Last news in Fakti

26 Юли, 2021 11:19 1 618 16

Активна ваксинация! Близо 60% от населението на Франция е получило най-малко една доза от ваксина срещу COVID-19

  • франция-
  • ваксина-
  • пандемия-
  • коронавирус

Пълен ваксинационен цикъл са преминали близо 50 процента (33,2 милиона души), по данни на здравното министерство

Активна ваксинация! Близо 60% от населението на Франция е получило най-малко една доза от ваксина срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Близо 60 процента от населението на Франция е получило най-малко една доза от ваксина срещу КОВИД-19, съобщи Франс прес, като се позовава на данни, публикувани снощи от здравните власти.

"Скоро 40 милиона с първа доза. Напредваме. Да не отслабваме усилията. Ваксинирайте се", написа в Туитър президентът Еманюел Макрон, предаде БТА.

Този праг се очаква да бъде преминат днес, тъй като над 39,94 милиона французи - 59,2 процента от населението - са получили най-малко първа доза от ваксината, отбелязва агенцията.

Пълен ваксинационен цикъл са преминали близо 50 процента /33,2 милиона души/, по данни на здравното министерство.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макрон

    14 0 Отговор
    Ехааааа, пуцай, куме! Има за всички
  • 2 Питам

    34 2 Отговор
    Що за мазохист трябва да си да си биеш недоказана 'ваксина'?

    Коментиран от #15

  • 3 Псевдоним

    29 1 Отговор
    Пълни глупости и стъкмистика.

    Коментиран от #13

  • 4 Рошко

    35 0 Отговор
    Затова стачкуват ли стачкуват, то и в измисления Израел се бяха чипирали и ко, още ходят с намордници, но пропагандата продължава с пълна сила
  • 5 Пич

    24 1 Отговор
    Нуждата от трета и четвърта игла дали не показва неумението им да уцелят необходимото количество нанити , които да ни направят покорни , от първият път...??? Или мисля конспиративно...???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Майна

    14 0 Отговор
    според изследователи от Еврейския университет, съветващи правителството, около 90% от новозаразените хора на възраст над 50 години са напълно ваксинирани.

    Ако в страни като Израел, с по-високи нива на ваксинация от повечето в света, ваксинираните са тези, които са заразени и ваксинираните могат да заразят и разпространят болест, тогава е време да спрем „мръсната неваксинирана“ пропаганда и да оставим хората да направят своя собствена медицински избор без принуда.
  • 8 123

    25 1 Отговор
    Що не покажете протестите във Франция срещу ковид паспорта? Как бият протестиращи. Манипулативни и пропагандни медии под контрола на Сатанистите.
  • 9 ДаЗдраПерМа

    21 0 Отговор
    според австрийската газета Wochenblick 70% от ваксинираните израелци са повторно заразени и то в периода юни-юли сиреч ефективноста на ваксините е под голям въпрос.

    Коментиран от #12

  • 10 Брех

    13 1 Отговор
    Поредната голяма лъжа вероятно. А иначе тези, които са се излъгали да ги боцката ще вдигнат нивото на статистиката от заразени.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДаЗдраПерМа

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "ДаЗдраПерМа":

    статията е от 16 юли и се казва
    Israels Versagen – Arzt deckt auf: 80% der schweren Corona-Fälle geimpft
  • 13 Тра-ла-ла

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Псевдоним":

    Абсолютно! Забравиха, какво писаха онзи ден! Вече се оплетоха, като пиле в калчища, както се казва! Всеки ден нова лъжа! 😂😂😂
  • 14 Гост

    4 1 Отговор
    После активно умиране
  • 15 Ковидарите

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Питам":

    Не всички са мазохисти, много хора биват насилствено принуждавани със заплахи, уволнения, отнемане на права и пр. и това е официална политика вече в държави, като Франция, Италия, Германия, Гърция и др. Това не е мазохизъм, а ЗДРВНА РЕПРЕСИЯ! Да не говорим, че при положение, че "ваксините" вече са доказано неефективни си е чиста проба ГЕНОЦИД!
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    COVID-19 (SАRS-СоV-2) НЕ Е ВИРУС, защото няма ДНК. Затова се казва КОРОНА-ВИРУС. Има частично РНК и всъщност е огромна органична молекула с неустойчив строеж, което води до безброй мутации... Ефективна ваксина не може да се създаде заради БЕЗБРОЙНИТЕ му мутанти. В природата са регистрирани НАД 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Спасението е здрав и силен организъм, който НЕ Е ТРОВЕН ОТ ДОКТОРИТЕ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАПЧЕТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С ГОДИНИ. Прилагат тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия са напълно безпомощни... "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.