Last news in Fakti

15 Септември, 2021 14:50 1 468 13

ЕС да удържи на думата си

  • германия-
  • ангела меркел-
  • балкани

Призив на Ангела Меркел

ЕС да удържи на думата си - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС трябва да удържи на думата си. Това обяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Ди Велт.

Днес тя е на посещение в Албания. Там разговаря с представители на страните от Западните Балкани.

Призова ги да работят заедно за членство в ЕС. Меркел заяви, че условията трябва да бъдат спазени.

При положение, че са спазени, групата трябва да спази обещанията. Важно е да не се измислят нови условия, защото на определени групи не им се занимава с преговори за членство.

Според нея трябва да се избегне възможно разочарование у кандидатите. Важно е уверенията да бъдат последвани от реални действия.

Меркел обяви, че Германия ще подкрепя тези държави в европейската им перспектива.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    10 1 Отговор
    Меркелица и спазени обещания! Бухахаах Съюзчето е в разпад, след брекзит а шиптърите и маке се юрнали да влизат.

    Коментиран от #4

  • 2 Меркела се изяви като най големият....

    16 1 Отговор
    Враг на България!Създаде Тиквуновата партия и заби ножа в сърцето на България....Също е и най големият приятел на враговете ни....
  • 3 Македония?

    10 1 Отговор
    Те още влакове взривяват....Имаше един виц някога.Тоест, те още правят възродителни процеси и сегрегация и терор над тези които се считат за различни. А това е продължение на сръбската политика за доминация.Никакъв Е особено за макета та. Албания да си продължава преговорите.Да ги разделят.А германските ф-ш--сти да си гледат своята си градина.
  • 4 Авторът

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    адвокат на Северна Македония и Сорос ли е ?

    Коментиран от #6

  • 5 Пандев

    2 14 Отговор
    От САЩ и ЕС да се извърши силен натиск над България. На България да бъде заявено, че замърсява с поведението си целия ЕС. България е сама и неразбрана от никой.
    На това трябва да се сложи край. На България да бъде отнет гласа в ЕС, НАТО, ООН.

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 6 ТаУмВзе

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Авторът":

    Поредното соросоидче е просто, за къшей хлебче.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сашко Великии

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пандев":

    Излизане от ЕС и НАТО и съюзяване с Русия и Китай.
    Краварите ще останат много доволни.
    Докато има македоннизъм, няма европеизъм.
    Пътят към ЕС минава през България.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Голям Праз....

    2 0 Отговор
    Македонски сръбски парцали..Дядо ми се е бил 1914-1918 в Македония. На Добро поле се е бил.Имам предмети от там на скринът си.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 1122

    3 1 Отговор
    Меркел ,е и ще остане престъпница.Тя пусна негри, чалми, папуаси, мулати в Европа.Сега цяла Европа е залята от емигранти,талибани,които бият ,изнасилват/припомнете си изнасилванията пред църквите в Берлин на германки от мюсюлмани, защото носят къси поли и големи деколтета/за мюсюлманите ,такива жени са проститутки/.Тя се опълчи под влияние на най-корумпираната страна в света на Русия.Знаем какво стана през ВСВ.Германия е бита страна и наказанията върху нея приети на срещата Сталин , Рузвелт, Чърчил не са отменени. Противна Англия, и страхливите сащ оставиха Съв. съюз /Червената Армия /сам да се бие с Хитлер, а той беше много силен.Русия сама победи.Не пишете лъжи ,че някой е помагал.Страхливите сащ се включиха във ВСВ когато Червената Армия превземаше Берлин.Загинаха 32 Милиона Руснаци.Четете документи, а не измислици.Колкото ,до България,тя няма ВИНА за нищо.Цар Борис III спаси България 1/Не даде войски на Източния фронт. 2/спаси 53000 евреи/не виждам защо /.3/Не прекъсна дипломатичните връзки с Русия.Трябва винаги да помним неговите мъдри слова: "Винаги с Германия, никога против Русия" В настоящето сме с престъпните сащ.Полза -НУЛА!Вреда-100%.Колкото до Германия,тя трябва да преустанови зависимостта си от корумпираните щати.Това се отнася и до Япония-прекратяване на навеждането пред сащ-вредно е за Япония.По-добре да са съюзници с Русия,ще имат полза.
Новини по държави: