16 Септември, 2021 15:05 1 864 5

ЕС да не прави опити за влияние в Русия

  • ес-
  • диалог-
  • русия

Призив на Яак Мадисон

ЕС да не прави опити за влияние в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС не трябва да прави опити да влияе във вътрешната политика на други държави, включително и на Русия. Това обяви европейският представител от Словения Яак Мадисон, съобщи ТАСС.

Коментарът идва точно преди предстоящия вот в страната. Европейският представител обяви, че европейските държави не трябва да търсят влияние в други страни.

Той подкрепи новия доклад на ЕП. В него се призовава за преразглеждане на партньорството с Русия.

Основните сфери на интерес за Европа трябва да са в дипломацията. Мадисон коментира и намеренията на Европейския парламент.

Възможно е там да не признаят вота в Русия. Според него при такова решения, такива трябва да са и действията спрямо американските избори.

Важно е ЕС да търси диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що бе

    7 2 Отговор
    правете си.
    В края на краищата, никой няма да ви отрови заради това.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сандо

    24 1 Отговор
    Намери се един нормален в европсихиатрията!Бъдещето ще покаже дали състоянието му е трайно излекуване или моментен проблясък на нормалност.За останалите трябва да се погрижат хората в бели престилки,а за някои по-тежки случаи от Полша и Прибалтика е наложително използването на специален вид ризи.
  • 4 Аес

    18 0 Отговор
    Всяка жаба в гьола си. Така, че ЕС който в същност пряко следва заповеди на САЩ е вереме да спре да се бърка в другите независими държави а да се опита да възстанови своята независимост като се отърве от американската зависимост и наистина бъде ЕС за страните в Европа
  • 5 Гошо

    16 0 Отговор
    По големи смотаняци от разните евродемократковци май няма и украйнците даже май не са
Новини по държави: