Last news in Fakti

5 Септември, 2021 08:32 4 381 10

Тръмп продава хотела си във Вашингтон

  • доналд тръмп-
  • продажба-
  • хотел

Хотел „Тръмп Интернешънъл“ се намира на Пенсилвания Авеню, главната улица на Вашингтон, на 500 метра от Белия дом

Тръмп продава хотела си във Вашингтон - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп води преговори за продажба на своя хотел в американската столица, а златните букви на фамилията на политика ще изчезнат от главната улица на Вашингтон.

Според източници преговорите за продажбата на правата за ползване на сградата са в напреднал етап. Изданието обяснява, че правата върху недвижими имоти се продават на фирма, която преговаря с хотелски вериги, които ще се занимават с администрирането на имота и промените по него. Изданието твърди, че подробностите по сделката все още са неизвестни и сключването ѝ ще отнеме много време.

Хотел „Тръмп Интернешънъл“ се намира на Пенсилвания Авеню, главната улица на Вашингтон, на 500 метра от Белия дом и на километър от Капитолия. Подобно на другите хотели, петте златни букви от фамилията на политика красят фасадата на многоетажната сграда. Компанията на Тръмп управлява сграда на Старата поща, която превърна в хотел, от 2012 г. Определеният годишен наем е от няколко милиона долара, а в интериора са вложени инвестиции от няколкостотин милиона. Хотелският бизнес на Тръмп бе силно засегнат от пандемията от COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре

    7 4 Отговор
    В тая кочина всичко е изперкало.
  • 2 гост

    8 3 Отговор
    Тъкмо мислих да тегля кредит и да го купя , той го продава ? А, и виза нямам...?
  • 3 надарена кака

    8 2 Отговор
    Да го продава,дреме ми на коприненитепрашки!
  • 4 Бойко Шкафа

    12 0 Отговор
    Бой го купил , но много ще се набива на очи
  • 5 Тръмповак

    1 7 Отговор
    хаха тръмпу фалира .................!

    Коментиран от #10

  • 6 Пак

    3 0 Отговор
    ли почвата бе хора?Защо едно и също нещо го пишете два пъти?Аз нямам такова време да чета простотии,в тази статия също повтаряте един и същи текст да ми губите времето.УЖАС
  • 7 Фёдоров Анисим

    5 1 Отговор
    Русия го е купила вече и оставя златните букви на ТРАМП!!! Скоро ще се убедите, това е умишлено мотаене... Москва на 500 от Белиядом, уау..
  • 8 Игорь Выхухолев

    4 2 Отговор
    Скоро до Райхстага ще има хотел "Анжи", кръстен на баба Меркел. Също с руски пари..хихихи
  • 9 Бай Петко

    3 0 Отговор
    Вашингтон е сатанистки щат. Да прибира парите и да изчезва от това блато.
  • 10 Ал Тъпоне

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тръмповак":

    Напротив! Далновиден ход! Покрай количествените улеснения на ФЕД цените на недвижимите имоти изхвърчаха и сега му е времето да се продава, когато ФЕД обявиха съкращение на количествените улеснения и евентуален курс към увеличаване на лихвите, а това е спирачка за икономиката, респективно и за строителството, което е много вероятно да вкара в криза тези, които не са си направили добре сметката през идните години!