Last news in Fakti

23 Август, 2021 18:52 1 639 14

Кипър отмени паспорти на представители на турската част

  • кипър-
  • паспорти-
  • правителство

Решение от правителствено заседание

Кипър отмени паспорти на представители на турската част - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Кипър обяви, че отменя международните паспорти на представители на правителството на турската част на острова, съобщи ТАСС.

Това е решено на правителствено заседание. Решението е свързано с редица лица.

Паспортите ще бъдат отменени или ще бъде отказано тяхното удължаване. Това обяви официалният представител на правителството Миос Пелеканос.

Решението е заради опити да се оспори целостта на страната. Очаква се да бъдат обявени имената на лицата, чиито паспорти ще бъдат отменени.

Медии твърдят, че сред тях има десет министри. Те са представители по различни въпроси.

Сред тях е и новият лидер на региона.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    19 1 Отговор
    А ние, кога ще отменим продадените паспорги на майцепродавниците от Северна Македония?
  • 2 Турска работа

    17 13 Отговор
    Сигански манталитет - Сиганско поведение. Лицемерието и двуличието на турчолята счупиха рекорда. Хем обичат премахване на Република Кипър, хем обичат да се ползват от европейските й паспорти. По-нагли от сиганите.

    Коментиран от #3, #7, #12

  • 3 мисира

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Турска работа":

    Така си е,като им направят сюнет и няма с какво да мислят.
  • 4 Хаха

    5 2 Отговор
    Па тоя мяза на Адолф, бе! Едонствената разлика, е че вечерта, когато е поелдежурната доза ишиас, сутринта по погрешка си е обръснал мустачето.
  • 5 Санкции до дупка за Турция

    5 5 Отговор
    Кипърско-турският вестнк Аврупа пише днес че министерството на вътрешните работи на псевдодържавата на кипърските турци, разпределя 200 "националности" всеки ден, без да обяснява на кого и с каква цел. Сами по себе си те признават незаконността си ...
  • 6 жалка работа

    5 5 Отговор
    истинските кипърски турци емигрират от години главно в англия и други европейски страни. много малко останаха там. нито те биха могли да търпят необразованите от анатолия, които турската държава измести там, нито, разбира се, бедността и ислямизма, които култивира. те не бяха свикнали с тая мизерия. водорасли иронично наричат ​​турците. сега те са оскъдно малцинство дори в държавата, създадена от турската окупация.

    Коментиран от #9

  • 7 сиганчето

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Турска работа":

    спри да ни сравняваш с турците, спри да ни подценяваш!
  • 8 Нормално

    2 2 Отговор
    Върви се усилено към две държави.
  • 9 Още по-малка работа

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "жалка работа":

    Абе докараха ли ви вода в гръцката част или още се унижавате като се редите на опашки с тубите да минете в турската част за да си налеете за пиене, за къпане не питам, че е срамно 😂😂😂
  • 10 Info

    2 1 Отговор
    Имената на 14-те кипърско-турски политици, чиито паспорти на Република Кипър са отменени след решение на Министерския съвет, са публикувани от кипърско -турският вестник Kipris Postasi. Те са:
    Ерсин Татар,
    Ерсан Санер,
    Ертугрулоглу,
    Олгун Амкаоглу,
    Кутлу Еврен,
    Ахнал Устел,
    Назим Чавушоглу,
    Ероглу Каналтай,
    Фикри Атаоглу,
    Корал Чагман,
    Огужан Хасипоглу,
    Ведат Йоручу,
    Тюлен Санер,
    Хасан Сунгур.

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Талибан

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Info":

    ХАХАХАХА..какво свучно турско име-''ТЮЛЕН''....И от кои тюлени е тоя бе?
  • 12 Агора

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Турска работа":

    Погледни го този на снимката и публичния кой сиганин, и ми кажи кои са кои са сиганите, ей такива, същите като теб. Кипърските турци са бели и хубави хора. Не са египетски, еврейски цигани каквито са гърците...
  • 13 Агора

    1 2 Отговор
    Въпросните министри си го местят от единия в другя крачол, че им били анулирани и без това безполезните им паспорти. Да не си мислят хората че само на това т.н. гражданство разчитат. Те са и турски граждани, за тово ги боли фара, че там някакви си им били анулирали паспортите. Ерсин Татарчев си им го каза, че няма да останат без отговор всякакви враждебни действия от гръцка страна. Ще отвърнат реципрочно от Турска Република Северен Кипър, че пак ще пищят гръцките цигани че не било еди какво си по международните им закони, закони които гърците никога не ги спазват, на шумят постоянно да бъде ли спазвани за да могат под международни аплодисменти да си безчинстват. Кипър не им принадлежи на гърците, Кипър е и турски. И рано или късно, искат гърците ще го разберат това...
  • 14 Азиатски манталитет

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Info":

    Χаха, всички тези уж велики мъже и турски суперпатриоти, след като им взеха кипърските паспорти, реват като девици в първия път!!! Αбе сиганска работа, жалки, мизерни хорица, кво, турци, хахаха!!!