Last news in Fakti

3 Август, 2021 20:50 5 295 35

Стрелба край Вашингтон! Затвориха Пентагона

  • пентагон-
  • стрелба-
  • вашингтон

Някои медиите съобщават, че от мястото на инцидента един от ранените е откаран до болница с хеликоптер

Стрелба край Вашингтон! Затвориха Пентагона  - 1
Снимка: shutterstock

Сградата на Пентагона е била затворена във вторник заради стрелба до близката метростанция, съобщава вестник Politico. Охраната на комплекса инструктирала персонала да остане в сградата.

Предполагаемият престъпник е неутрализиран от охраната. Стрелецът не е успял да проникне в сградата. Той е бил застрелян от охранител. Няколко души бяха ранени, съобщи в. "Политико", като се позова на подразделението, което отговаря за сигурността на комплекса, предаде БТА.

Телевизионният канал WKRN съобщава за няколко души ранени. На този етап се посочва бройката от трима души. Един от пострадалите е част от охраната на Пентагона.

Някои медиите съобщават, че от мястото на инцидента един от ранените е откаран до болница с хеликоптер.

Входът на метрото остава също затворен, а влаковете подминават станцията.

По-късно мерките за изолиране на комплекса на Пентагона бяха прекратени и той отново беше отворен, но входът на метростанцията в съседство остава затворен.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Озирис

    32 7 Отговор
    Леле, тук в България може спокойно да си влезнеш с гранатомет и всички ще са спокойни. Пентагона сграда за над 50 хиляди служители и огромна няколко километра в диаметър е затворена заради единична стрелба в близка метростанция. Кой ги пише тия глупости

    Коментиран от #6

  • 2 Сссс

    67 5 Отговор
    За такава демокрация мечтаят плюещите по комунистите и социализмът!

    Коментиран от #14, #19

  • 3 До Путин

    63 1 Отговор
    Не се хаби да правиш хиперзвукови ракети...?!Теа КраварЕ ще се изпотепат самички...
  • 4 Тия

    43 1 Отговор
    Не се спряха. По лошо ще стане
  • 5 Озирис

    24 7 Отговор
    Ако питаш някой американофил живеещ в Канада и САЩ и той казва ей русофили тук си е добре живея си живота а тия където се стрелят при мен такива ги няма такива новини идват в България тук на Запад всичко цъфти и никой не е отишъл в Русия да живее
  • 6 Амчи да...?!

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Озирис":

    Прав си...!Ама бъзливите ,,Рамбовци" се страхуват 11.09. да не се повтори...
  • 7 US Генерал

    24 1 Отговор
    Как точно пентагона затворен е затворен - временно или за винаги?

    Коментиран от #12

  • 8 Само така

    32 2 Отговор
    Давайте до крак. Никому ненужни сте
  • 9 Да ви имам...

    33 1 Отговор
    ...скапаната демокрация и криворазбрана свобода,да ми се пушкате през ден с автиматично оръжие по училища,университети,ресторанти и дискотеки...!Не-Мерси...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рошко

    18 1 Отговор
    Бил е том Круз
  • 12 Озирис

    32 3 Отговор

    До коментар #7 от "US Генерал":

    11 септември ще се повтори все пак демократите са от лгбти пропагандата, именно те с техния служител на ЦРУ Бин Ладен собственоръчно си гътнаха няколко сгради, изгина народ но пък пропагандата сработи навлязоха в Ирак и Афганистан и посяха демокрация там

    Коментиран от #15, #30

  • 13 хахаха

    24 2 Отговор
    Има за какво да го затварят - гузен негонен бяга :))
    А Бай Даню сигурно е напълнил памперса в убежището на 200 метра под белио дом.
  • 14 бай Даньо

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сссс":

    Не си прав че за такава демокрация мечтаем. Някой мечтаем за скандинавска социал демокрация но като се изтърсим с цървулите в Америка попадаме в средата на мексиканска престрелка ( Mexican standoff ) .

    Коментиран от #17

  • 15 бай Даньо

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Озирис":

    Няма начин да не се повтори 9/11 с тия ЛГБТ в Америка. Аз я виждам работата като ЛГБТ нападат Пентагона като влязат вътре надяват по едно дилдо и изтаковат всичко което мърда и после тръгват по събърбаните ( без да свалят дилдото) да таковат "уважаващите закона" мирни граждани . Те обаче понеже са мирни отвръщат на огъня ( за кокво са ги купили тия железа ако не пострелят поне един път в живота) ... Ей изджендъри се тоя свят и най си патим сексуално несигурните като нас , нали бе Озирис !?
  • 16 3.14К

    16 0 Отговор
    Охранителят е починал, а един от полицаите при протестите в Капитолия се е самоубил и общо самоубилите полицаи от 6 януари стават 4.
  • 17 бай Даньо

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "бай Даньо":

    Ама моля ви защо ми слагате плюсове българаците!? За скандинавска социалдемокрация се иска 70% от населението с висше образование , общество от 60% атеисти ... това кога при Ганчо който гласува за Славун да го оправи, и ако избяга от кочината ( Ганчо маниакално си мрази родината!) и има късмета да цъфне в Америка става пръв тръмпър!?

    Коментиран от #22, #29, #32

  • 18 Бах

    14 1 Отговор
    Тези неща ще зачестяват бързо . Все пак Американските граждани-белите имат достойнство за разлика от глупавото им правителството . Манипулираха изборите , какво да очакваме . Въпреки това нека загиват .
  • 19 мдда ама не

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сссс":

    Това там отдавна не е демокрация, както не е и демокрация чалгар да управлява България.
  • 20 От страни

    7 3 Отговор
    Абе що така слабо реагират - трябваше веднага евакуация на Луната. Мале-мале. Големи страхливци, да не упусне човек нещо на земята в тяхно присъстие- лови ги удар и пълнят памперсите. Особено ако някой руснак на почивка силно се провика нещо от рода: "Алла, я в бар!" Демек отива в барчето, та Ала-та да не го чака вече поне една седмица...бухаха.
  • 21 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    11 1 Отговор
    На всички заключени в Петоъгълника
    са били раздадени безплатни памперси...
  • 22 От страни

    14 1 Отговор

    До коментар #17 от "бай Даньо":

    Тама ли е това дето имат партия на педофили и искат да влезнат в парламента и да им бъде разрешено да ползват деца от 3 годишни и нагоре? Или там дето ти вземат детето що не си го накарал да облече топло яке за училището а на другия ден, еогато настоиш да си сложи якето ти го взимат заради семейно насилия да се облича. Или техните социал-демократични системи виждате само частично? Или как взеха на една майка детето заради "удушаваща обич", че била си обичала детето и много се грижела за него. А па ако нямаш три вида кисело млеко в хладилника си пръв кандидат да ти вземат детето и да го дадат на двама космати татковци... Или това е друго?

    Коментиран от #25, #26

  • 23 5ку

    9 0 Отговор
    Спокойно, Джерард Бътлър ги е спасил. Чакайте филма скоро.
  • 24 От страни

    8 1 Отговор
    При думата Пентагон все се сещам за случката, когато уж се глобнал пътнически Боиг в сградата. Насрещу дупката в сградата стълба е цел и жиците цели - явно се е мушнал някак си между жиците.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 бай Даньо

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "От страни":

    Друго е. Тая картина която си описал толкова си сгъстил боите като си добавял гоwна че накрая станало едно мазало.

    Коментиран от #33

  • 27 Тези дето правят атентати знаят че ще

    6 0 Отговор
    ги убият ако знаят че ще останат живи и ще ги мъчат после цял живот никога няма да направят атентат
  • 28 МАКЕДОНЕЦ😎

    5 0 Отговор
    Америка ке падне 🤪
  • 29 Бах

    6 4 Отговор

    До коментар #17 от "бай Даньо":

    Никой не ти слага( + )и( - ) щото си глупав...глуупав...глуууупав . Чуваш ли ехото помак.

    Коментиран от #31

  • 30 Веселин Маринов

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Озирис":

    Също така Кулите бяха построени от Рокфелер, а самия "атентат" трябваше да се случи в началото на 60-те години и след това да обяват "кубински терористи", за да спечелят одобрението на американските граждани и да започнат война с Куба. Ама Кенеди не е бил съгласен... Това е операция "Ноетуудс.
  • 31 бай Даньо

    0 3 Отговор

    До коментар #29 от "Бах":

    А ти чуваш ли да приближава тиру-лиру, тиру-лиру ? Това са линейките на дълбоката държава идва за теб. Апропо добре че ми каза кой е глупав , аз толкова съм глупав че нямаше как да се сетя сам.

    Коментиран от #34

  • 32 Snake

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "бай Даньо":

    Вкарай си я знаеш къде тая "демокрация", в която, ако кажеш на бежанец копче, ще те вкарат в затвора, а той същият, дето е изнасилил жена, си ходи спокойно по улиците или ако наречеш трансджендър мъж жена, ще те арестуват даже пред децата ти.
    Не мерси, не ща ни "демокрация", ни скандинавски социализъм, чиято бежанска политика е пълен провал.

    Коментиран от #35

  • 33 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "бай Даньо":

    Това дето съм го описал не е нищо, всичкое много по зле ама вие не искате да го виждате. Когато говорите за тях само си представяте колите им и къщите им и как вие живеете в тях и се возите с техните коли, и папате хубави неща, ама то не е така има и ювенална юстиция, има я и престъпноста, ма ги и ЛГБТ и много още неща дето предпочитате да не мислите за тях. Е ще си спомните когато ви вземат детето за да го дадат на двойка мъже или когато натиснат синъ ви че не е момче и половината от седмицата трябва да ходи на училище с пола а на малкият ви син в трети клас започнат да показват картинки с еднополова любоФФФ, ама ще е късно.
  • 34 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "бай Даньо":

    Ей, бай Даньо, карай си домакинството в училището на с. Нивянин и не се бутай в политиките.
  • 35 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Snake":

    Бежанеца дето изнасили момченце в басеина в Германия го пуснаха от залата на съда. Съдията казал че бежанеца не разбирал езика и не е разбрал че детето не е съгласно. Съгласно на кво? Да бъде изнасилено? Или плача на дете и звуците "найн" са толкова неразбираеми че бежанеца е разбрал че детето е съгласно?