Last news in Fakti

30 Юли, 2021 21:20 1 786 12

Доналд Тръмп е опитвал да отмени изборите

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Това се потвърждава в нов доклад

Доналд Тръмп е опитвал да отмени изборите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Комитетът по надзор и реформи в САЩ представи доказателства, че Донлад Тръмп е притискал Министерството на правосъдието да отмени резултатите от изборите в страната, съобщи Вашингтон Пост.

Доказателствата са представени в нов доклад. Тръмп е опитвал да отмени вота.

Представено е мнението на председателя на комитета Каролин Малони. Доналд Тръмп, докато все още е бил на поста на държавен глава, е настоявал висшата правна агенция да предприеме действия.

Това е станало в края на мандата. Тръмп продължава да оспорва изборите.

Той настоява, че са били проведени неправомерно. Това се повтаря и в последните му изяви.

Очаква се позиция на администрацията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    5 7 Отговор
    За краварите перуката, беше последният шанс да не се разпаднат по зле от СССР. Неофициалната цветна гражданска война ще ги довърши. За това се търси външна война, по стар обичай. Тоя път номера няма да мине. Няма да издеянат срещу Китай, Русия и Индия. За Китай да питат Кисинджър. И защо.

    Коментиран от #8

  • 2 Комунистен цайт

    6 4 Отговор
    Аман от ненаяли се буржоазни лигави милиардерчета
  • 3 3.14К

    14 7 Отговор
    Разбира се ,че ще ги оспорва. Вече е готов одита от Аризона и категорично се доказват манипулациите и че е направена изборна измама. Сега адвокатите на демократите се чудят как да спрат тяхното публикуване. Съществува и невиждана цензура и само VOXNEWS има излъчен материял.
  • 4 бай Даньо

    3 10 Отговор
    Няма значение за Ганьо. Ганьо обича Тръмпи!
  • 5 браво на Тръмп

    8 3 Отговор
    А дийп стейта направо ги фалшифицира за да нагласи живата мумия за президент, ама това комитетчиците не го забелязват, за да не ги открият починали при мистериозни обстоятелства.
  • 6 6723

    9 3 Отговор
    Доналд Тръп е опитал да обяви изборите в САЩ за невалидни и те да бъдат отменени, защото според него е имало фалшификация на изборния процес. НЯМА ДРАМА, НЕ Е ПРЕСТЪПНИК И НЕ Е НАРУШИЛ ЗАКОНА.
  • 7 чичо Том

    0 2 Отговор
    Хайде сега дрън дрън ерина за българските ба.ъци!
  • 8 хиро хито

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    И да питат и дане питат Кисинджър,Китай винаги ще слушат САЩ,защото винаги може да има Манджурия номер две.

    Коментиран от #9

  • 9 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "хиро хито":

    Е как приключи Манджурия номер 1 ,а ти кажи
  • 10 Математик

    5 1 Отговор
    Бори се човека, ако беше спечелил много трудно щяха да ни вкарат в този театър. Е засега нямаме късмет. Но все повече хора почват да се събуждат. Ще видим.
    Поговорка: Ако някой ти предлага стоката си много евтинно значи се опитва да те излъже. Но ако някой ти предлага стоката си без пари, значи ти си стоката!
  • 11 Смех

    3 0 Отговор
    Ми да ги отменят , то такова крадене не е имало и в българско... умрели, кучета , котки, чужденци, някои по 5 пъти гласуваха за Бидона... там има поне 30 млн нелигитимни гласа.. Товлкова чудеса и магии и шанене не съм виждал никога банонова република...
  • 12 Тръмпист

    3 0 Отговор
    Па те си бяха за отмяна тези избори, предвид фалшифицираните резултати. Жалко е, че всички предадоха Тръмп, за да си подсигурят добро бъдеще при демократите. Сега ще видят що е то демонкрагтична диктатура.