16 Септември, 2021 13:52 4 731 27

ЕС не си свърши работата в България

  • ес-
  • илва йохансон-
  • българия

Това обяви Илва Йохансон

ЕС не си свърши работата в България - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС вероятно не си е свършил работата в България. Това обяви европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон, цитирана от Фигаро.

Днес се проведе дискусия в Европейския парламент. Проучени бяха действията на САЩ спрямо видни лица в България.

Европейски представители задаваха въпроси защо ЕС е бездействал. Илва Йохансон коментира това.

Тя призна, че щом корупцията надскача върховенството на закона, значи работата на европейските представители в страната не е била свършена. Хуан Лопес Агилар зададе предварително допитване.

Според него има много въпроси, относно походите на ЕС спрямо демокрацията. Очаква се до края на годината да се разработи програма за защита на лицата, подаващи сигнали за корупционни практики.

Следващият доклад за върховенството на закона ще съдържа препоръки към слабостите във всяка страна. ЕС ще наблюдава ставащото в България.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишко

    34 1 Отговор
    Аз моята си я свърших.

  • 2 Българин

    23 8 Отговор
    Това да не е шииймелката на Радан?
  • 3 Иван

    53 0 Отговор
    Ами либералите се отнасят либерално,то дървото не пада по далеч от крушата.След като либералните закони са такива,че и най големия крадец и престъпник, ако си хване добри адвокати избягва правосъдие,и в Европа този либерализам го считат за върховенство.Не не е върховенство на законите ви,а вратички за измъкване.

    Коментиран от #17

  • 4 Бою тиквата

    49 3 Отговор
    Баш мафиота
  • 5 от перачницата

    52 3 Отговор
    Ай са па и ти , не си я е свършила , такава убава корупцийка си завъртехте с Буци , фондове насам , дипломатически куфарчета обратно.
  • 6 глоги

    37 1 Отговор
    ЕС не си свърши работата в България.
    Това обяви Илав Йохансон... европейската комисарка по вътрешните работи Илва Йохансон. НЕЩО МАЙ,А?!?!
  • 7 Русенец

    44 1 Отговор
    Буля, как да няма корупция, като има чудовищна администрация? Колкото по-голяма е държавната администрация, толкова повече са условията за корупция.
    А как да няма администрация, като има жестока бумащина? Генерират се нови и нови документи и формуляри, които задушават населението, но пък генерират нови и нови работни места в администрацията. От там следва и корупцията.

    Коментиран от #16

  • 8 666

    43 4 Отговор
    Струва ми се ,че си чешате езика от ЕС за България .Пратете няколко прокурора и ще видите за какво иде реч ...ограбени милиарди евра от европейски данъкоплатец .България в развалини ,села и малки градове ,пътища с нулево качество абе въобще кражби и далавери а КОРУПЦИЯТА Е ИЗДИГНАТА НА ПИЕДЕСТАЛ .За меверето на бойко няма и да говоря ,жалко е че Бойко Рашков смени директорите тук там без да ги натиска да работят също и вътрешна сигурност ... престъпници работят в МВР ,неграмотници и същества които не занаят какво правят в меверето на бойко .Някой дори не знаят да си напишат и името правилно за егенето да не говоря ...смех и трагедия .МВР е институция която лапа пари без да спомага държавата ... пародия и недоразумения в МВР
  • 9 Парламица

    38 1 Отговор
    Да види ти, ЕС чувала за първи път, че имало корупция в БГ...Е...добре,че поне ЕС знае, че БГ е в ЕС... Това да се правиш на цапнат с мокър парцал по тиквата и да посочваш другите за виновни е добре работеща тактика в корумпирани те организации като ЕС. С две думи, ние ако не хванем лопатката да изринем боклука в държавата си, ЕС и малкия пръст няма да си мръдна за нас...е, освен ако нямат полза да си продадем страната на безценица на тях...
  • 10 Иво

    33 4 Отговор
    С падането на Тръмп а сега и на Меркел ще направи доста хора в Източна Европа с една глава по къси.Боко е първият щот е най ос..н.Но няма да е единствен.
  • 11 фактът

    37 0 Отговор
    С любезното съдействие на Берлин и Мюнхен!
  • 12 ЧАКАХА ОТ

    32 4 Отговор
    EU БЕШЕ НА ИЗЧАКВАНЕ. ДА ВИДАТ
    ДАЛИ ТУЛУПА ЩЕ ПАДНЕ ЯКО ИЛИ
    ЩЕ ЗАГИНЕ. ДОСТА ЛАПАХА ЕНП ОТ
    БИБИТКО. СЕГА ДАНО ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО И ДА Е ТО ДА РАЗКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ. ВСИЧКИ
    ПО СВЕТА ОБИЧАТ ПАРИТЕ.
  • 13 Яна

    21 1 Отговор
    ЕС не си върши работата"
    "
    Комисарка по вътрешните работи!

    12 години си затваряха очите за корупцията в Б-я!

    Имат достатъчно факти и доказателства да ревезират корупцията за тези години.
  • 14 ЕС ЕК ЕНП Вие покровителствахте

    21 1 Отговор
    Корупцията в България, срещу какво!! Гласуване за ЕНП, срещу Пари връщани към някой от вас, срещу безропотно гласуване на санкции и резулюции срещу Русиа!! Това е Цената на Корупцията в България!! И вие го знаете много добре, и Българите също го знаят!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дачич

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Русенец":

    Амааааааан, Митхад пааашооооооооооо...??!!!!!!!!IIIIIIIII@@@@@@@
  • 17 Генчо

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    я кай в коя по точно европейска държава цитираш, в дания например хората спазват законите полицията има авторитет , престъпноста е ниска, няма дребна корупция, по виспките етажи има но не се забелязва и не се говори

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мирчо Спасов

    0 4 Отговор

    До коментар #17 от "Генчо":

    Сладурче, Газдов прати да донесат килима на кмета дето кайш са го изяли мишките и сезал и да го носят на кея а ти се връщай тука ние с тебе да си поговориме със Сашо Сладура. Младеж, я са погледни в огледалцето. Хубаво ли са виждаш?

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БОРУНА ЛОМ

    9 1 Отговор
    КАК ЕС НЕ СВЪРШИЛ НИЩО? БУКВАЛНО НИ ИЗСМУКАХТЕ!

    Коментиран от #26

  • 22 Коментар

    8 1 Отговор
    До програмистите на Факти.бг!
    Така или иначе сайтът ви има реклама когато го преглежда човек! Защо е необходимо мърдащото прозорче да се пречи пред надписите и да харчи излишен нет, само за да бъде затворено и невидяно??? Натрапчивите реклами са най-противното нещо в сайтовете! Поставете нормални реклами в рамките на сайта си и хората, които се нуждаят от съответния продукт, или услуга, ще ги разгледат!!!!
    А сега по темата.
    ЕС както се видя, си върши работата само когато това им е изгодно! Търпяха очеизвадно корумпираният Борисов 12 години!!! Накрая когато все пак Кьовеши дойде на проверка, обясни, че нямала за цел да разследва още по-очеизвадно корумпирания главен каскет на републиката, а само ей тъй да се разходи???!!!
    За момента ЕС работи против БГ!!!
  • 23 бълxар ин

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тя призна, че щом корупцията надскача върховенството на закона, значи работата на европейските представители в страната не е била свършена./// Aми нe, върховенството на закона e работа на държавата! българина не си свърши работата !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Генчо

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мирчо Спасов":

    много думи написа и нищо не каза
  • 26 Генчо

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "БОРУНА ЛОМ":

    ес наля мильони евро в България , измукаха ги алчните властимащи до народа стигнаха прашинки. И още много пари се върнаха поради високата некомпетентност на служителите с купени дипломи. Не могат да направят проект или не могат да го напраят така че да откраднат и го забравят. Парите трябва да се въртят в държавата иначе губят смисъл!!!!
  • 27 разума

    0 0 Отговор
    Приключихме с меките доклади. Корупция е завладяла и ЕС щом бездейства е се прави че нищо няма когато ги целува ББ.
Новини по държави: