всемогъщият и непобедим НАТО!
    Комунистът Борисов е страхливец!
    Комунистът Борисов няма смелостта и доблестта да поеме лична отговорност
    за провала на България!
    На дъното на ЕС с руска енергийна примка на шията!
    За провала на ГЕРБ влачеш я към проваленото НДСВ!
    Никой сериозен българин вече не взима на сериозно комунистчето Борисов.
    Явно краят на комуниста Борисов ще бъде, какъвто бе краят на комунистическото диктаторче Чаушеску!
    Комунистът Борисов вече скъса синджира и вече се н@@к@ от страх!
  • 33 dfu

    64 23 Отговор
    Бойко е много вярващ, дори когато краде и лъже се кръсти.

    Коментиран от #49

  • 34 666

    38 85 Отговор
    Идва края на фашистко чалгарската Хунта начело с Радев. Въпреки репресиите и заплахите на Рашков 900000 ще гласуват за ГЕРБ. Дори да фалшифицират изборите краят им е близко. Боже спасини от Антихриста и неговите слуги☠️☠️☠️☠️👿👿👿👿👿👿

    Коментиран от #98, #152

  • 35 Пловдив

    61 24 Отговор
    Най - грозното в тази статия е , че не казва и дума, за премълчаваните от ЕС безобразия в продължение на 10 години. На това му казват лицемерие.

    Коментиран от #40

  • 36 GnG

    38 22 Отговор
    Калоян е получил от папа Инокентий III ПРАВОТО България на СЕЧЕ монети, а Борисов, извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като ПРЕДАДЕ българския ЛЕВ без РЕФЕРЕНДУМ !


    Цар Иван Асен II е първият български владетел, от който има запазени монети. Известно е, че предшествениците му Калоян и Борил са секли имитации на византийски монети. Въпреки че Калоян е получил правото на монетосечене от папа Инокентий III, а Борил го е наследил от него, няма запазени техни собствени монети, поради което се приема, че началото е поставено от Иван Асен II.
  • 37 ФАКТ Е

    44 34 Отговор

    До коментар #21 от "днес":

    Сред депутатите на ИТН имаше световна шампионка по шах, а не ПКП!
    Сред депутатите на ИТН нямаше нито един милиционер-маркучодържател, като Борисов!

    И сред сегашните кандидати на ИТН няма такива!

    А воля ваша!

    Ако искате гласувайте си за шайката на Борисов!
    Закотвила българия на дъното на ЕС!
    С най-ниски заплати и пенсии!
    С ужасяващо здравеопазване!
    С руска енергийна примка на шията!
    За три мандата Борисов УМИШЛЕНО не построи газопровод от Гърция!
    ФАКТ Е !

    Коментиран от #45, #60, #63, #122

  • 38 Хахаха

    18 31 Отговор

    До коментар #20 от "запознат":

    Е, казваш да гласуваме за когото сме избрали, а в същото време ни казваш да не гласуваме за своя избор - ГЕРБ И БОКО. 45%

    Коментиран от #46, #57

  • 39 ЪРП

    47 18 Отговор
    ЧEКМEДЖEE*ГEРБEРACO*ПИТEКA, Е ЗA ДИРEКТEН ТРИБУНAЛ ЗA ПРECТЪПЛEНИЯ ПРOТИВ БЪЛГAРCКOТO ЧOВEЧECТВO!!!!!

    В CЛEДCТВИE НA ЛИШAВAНEТO НA МИЛИOНИ БЪЛГAРИ OТ НAЙ-ИЗКOННOТO ИМ ЧOВEШКO И КOНCТИТУЦИOННO ПРВO ,ДA БЪДAТ ЛEКУВAНИ В БOЛНИЧНИ OТДEЛEНИЯ И OПEРAТИВНA ПOМOЩ...., C МECEЦИ!!!!!!!............, ТO ЗAЗЛЯХA ХИЛЯДИ ТEЖКO БOЛНИ БЪЛГAРИ И УМРЯХA КAТO КУЧEТA ПO ДOМOВEТE CИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ТOВA БЯХA ИЗКЛЮЧИТEЛНO УМИШЛEНИ И БРУТAЛНO ПРECТЪПНИ ДEЙCТВИЯ!!!!!!!!!!!! ФAКТ!!!!!
  • 40 ЛЪЖЕШ

    44 11 Отговор

    До коментар #35 от "Пловдив":

    Колко препоръки изпрати ЕС и Венецианската комисия за реформи в правосъдието?
    И с всичките тях, Борисов, Цацаров и Гешев си бършеха з@дниците, нали?
  • 41 Хахаха

    20 4 Отговор

    До коментар #31 от "България е костелив орех":

    Я, има и други неплатени коментатори в този сайт. Браво. От мен ГОЛЯМ "+".

    Коментиран от #52

  • 42 КРОКОДИЛА

    10 18 Отговор
    ЩЕ ПРОВАЛИМ ИЗБОРИТЕ - НЕ ЖЕЛАЕМ МИЖАТУРКИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО .......................................................................

    Коментиран от #54

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Морски

    11 12 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Ще стои в затвора,ще викат него и няма да му дават нищо след като си свърши работата.Най много едно потупване по рамото😂
  • 45 Хахаха

    24 16 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ Е":

    Факт е, че Татуйровка ефенди ще ни закопае за 2-3 месеца.

    Коментиран от #51

  • 46 Хаха хаха ха

    19 8 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Гласувай за когото си щеш!
    Никой не ти забранява да гласуваш за ИТН, за ДБ или за когото си искаш, нали?
  • 47 гост

    29 15 Отговор
    Краят на престъпната банда ENP в България идва!
  • 48 Шкафундер

    40 13 Отговор
    Няма такива филми. Разследване за шкафчето, съд и затвор!

    Коментиран от #140, #147

  • 49 Зависи

    32 12 Отговор

    До коментар #33 от "dfu":

    Зависи в какво вярва и за какво се кръсти комунистът Борисов!
    И се гаври с Бог, като го нарича "Началникът", нали?
  • 50 Макларън

    9 7 Отговор

    До коментар #31 от "България е костелив орех":

    Не просто германците са глупави.ТЕ са праволинейни написали са даден закон и всички като овце ходят според него само дето Света не е устроен така тия виждат само малка част от нещата както Нютон е формулират закони и принципи важащи само на макро ниво ама на микро нещата не са съвсем така.

    Коментиран от #53

  • 51 ФАКТ Е

    24 12 Отговор

    До коментар #45 от "Хахаха":

    Cрeд дeпутaтитe нa ИТН имaшe cвeтoвнa шaмпиoнкa пo шaх, a нe ПКП!
    Cрeд дeпутaтитe нa ИТН нямaшe нитo eдин милициoнeр-мaркучoдържaтeл, кaтo Бoриcoв!

    И cрeд ceгaшнитe кaндидaти нa ИТН нямa тaкивa!
    Нали?
  • 52 гост

    16 13 Отговор

    До коментар #41 от "Хахаха":

    Добре плащат но с края на най-великият министър-председател от престъпната банда ENP идва и краят на заплащането.Жалко!
  • 53 Само питам

    18 4 Отговор

    До коментар #50 от "Макларън":

    Кои са глупавите и праволинейни германци?
    От комунистическото ГДР, правещо мукавени трабанти?
    От демократичното ГФР правещо мерцедеси?

    Коментиран от #61

  • 54 ШАЛТЕТО

    13 9 Отговор

    До коментар #42 от "КРОКОДИЛА":

    Да живее ПКП и Александър Йорданов!Горе главата другарю!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ГЪРНЕВСКИ

    19 10 Отговор
    буци е в киреча
  • 57 ШАЛТЕТО

    15 4 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Грешка , 4,5% извинявам се другарю!Как беше - в царството на слепите едноокият е цар.В царството на глупаците един селски хитрец е цар.
  • 58 Дааа

    18 10 Отговор
    ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ТЪПАНАРИ МИ ПИСНА ДА ДАВАТ ГРЪБ НА ПРОСТИ ТЪПАНАРИ.
  • 59 иванчо

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Гггггггггг":

    Всички с пари умеят това събиране
  • 60 питам си

    27 12 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ Е":

    Уважавам световната шампионка по шах, но Парламентът не е олимпиада за спортисти, трябват икономисти, юристи, а не спортисти, Как един Кубрат Пулев или Антоанета Стефанова или Наско Сираков или Ицо Стоичков ще създадат качествени закони!!!!!!! Тошко ли ще пише законите - той знае само северозападни пошли вицове!

    Коментиран от #86

  • 61 Макларън

    12 3 Отговор

    До коментар #53 от "Само питам":

    И двата вида
    Първите ги закриха а вторите ги купиха китайците
  • 62 мдда

    10 21 Отговор
    Краят на Борисов идва, но на ГЕРБ – не.

    Коментиран от #67

  • 63 питам си

    29 6 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ Е":

    Хайде да погледнем кой е новият кмет на Благоевград от ИТН - довчерашен зам. кмет на Петрич от ГЕРБ, а преди това обиколил няколко и различни формации, вкл. и ДРОМ.
    Това ли е новото, това ли е честното, това ли е промяната?

    Коментиран от #64

  • 64 ФАКТ Е

    22 6 Отговор

    До коментар #63 от "питам си":

    Не го увъртай по комунистически!
    Не зная кой е кметът на Благоевград и едва ли го познават всички
    благоевградчани, а аз не съм от там!
    Но всички по света и у нас вече познават Борисов, нали?

    "Кaктo пиca "Пoлитикo", тeзи cкaндaли caмo прoдължaвaт дa рaзпaлвaт гнeвa, чe във влacттa ce e цeмeнтирaл eдин eлит, държaл ce кaтo прecтъпнa бaндa и пуcнaл пипaлaтa cи нaвcякъдe кaтo oктoпoд, a вcичкo тoвa c пoмoщтa нa cлужбитe, мeдиитe и прaвocъдиeтo".
    "Рeдaкциoннa мрeжa" - Германия

    Коментиран от #68

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дедовия

    26 7 Отговор

    До коментар #62 от "мдда":

    Нямало да има край на ГЕРБ?? И кой го казва?? Къдравата Сю ли?? Ха ха ха Хи хи хи!!
  • 68 питам си

    15 4 Отговор

    До коментар #64 от "ФАКТ Е":

    Именно - пипалата на мафията и хом зам.кмет от мафията е лице на ИТН в Благоевград. Аз също не съм от Благоевград, но просто е необходимо да се чухне в интеренет и да прочетеш биографията на "новото от ИТН". Просто е!!!!!!!!!! ЧЕТЕТЕ!
  • 69 DW. Мутри Сбогом!!! Много години го

    26 9 Отговор
    Крепяхте и Дондуркахте!! Имате голям Грях към Българския народ!!!
  • 70 Друга тема

    17 1 Отговор
    Ако искате да се запознаете с някой човек, не се вслушвайте в хорски думи, а на себе си и отидете да се запознаете с него !
  • 71 Тез немски

    22 8 Отговор
    журналя защо не напишат нещо за славиТУ какви ги е плещил пред френския вестник Монд?! Как ес трябвало да тури край на ексцесиите на Виктор Орбан??? Да не би славЧО да е за джндърполитиката, за лгбт изцепките и да обучаватдецата на разни извращения? Да обясни дългия плешар какви ги дяла тошко хаджи на козяк при генерал губернатора? А рапоня от Банкя си го знаем. Трябва пълно обезпаразитяване от герберастите.

    Коментиран от #115, #123

  • 72 Петров

    24 7 Отговор
    Никакъв парламент за пишман-патриотите. Лъжците, обрали протестния вот срещу ГРОБ тогава станаха първа патерица на Бою. Никога повече!!!
  • 73 КРОКОДИЛА

    13 3 Отговор
    РЕКЕТИОР НОМЕР ЕДНО - ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ БЕ -
    МУТРИО .....................
  • 74 КРОКОДИЛА

    14 4 Отговор
    ЦЕЦКА РИЗОВА - РАЗПЪРЦАНА СЛИВА ........................
  • 75 Мара

    13 3 Отговор
    Ще влезе като депутат.Това му е спасението при загуба.
  • 76 Анти комунист

    13 26 Отговор
    Борисов ще ва кумандва още 12 години до последния ком2546унист и тогава щи даде власта

    Коментиран от #79

  • 77 време е

    28 10 Отговор
    Тези нагли и нахални разбойници от ГЕПИ, в неделя задължително трябва всички българи да ги изхвърлим в канализацията. Този "оператор" на маркуч от Банкя и крадливите му калинки е време да бъдат изгонени от държавната софра, а после следствие и справедлив и строг съд. С парите на българите са правили каквото си искат и са си пълнили чекмеджетата.
  • 78 Българин

    22 4 Отговор
    Ако искате гласуваите за циганин но не за тоя ИНИЧАР , само ревизия и затвор
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 обвиняем

    30 9 Отговор
    Идва краят на политика Борисов, започва началото на обвиняемия Борисов.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 КОЙ

    14 4 Отговор
    Та нали вие го създадохте и се провалихте, но за вас беше успешен.
  • 84 Ставри

    11 5 Отговор
    Как съм се наточил не мога да повервам такова парче да ми дойде ама вече е факт ще го имам толкова го чаках и се надявах
  • 85 Българин

    13 8 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН":

    Ооо,отива си!!! Ако искаш да се обзаложим?
  • 86 Брей

    20 11 Отговор

    До коментар #60 от "питам си":

    Хубаво си питаш! Но хайде задай си въпроса,с какво един пожарникар и портиер на паркинга на СИК е по добър от един гросмайстор???
  • 87 Латинин

    20 28 Отговор
    Много бързо забравихте Чернобил,Луканов,Беров,Виденов,Орешарски. Забравихте ,,Наглите" ,,Килърите". Бойко пое обрулена държава и направи много. През всичките тези години,червените гниди не спряха да смучат кръв и да пречат!!! Ще го търсите Бойко!!!

    Коментиран от #94, #100

  • 88 Васил

    21 11 Отговор
    Довиждане г-н диктатор на никой няма да липсвате.
  • 89 Тиква

    18 9 Отговор
    Другата седмица герб в Затвора до живот. И до там.
  • 90 Бойко

    17 14 Отговор
    Идва ли краят на Борисов, НЕ АЗ СЕГА ПОЧВАМ СРЕЩУ ДЪРЖАВНИЯ ПРЕВРАТ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ КРАДЕВ!
  • 91 Лейка

    15 2 Отговор
    Тези германски медии, защо не пишат за Аденауер и Дойче Веле, които се похвали ха официално, че са измислили името Герб. Айде пишете нещо за това!!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Гост

    12 4 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИН":

    Не си БЪЛГАРИН ти! Ти си от онези, за изчегъртване!
  • 94 Гост

    13 11 Отговор

    До коментар #87 от "Латинин":

    Естествено, че ще го търсим! Да го пратим при бай Ставри!!!
  • 95 бб1234

    8 14 Отговор
    да живей баце айде наште и само победа и хур за слави
  • 96 оня

    12 8 Отговор

    До коментар #21 от "днес":

    Никой не се е родил политик. Ще се нучат. Стига с дърти к.у.р.в.и:))

    Коментиран от #126

  • 97 Вижда се нормалност

    16 11 Отговор

    До коментар #12 от "днес":

    Когато каскета бъде арестуван първи ще има истинска нормалност в България . Да живее България.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 будалата

    12 10 Отговор

    До коментар #31 от "България е костелив орех":

    президентът като главно командващ да не се прави на света вода ненапита ами да каже за катастрофата със самолета или ще каже че не разбира от материята,какаво се прави на две и пловина.искаме становище от главнокомандващия за катастрофата.

    Коментиран от #109

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Друга тема

    4 1 Отговор
    Моля ви, помогнете ми да си оправя живота ! Моля ви !
  • 102 БОЙПО ТИКВАТА

    13 6 Отговор
    ВСИЧКИ СРЕЩУ ЦЕЦА ВЧЕРА ... ДНЕС , ВСИЧКИ СРЕЩУ БОЙКО ПРЕСТЪПНИКА ! И ДВАМАТА С УБИТИ ДЕДОВЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ А ТЕ И ДВАМАТА СТАНАЛИ ВЪРЛИ КОМУНИСТИ МОШЕННИЦИ !
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Best

    14 14 Отговор

    До коментар #6 от "Идва":

    Не симпатизирам на никой,но тези изцъклени комунистически гадове на зеления чорап Радев ни връщат към много по мрачното минало.

    Коментиран от #105

  • 105 Best

    14 4 Отговор

    До коментар #104 от "Best":

    тиквата да не би да е от друга политическа партия ? Жалко ,но ти си симпатизант на герб.
  • 106 Къро Янков

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "SH BG":

    Не знаят какво е бубамара- мислят си, че им пее Горан Брегович и се радват като малчуган на сладолед във фунийка.
  • 107 Гот

    11 9 Отговор
    Факти Защо не пишете че всички европейски лидери и го подкрепят
  • 108 Матей

    12 1 Отговор
    Мнозина навярно са си задавали въпроса,какво толкова сбъркано има в избирателната и политическа система ,та всичко върви на терсене.Още древните римляни ,пък и много съвременни държави се придържат към двупартияна система,в това число и сащ,но кой знае защо не им следваме техния пример.В древния Рим популари(народна партия,плебеи и заможни римляни) и оптимати(патриции и олигарси),в Англия виги и тори,в сащ демократи и републиканци.В редица страни има твърдо президентско управление,в сащ И Русия.А ни етук се разливаме като Нил със стотици партии,над това трябва сериозно да се помисли.
  • 109 Тъпанар

    4 8 Отговор

    До коментар #99 от "будалата":

    това е грешка на пилота, Бог да го прости.

    Коментиран от #144

  • 110 Това си е

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    жива мафия, долна и грабителска.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Конник

    13 6 Отговор
    Това беше автогол с Ердоган. Сега и много от гербаджиите-българи ще гласуват срещу него
  • 113 Конник

    12 5 Отговор
    Май си готви емиграцията. От Турция няма да го екстрадират ако там избяга!

    Коментиран от #142

  • 114 Лицето Бойко Методиев Борисов

    11 8 Отговор
    Ще лежи дълго време при бай Ставри !
    Гарантирано от.... Рашков !

    Коментиран от #116

  • 115 Има тъп народ (ИТН)

    8 7 Отговор

    До коментар #71 от "Тез немски":

    От тиква,та на славок,че е по-висок...
  • 116 Домакин

    11 3 Отговор

    До коментар #114 от "Лицето Бойко Методиев Борисов":

    А дано,ама надали!
  • 117 Roger WOTERS (PINK Floyd)

    11 5 Отговор
    Пожелавам успех на изборите за партиите на протеста срещу шайката от ГЕРБ. До скоро!
  • 118 Социолог без пари на влог

    15 5 Отговор
    Гербавите без ромските гласове ще имат
    около 10-на %. И постепенно се разпадат...
  • 119 Фрау Меркел

    13 6 Отговор
    Бойко много е изперкал!
  • 120 Габрово

    7 4 Отговор
    Искам всичките модератори от Факти в парламента. Голема работа са тия .
  • 121 Ооооо

    8 3 Отговор
    Квото и да се случи в тая държава , само порното от телевизията да не махат и никога да не ги облагат тия канали с акциз , мито и т.н.
  • 122 И добре направи!

    7 2 Отговор

    До коментар #37 от "ФАКТ Е":

    Не ни трябва прескъп говежди газ !
  • 123 Има тъп народ (ИТН)

    10 4 Отговор

    До коментар #71 от "Тез немски":

    И все още много народ не проумява,че замисъла на чалга-кючека беше да бутне бойко от власт и...до там..и,че войната измежду двамата е повече личностна.

    Коментиран от #124

  • 124 Ама

    12 4 Отговор

    До коментар #123 от "Има тъп народ (ИТН)":

    "Чалга кючекът" нямаше никаква цел, резултатът на ИТН беше напълно изненадващ. Слави не участваше в протестите през 2020 и партията му не беше свързана с тях по никакъв начин.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 вярвай си

    8 4 Отговор

    До коментар #96 от "оня":

    Блажени са вярващите. Има куп други ляво-центристки и леви партии с професионалисти, вие на Слави залагате. Но пък нямам нищо против да продължи да управлява служебното правителство още дълго. Не гласувам за ГЕРБ, но не гласувам и за Слави, нито за десни или крайно денси, националистически партии. За десните да си гласуват бандитите с милиони като Божков, че да не им събират данъци, сакън да не им намелят 100-те милиона със 100 000 лв.
  • 127 Боже

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "ПСР":

    Блажени са верующите!Амин!Ха,ха!
  • 128 кой

    11 5 Отговор
    Кой подшушна на Славчо-певеца да прави партия и на избори да се явява?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Сбогом ГЕРБ, щеви бъде тъжно!!!!

    9 5 Отговор
    Но държавата е на Народа, НЕЕ лична ваша собственост!! Сбогом Мутри!!
  • 131 Домати с лук

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "питам си":

    Чешете си езиците с комунистите и ще сте все така. То жив комунист вече няма, те измряха. Но вие искате да всявате раздор и вместо да се хванем и да си изчистим кочината умишлено зад всеки ъгъл и зад всяка съчка съзирате комунисти. ББ краде и разграби, лъже и клевети, и вместо в затвора се оправдава с комунистите, че убили дядото на дядо му.

    Коментиран от #172

  • 132 Домати с лук

    4 1 Отговор
    НС и МС са като пазар с пълни сергии с тикви, кратуни, кауни, алабаши и пак тикви. Така че на която и сергия да се спреш стоката е една и съща.
  • 133 Ердоган

    7 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ердоган, който определи бившия премиер като "най-добрия му приятел", ------- ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ЕРДОГАН НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ЗА ПРИЯТЕЛ ТУЛУП И ПОЛИТИЧЕСКА ......! ТУЛУП БОКО СЕ ФАЛИ, КЪТ ЕФТИНА ПРОСТИТУТКА С ВЛИЯТЕЛНИ "ПРИЯТЕЛИ".
  • 134 Faith No More

    3 7 Отговор
    Ако се окаже , че Борисов и ШАЙКАТА му са най-доброто за България , значи падението ни продължава и стигаме до отчайващи дълбини ! Това е отчайващо и обезкуражаващо за антибайганьовщината у нас !
  • 135 гошо

    3 2 Отговор
    Дори не го прочетох. Просто видях, че е поредната ционистка помия на лъжците от DW срещу българите.

    Коментиран от #137

  • 136 TOOL

    9 5 Отговор
    Някой нормален човек може ли да каже , че Борисов не е един брутален простак и тотална форма на бай Ганьо ?
  • 137 Бачо Киро

    6 2 Отговор

    До коментар #135 от "гошо":

    Няма нужда да го четеш. Достатъчен е фактът, че ДВ вече пише срещу пожарникаря. До онзи ден само го хвалеха, явно и западните му "приятели" вече са дигнали ръце.
  • 138 Збогом

    7 6 Отговор
    Збоооогом збоооогом герберииии, ние няма да заплаааачем

    Коментиран от #139

  • 139 Бай Йордан

    6 3 Отговор

    До коментар #138 от "Збогом":

    Сбогом се пише със С. Иначе за тези и аз няма да заплата...
  • 140 до 48

    4 8 Отговор

    До коментар #48 от "Шкафундер":

    СТИГА С ТЕЗИ ШКАФЧЕТА, КОИТО СА В БОЛНИТЕ ВИ МОЗЬЦИ, КАКВО ИСКАТЕ , ТАТУИРАНИЯ ЧАЛГАР КОЙТО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ВКАРА ДЬРЖАВАТА В АДА ,ТОГАВА ЩЕ ПИТАМ КАК ЩЕ СЕ ИЗМЬКНЕМ, ЗАЩОТО ОТ ТАМ НЯМА ИЗМЬКВАНЕ.

    Коментиран от #175

  • 141 Победа Слави

    6 9 Отговор
    Всички българи от Великобритания ще гласуваме за Слави с бюлетина номер: 5 (ИТН) и ще заживеем по добре. Мояяяя страна са, моя Българияяяя
  • 142 До конник

    6 1 Отговор

    До коментар #113 от "Конник":

    ЗАЩО НЕ СЕ КАЧИШ НА КОНЯ И ДА ОТЛЕТИШ НА НЯКЬДЕ
  • 143 ПлЕШО

    8 4 Отговор
    Защо медиите от няколко месеца пишат само как Бойко си отива??? Ами ако Слави отново върне мандата другата седмица???
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 полк.Димитров

    5 6 Отговор
    Защо се млъкна за смъртта на българският пилот, защо вече почти месец никой не иска да разчете черната кутия, По важно ли е да се харесаме на Американците отколкото да защитим българският интерес и сваленият ни самолет г-н Радев???
  • 146 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    7 2 Отговор
    Час по-скоро да се махат тези бандити, вече дотегнаха много на народа с простотиите си.
  • 147 До шкафундер

    4 10 Отговор

    До коментар #48 от "Шкафундер":

    Шкафчетата са истина, колкото излезе истина кьщата в Барцилона, Испанците закриха делото.Такаче всичките ви измишльотини зада го хлепате са в болните ви мозьци .Омаскарихте един човек коъто построи още една Бьлгария , ЗАТОВА ОТ ТУК НАТАТЬК ХАК ВИ Е ЖИВОТА КОЙТО САМИ ЩЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ. И КОЙТО ЩЕ ПРОКЛИНАТЕ.
  • 148 Тото 1 и Тото 2

    3 3 Отговор
    Краят на Бойко или НАЧАЛО на БОРИСОВЩИНАТА ?
  • 149 уртумурдук

    8 3 Отговор
    Що германците говорят така за Бойко ? Той толкоз се стара и напъва , дори прегръщаше и цАлуваше леля Меркел ! Пък те сега да го обиждат така лошо !
  • 150 Варненец

    4 6 Отговор
    Проблемът е, че хората на ББ крадяха наред. Но сега след изборите се очертава съвсем да обеднеем и западните банки и корпорации да ни заробят, особено ФАЩ.

    Коментиран от #170

  • 151 Боко феса

    8 3 Отговор
    е един самовлюбен диктатор,напоследък безмозъчен.Какъв кеф беше да видиш как с разперените си ръце хуква към Ердоган за прегръдка,а той го отрязва като му показва къде да стои на дистанция от него.ЖАЛКА ИСТОРИЯ.ДА СЕ НАВИРАШ ДА СЕ САМОУНИЖАВАШ,ДА ТЪРСИШ ПОДКРЕПА ОТ ДРУГ ДИКТАТОР-ПОЗОР И ПАДЕНИЕ.МУТРЕНСКИЯ МУ СКЕЧ ТУК СЕ ПРОВАЛИ.Никой няма да го спаси от ЗАТВОРА.
  • 152 00000

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "666":

    хора които продават родината си са изменници и трябва да бъдат съдени с цялата строгост на закона.
  • 153 ДО коментар 141

    5 4 Отговор
    А ЛО ГЕРБЕРСКО ТРОЛЧЕ ИТН-СЛАВИ Е С НОМЕР 22.Така,че победа Слави с № 22. №22 №22 № 22 №22 РАЗБРАХТЕ-ТОВА Е ИСТИНСКИЯ НОМЕР НА ИТН.
  • 154 ЧИЧИ

    7 3 Отговор
    ЗАТВООООООООООР
  • 155 Мръсния Фикри

    5 2 Отговор
    Това, ли е важно, края, на Борисов, щом мислите така, прогреса в БГ няма да го има в политически аспект...!?
  • 156 гост

    4 2 Отговор
    Не всички млади от запад могат да си дадат гласа, защото работят. При бай Тошо, бе, друго, соца, но там се работи. Дистанционно или по пощата и тогава много българи биха гласували. Дори предният път.. Гласувайте вместо нас, за Слави, той няма за други кои: бсп, герб, дпс не ги искат тук. Остават Слави и Христо...
    Успех!
  • 157 Валентин Дойчинов

    7 2 Отговор
    БОРИС-OFF ...11.07.-кратко и ясно!
  • 158 121

    3 1 Отговор
    Всеки сам да прецени. Но не може да ни навирате да гласуваме за хора от подземния свят, като макарони, маргините, вълка и сие. Карат младите, защото не знаят, не четат в ютюб почистване тебе, ако искате да живеете що де добре в провинциите. 30 години ви даваха пари и гласувахте под строй и сега някой друг ви е виновен, кво е крал, има хора заможни, но с труда си, с наследство, а не с кражби и изнудвания, но днес изнудват ощетените от 20 години хора и им плечкосват всичко без пари. Всеки пише от своята камбария. Има хора не са оставали един ден безработни и що да не желаят хаос
  • 159 МУТРОКРАД

    5 2 Отговор
    КЪДЕ Е РИТОНА МУТРОООО , ДОЛНИЩЕ ГАДНО ? НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЛЕКЦИЯТА ОТ БАНКА КТБ ...... ТАМ СЕ ОТКРАДНАХА НЯКОЛКО КАМИОНА КАРТИНИ И СКУЛПТУРА ЗА МИЛИАРДИ , ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ВЕЖДИ РАШИДОВ -- НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА - ЗАЩО НИКОЙ ДНЕС НЕ ГИ ТЪРСИ
  • 160 НЯМАНЕ

    4 3 Отговор
    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЛАВИ С №5 И ЩЕ ИМАТЕ МАГИСТРАЛИ НО КОЛА ЩЕ НЯМАТЕ !
  • 161 СБОГОМ КАЛТАК

    7 5 Отговор
    БЕСЕН Е БОЙКО ЧЕ ОТИВА В КЕНЕФА , ПУСКАТ МУ ВОДАТА УТРЕ РАНО ПО ИКИНДИЯ !
  • 162 Пешо

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "ПСР":

    Ставри
  • 163 МУТРОЗБОГОМЪ

    3 3 Отговор
    УТРЕ БОЙКО ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА КИРЛИВИЯ СИ МУТРОЖИВОТ С ПАТЛАКА ОТ ШКАФЧЕТО -- УТРЕ УРААААА !

    Коментиран от #166, #168

  • 164 И аз да пиша :

    3 2 Отговор
    Българи ,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,че България няма да се оправи, докато , управляват СТАРИТЕ КОМУНИСТИ и техните наследници и протежета !!!! Къде са умните, моралните и кадърни българи,завършили престижни университети ???? Трябват ни хора,които знаят как се управлява добре и успешно една държава !!! А като няма такива хора ,положението в България ще е същото !!!

    Коментиран от #165

  • 165 ФАКТ !

    2 2 Отговор

    До коментар #164 от "И аз да пиша :":

    България все още се управлява от ЧЕРВЕНИТЕ доносници на ДС на БКП -Които мислят само за себе си,но НЕ и за НАРОДА !!!! Какви промени очаквате тогава ??? Толкова години минаха ,а къде сме по заплати и пенсии ????
  • 166 ФАКТ !

    3 1 Отговор

    До коментар #163 от "МУТРОЗБОГОМЪ":

    Много е късно !!! От МУТРИТЕ в България трябваше да се отървем ,преди 100-години !!!! От КОМУНИСТИ отърване няма !!!!
  • 167 ФАКТ !

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Всичките ни елити,управлявали България за съжаление са престъпна банда !!! Сега само Борисов оплюват,а преди него-Иван Костов, Станишев, Орешарски, Румен Овчаров,...........НЕ опропастиха ли България ??? Защо НЕ са в ЗАТВОРА ???
  • 168 ФАКТ !

    3 2 Отговор

    До коментар #163 от "МУТРОЗБОГОМЪ":

    И кои ще дойдат ???? Някои други с шкафчета и патлаци !!! То в България е все така !!!! Докато НЕ ИЗЧЕЗНАТ всички КОМУНИСТИ от България, ще е все така !!! Със СТАРИ ГНИЛИ ЧЕРВЕНИ ДИНИ -НОВ БОСТАН НЕ СТАВА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ???? Че и бизнесмените и повечето ни работодатели са такива !!!!
  • 169 Whitestar

    1 2 Отговор
    Сега като дойде Славун ще поправи всички грешки на Бойко Борисов. От къде ще дойдат неговите експерти със прозападна методология все още не се знае. Но щом Радев успя да събере кабинет, то не ще е толкова трудно и за екипа на шоумена. Отново трябва да се учим в ход, но явно такива са изискванията на Западните господари!
  • 170 Алооо

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "Варненец":

    Варненец от село.
  • 171 НАИВНО

    2 1 Отговор
    МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК, някой от германските медии виждат "края" на г-н Борисов, и как някой от нашите подкупни медии горят от желание да видят неговия край?! Германските медии, да не би да имат предвид българските концлагери 86 на бр., построени по сталински-хитлеристки модел в които бяха избити над 60 000 невинни българи?! Да не би да очакват, че ще бъдат отново построени и в тях ще затворят 840 000 поддръжници на г-н Борисов и с неговия край ще видят и края на всички! Тогава ще трябва да им предоставят чертежите на пещите - това са 840 000 бойковисти, няма как незабелязано да им се види края! АКО г-н Борисов, не спечели изборите, това не означава края на г-н Борисов, и ГЕРБ ще бъде силна опозиция в новия 46-сти маймунарник! Цитирам думите на Г-н Буров казани навремето, когато превратаджиите шумкари-неграмотни доидоха на власт -" Комунистите най-напред ще се наядат и накрая ще се ос.ра.т.!" - цели 45-години! ДНЕС, ги връщаме на власт и те като закоравели консерватори отново прилагат деветосептемврийските си методи на репресии - няма промяна, гена си е ген, вълкът си е вълк, няма прогрес! ТАКА, че някои германски медии - ние не виждаме как виждат те края на 840 000 бойковисти и края на самия г-н Борисов! Ако не спечелим ще сме опозиция - малка почивка, не е зле, и се завръщаме триумфално на бял кон, но не в маймунарника, а в един истински работещ парламент! Ще почакаме малко новите, по думите на г-н Буров - да се наядат и после ше видим...! Ще види "умния
  • 172 ПРЕД НАРОДА

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "Домати с лук":

    КОУНИСТИТЕ ЛИ, имаш право, тях ги избиха преди 9- ти, останаха само бояджиите и по-голямата част от тях умряха, но оставиха своите синове, дъщери, внуци и правнуци и те носят техния ген, и ще носят до край черното петно на греха им, докато не преклонят глава пред жертвите и не се извинят за издевателствата на техните дядовци и бащи пред българския НАРОД! Разбра ли "умнико"! Вечно ще се говори, тази страница ще бъде вечно отворена и няма да се забрави!
  • 173 разума

    0 0 Отговор
    Защо никой не го пита , ако загуби изборите ще с даде ли оставката в ГЕРБ. Да ви кажа , защото медиите са продажни питат само Корнелия защото знаят че тя няма да ги спечели.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Справедливостта

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "до 48":

    ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ТАМ И НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ЗАЩОТО СМЕ-"САДО-МАЗОХИСТИ" И НИ Е ХУБАВО ДА НИЕ ВЪТРЕ
  • 176 Без Негри в БГ

    1 1 Отговор
    България има нужда от истински националисти и патриоти - Възраждане!
  • 177 ituu545554454

    0 2 Отговор
    СЪД И ЗАТВОР ЗА ТОЗИ КРАДЕЦ

    Коментиран от #178, #180

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 За всички

    2 0 Отговор

    До коментар #177 от "ituu545554454":

    Затвор за всички и на мамчето ти парашутката е за затвор откраднала суджук гейца на бати Борко и го оставила на сухо. Затвор незабавно за крадлата.
Новини по държави: