Last news in Fakti

16 Септември, 2021 15:25 4 973 29

Владимир Путин не позволи Русия да стане васал на САЩ

  • владимир путин-
  • оливър стоун-
  • русия

Това обяви Оливър Стоун

Владимир Путин не позволи Русия да стане васал на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин не позволи на своята страна да стане васал на САЩ. Това обяви американският режисьор Оливър Стоун, цитиран от ТАСС.

Известният режисьор обяви, че САЩ са можели да бъдат партньор на Русия, но икономически интереси са спрели това. Тогава е взето решение страната да бъде превзета.

То идва под влиянието на Уолстрийт. Руската държава е трябвало да стане американски васал.

Според него това няма как да е позитивно. Прекаленият контрол, който САЩ тогава щяха да имат, щеше да ги направи пълен доминант.

Няма как някой да има толкова голямо влияние. Важното е да има определен баланс.

Стоун обяви, че симпатизира на руснаците, защото са много отзивчиви хора. Русия и САЩ могат да бъдат приятели, като това може да стане много бързо.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибитко

    151 10 Отговор
    Оливър Стоун казва самата истина. Не само, че Русия не стана васал на САЩ, ами и възвърна до голяма степен авторитета си на световна сила от времето на Съветския съюз под ръководството на Владимир Путин!

    Коментиран от #2

  • 2 Да но

    8 90 Отговор

    До коментар #1 от "Бибитко":

    ... дали обикновените хора с 20 000 рубли месечно се чувстват силни!!! Това е въпроса!!! Едно време в СССР хората бяха горди и радващи се на икономическата си свобода!!! Днес обикновения руснак, въобще не го интересува, какво правят онези горе!!! П. П. На 19 има избори- ще видите колко ще отидат да гласуват!!!

    Коментиран от #10, #12

  • 3 Коко

    88 11 Отговор
    Няма да я стигнем Русия и срещу нея да бягаме.
  • 4 Kcanba

    52 8 Отговор
    така е!!!!
  • 5 Василев

    14 76 Отговор
    Путин спря пропадането от 90те.Но авторитаризма по който е поел не води до никъде.Русия губи позиции по най важните аспекти икономическите и научно-техническите.Без тях не можеш да си фактор.Само с армия не става.Северна Корея има една от най мощните армии в света но трудно изхранва населеншето си

    Коментиран от #9

  • 6 6432

    68 11 Отговор
    Преди 30 години СССР бе империя на злото. Но сега САЩ я надминават по всички показатели включително и по този на деспот и колонизатор. Хубавата в това е, че и натях американската империя идва края който е неизбежен, но и те както ссср ще го разберат на края
  • 7 въпросче

    18 37 Отговор
    И за какво им е на америте Русия? Като идат в Сибир и белите мечки ще ги изядат. Преди да замръзнат. Адолф също искаше Русия но генерал Зима му отказа.

    Коментиран от #26

  • 8 завод

    12 35 Отговор
    Единственното,което тъпите янки могат да вземат от руснаците са нефта и газта.
  • 9 ФАКТ

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Василев":

    Ами не така.
  • 10 Хан Ко Брат

    47 4 Отговор

    До коментар #2 от "Да но":

    Те получават по 20 хил рубли, не заради Путин, а заради.....бре прочети пак статията. Ти какво предпочиташ, част от турската държава да си и вмести Асен да си Хасан, или част от гръцката и вместо Георги да си Йоргос? Не е ли по-добре добре да си си Иван в България, макар и по- беден? Вече имаме независимост, но си чадт от държавата България.

    Коментиран от #13

  • 11 Сатана

    50 4 Отговор
    Но пък ние с удоволствие предадохме на Обора ключа от Кочината.
  • 12 Врачка

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да но":

    Като те гледам и ти не си прокопсал .
  • 13 Мм не не

    5 44 Отговор

    До коментар #10 от "Хан Ко Брат":

    Аз искам да съм донован в саш и да имам пари .....парите определят много неща даже всичко ...мен не ме интересува дали ше съм с турско или американско име просто искам да имам пари и да живея добре

    Коментиран от #20, #23

  • 14 Тръмп

    6 49 Отговор
    Този режисьор или е изперкал, или му е обещана позиция като на Шрьодер. А Путин е готов да даде и г..а си само и само да продължат да го изчеткват.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 путлерофаши

    5 21 Отговор
    тъп машинен превод.Факти фейк нюз.

    Коментиран от #27

  • 18 Хехе

    6 37 Отговор
    Остаря човека,а политическите филми са още в главата му..Все САЩ, все ЕС виновни, а Русия цялата в бял пух.Иначе олимпийските им шампиони бяха наградени от Путин с БМВ-та,а не с руски коли,а децата на руските олигарси си живеят и учат на Запад.Толкоз за патриотизма...

    Коментиран от #24

  • 19 ДжафДжаф

    39 2 Отговор
    Всъщност в края на 90-те американците почти бяха успели. Западни компание като Ексон и Шел държаха концесиите на най-големите руски петролни полета при договори, каквито тези компании не си позволяваха дори и в Африка. Първата работа на Путин през 2001-ва беше да анулира въпросните договори, при което им стана черен и тръгнаха против него. През 1999-та бюджета за отбрана на РФ беше $6,5 млрд, колкото на нищожни държавици като Швейцария или Белгия! Русия беше полуразпаднала се държава! От тогава, обаче минаха повече от 20г. Появиха се нови поколения, които за съжаление нямат жив спомен за 90-те, а това отваря врати за манипулации и индоктриниране. Западните наследници на йезуитите са майстори в това отношение. Да се надяваме, че Путин ще устиска поне още 10-тина годинки. До тогава със Запада "я камилата, я камиларя"! Та процеса на разпад вече се е задействал. Черните с големите пала....марки ще ги оправят!
  • 20 Историята

    21 1 Отговор

    До коментар #13 от "Мм не не":

    То само с искане и лежане пред компютъра не става, бачкане трябва, но преди всичко акъл!
  • 21 Бай Петко

    2 3 Отговор
    Търся някой да ми свири на гайда, докато мастурбирам. Моля, извратеняци да не ми пишат
  • 22 грух

    16 1 Отговор
    Слава на Русия !

    Да живее Путин !
  • 23 Ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мм не не":

    Стани Дона и ще прокопсаш.Нужен ти е само малко зехтин.Гарантирано от ЛГПЕДЕИ+.
  • 24 Само питам

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Хехе":

    А къде се сглобяват колите подарени на олимпийците им? Да не би в Ловеч?
  • 25 Кинжал

    17 0 Отговор
    Русия в момента печели огромни суми от покачващите се цени на петролните продукти, както и на всички останали суровини, включително и пшеница. Дълговете на държавата са нищожни, а златните резерви се увеличават ежедневно. Ако тези цени се задържат, след пет годи Русия ще има невероятни приходи и излишъци, очаква я един истински икономическа бум. Същото не може да се каже за целия останал задлъжнял и пропаднал западен свят. Ще става все по-интересно. И да, руснаците биха били приятели с янките, но нямат интерес, защото онези ще ги завлекат на дъното. Путин е отзивчив, но мъдър!
  • 26 Отговорче

    15 0 Отговор

    До коментар #7 от "въпросче":

    На Америка,Русия и трябва,заради несметните залежи от природни богатства...!Това и децата го знаят...!Не съм вярвал,че има толкова ограничени хора,да задават такива елементарни въпроси ..
  • 27 Да бе...?!

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "путлерофаши":

    Превода е ужасен...!Звучи като...- ,,един гаща плява"...!Много ниско журналистическо ниво...
  • 28 Танев

    0 3 Отговор
    Айде бе руската централна банка е под юрисдикцията на ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА САЩ я гледайте видеата с икономиста КАТАСОНОВ СВЕТА Е ВАСАЛ НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ там са РОТШИЛДОВИ
  • 29 УРА и НАПРЕД

    2 0 Отговор
    Правилно - не е васал на САЩ ! Слуги на американетата има много , дори и ний сме в таз редица.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания